Μια αντρική ερώτηση..

Αμάν ρε σεις, με την πολυλογία ξεχαστηκα και μου έκοψε η μαρέγκα !

Μόνος μου μένω ρε ..στα διάλα.. Απλά έτσι οπως την κόβω τη δουλειά, αν τον αφήσω τον φουρνο έτσι, σε ένα χρόνο θα έχει γίνει πουτ@να. Μου ρθε μια φλασιά να βαλω αλοιφή αυτοκινήτου αλλά κόλωσα. Σημειώνω τις απαντήσεις σας ομως, thanks.

Re: Απάντηση: Μια αντρική ερώτηση..

Αχχχχχχχ. Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα. Εβαλα να ζεστανω ψωμι στο microwave και το εκαψα. Απο ασπρο εγινε κιτρινο. Ασε που απο την καπνα εγινε και το ταβανι σκ@#@. Μαυρα χαλια. Και η πλακα ειναι οτι η κιτρινιλα δεν βγαινει με τιποτα. Να που ειναι χρησιμες οι γυναικες

ναι ρε δεν κανουμε εμεις για αυτα ναουμ.. εγω πάντως την εχω καταβρεί με το πλυντήριο πιάτων. Πινω πχ γάλα και εχω 1 φλυτζανι κι ενα κουτάλι για πλυσιμο. Σφουγγαράκια και μ@λ..κιες.. Τα πετας στο πλυντήριο πατας το κουμπι και τελος! Μεγαλη εφευρεση..!!

Α, παρεπιπτόντως μιας και θιχτηκε το θέμα της παντόφλας, έχω συνάδελφο που σιδερώνει κυλότες!!!! :flipout: Τι μου λετε τωρα...

Re: Απάντηση: Μια αντρική ερώτηση..

........Α, παρεπιπτόντως μιας και θιχτηκε το θέμα της παντόφλας, έχω συνάδελφο που σιδερώνει κυλότες!!!! :flipout: Τι μου λετε τωρα...

Υπάρχει λύση

να κάψει κανα δυο αγαπημένες της και τέρμα τα βάσανα:BDGBGDB55:

Ρε μάγκες, πώς σκατά καθαρίζονται τα καμμένα λίπη στον φούρνο?

Σί χτίρι, καινούργιος φούρνος, ζήτημα να έχω ψήσει 5 πίτσες, και έχει γεμίσει ο πάτος πιτσιλιές που δεν βγαίνουν με τρίψιμο (σφουγγαράκι & υγρό πιάτων). Ειναι Siemens εντοιχιζόμενος χωρίς πυρόλυση. Να βάλω fornet η θα γίνει το εμαγιέ κ#λος ?

το βασικο ειναι να βαλεις ενα MrMuscle βραδακι με κρυο φουρνο,να παραγγειλεις πιτσα απο εξω....να περασεις ενα ωραιο βραδυ και την αλλη μερα το πρωι......πιασε χαρτι και αρχισε να μαζευεις τα λιπια.......

ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.....:antlers: :antlers: :antlers:

Απάντηση: Re: Μια αντρική ερώτηση..

Παντόφλα δεν πέφτει, αλλά βοηθάω πολύ, ένεκα προετοιμασιών νέου μωρού, δεν είναι και έγκλημα, άλλωστε δείτε θετικά ως ......γυμναστική:flipout: :flipout:

Φθηνες δικαιολογιες my friend. :flipout: :flipout: :flipout:

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω . Αφού τον ζεστάνεις για λίγη ώρα στους 50 βαθμούς , τον τρίβεις καλά με υγρό απορρυπαντικό ( κι αυτό για τα πιάτα κάνει ) . Οχι υγρά για φούρνους κλπ . Τους χαλάνε .

:award:

Αλλά μη με παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Γυναίκα είμαι, πού να ξέρω από τέτοια?

:award:

Αλλά μη με παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Γυναίκα είμαι, πού να ξέρω από τέτοια?

Ωχ ωχ ωχ. Βρηκα και αλλον ενα παντοφλα :bang: !!!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:
Τωρα καταλαβα :chinscratch: γιατι δεν εχει γραψει ο εν λογω :slapface: τιποτα για το θεμα ακομα. Κρυβοταν φιλοι μου :gossip: !!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια αντρική ερώτηση..

Α, παρεπιπτόντως μιας και θιχτηκε το θέμα της παντόφλας, έχω συνάδελφο που σιδερώνει κυλότες!!!! :flipout: Τι μου λετε τωρα...

Έχω ακούσει ότι καθώς σιδερώνεις όλα τα άλλα μπορείς να σιδερώσεις και τις κυλότες... (αλλά με χλιαρό σίδερο) :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Αααααααααχχχχ, παλι θα σας σωσω...:grandpa:
Λοιπον, οσοι εχετε συζηγο ή συγκατοικο τελος παντων, ΠΡΕΠΕΙ να κανετε το εξης. Απλουστατα, ΔΕ θα κανετε τις γυναικιες δουλειες. Π.χ. εχω πει στη γυναικα μου πως αν δε θελει να πλενει τα πιατα θα τρωω και θα πινω σε πλαστικα, μονο και μονο για να μην τα πλενω εγω. Ή αν δε θελει να πλενει και να σιδερωνει τα ρουχα, θα τα πηγαινω στο καθαριστηριο ή ακομα χειρότερα, ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ (εδω κολλαμε και ενα "γιατι μονο αυτη με αγαπαει..."). Ετσι, λυθηκε το θεμα μιας και δεν υπαρχει γυναικα που να το δεχτει αυτο. :grinning-smiley-043

Αααααααααχχχχ, παλι θα σας σωσω...:grandpa:
Λοιπον, οσοι εχετε συζηγο ή συγκατοικο τελος παντων, ΠΡΕΠΕΙ να κανετε το εξης. Απλουστατα, ΔΕ θα κανετε τις γυναικιες δουλειες. Π.χ. εχω πει στη γυναικα μου πως αν δε θελει να πλενει τα πιατα θα τρωω και θα πινω σε πλαστικα, μονο και μονο για να μην τα πλενω εγω. Ή αν δε θελει να πλενει και να σιδερωνει τα ρουχα, θα τα πηγαινω στο καθαριστηριο ή ακομα χειρότερα, ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ (εδω κολλαμε και ενα "γιατι μονο αυτη με αγαπαει..."). Ετσι, λυθηκε το θεμα μιας και δεν υπαρχει γυναικα που να το δεχτει αυτο. :grinning-smiley-043

Να υποθεσω οτι εισαι μπακουρος ε?
:flipout: :flipout: :BDGBGDB55: