Μία ''Αντιλόπη'' στο σαλονι μου..

Παίδες, καλύτερα να χρησιμοποιείτε pm για προσωπικές ερωτήσεις,απαντήσεις και απορίες...

@Ανδρέα:
Θα έρθει και η ώρα του Jadis boy, να δει την "ψηφιακή αλήθεια"......και να γνωρίσει τον Άη-Αμάρρα τον USB.

@JadisBoy θα το έχω διαθέσιμο για το ΠΣΚ...αλλά μην με κυνηγάει μετά η Έλενα αν μπεις σε έξοδα....γιατί θα σου ανοίξει την όρεξη για άλλα....

Last edited:
Re: Απάντηση: Μία ''Αντιλόπη'' στο σαλονι μου..

σχεδον ετοιμη η καινουρια τροφοδοσια,απο το απογευμα θα ξερω τι ψαρια πραγματικα πιανει η αντιλοπιτσα!

αναμένουμε νέα σου!

Την ερχόμενη εβδομάδα παραλαμβάνω και volticus.......

http://www.antelopeaudio.com/en/products_volticus.html

To νέο εξωτερικό τροφοδοτικό...

volticus_06.jpg

Αν μου επιτρέπετε σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω κάποια στοιχεία για την "Αντιλόπη".

Όπως ίσως έχουν αντιληφθεί μερικοί, έχει γίνει αναθεώρηση του ριβιού των 6moons (προς το καλύτερο) για λόγους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ώρες στρωσίματος κλπ.

Για να μην χρωματίσω εγώ, σας προτείνω να ανατρέξετε σε ένα ενδιαφέρον κι αποκαλυπτικό thread όπου συμμετέχει κι ο Srajan Ebaen του 6moons, με όλες τις νέες εξελίξεις, εντυπώσεις και αναβαθμίσεις.....πραγματικών χρηστών-ιδιοκτητών.

http://www.audiocircle.com/index.php?topic=85877.0

Επίσης θα αντιληφθείτε ότι 3οι κατασκευαστές έχουν φτιάξει εξωτερικά τροφοδοτικά (Teddy Pardo, red Wine, Wellborne Labs....), άλλοι συστήνουν την balanced σύνδεση, καλύτερο usb καλώδιο και βασικά εξωτερική τροφοδοσία και υπομονή στο στρώσιμο
στοιχεία που κι εμείς μαζί με τους ευτυχείς κατόχους συν-ανακαλύπτουμε και που ίσως κάποια πρώιμα σχόλια αδίκησαν το Zodiac+ ή δεν φωτίστηκαν όσο έπρεπε στα πρώτα πρώιμα ριβιούς.

Η αποδοχή αλλά και εξέλιξη παγκοσμίως δίδει τις σωστές διαστάσεις ΙΜΗΟ.

Re: Απάντηση: Μία ''Αντιλόπη'' στο σαλονι μου..

:2thumb22sup:

Voltikus is a sleek heavy-duty Power Supply Unit (PSU) designed to perfectly match your Zodiac DAC. Carefully tailored to deliver uncompromised power, Voltikus helps Zodiac achieve the punch and sonic richness of deep lows, a full range of mids, and tightly defined highs. This degree of performance is accomplished by incorporating a hefty, custom-wound, electrostatically shielded toroidal transformer followed by a unique concept of three cascaded power regulators. A precision laser-trimmed voltage reference (LT1021) serves as the backbone of this discrete design, achieving the stability impossible with off-the-shelf voltage regulators. Voltikus is a true engineering breakthrough from Antelope's respected team of high-end audio experts.

Το νήμα αφορά την παρουσίαση της Αντιλόπης από τον Λάκη

και όχι για την πλήρη διαφήμιση του προιόντος...

captain's warning!