Μια αντρική ερώτηση..

Αααααααααχχχχ, παλι θα σας σωσω...:grandpa:
Λοιπον, οσοι εχετε συζηγο ή συγκατοικο τελος παντων, ΠΡΕΠΕΙ να κανετε το εξης. Απλουστατα, ΔΕ θα κανετε τις γυναικιες δουλειες. Π.χ. εχω πει στη γυναικα μου πως αν δε θελει να πλενει τα πιατα θα τρωω και θα πινω σε πλαστικα, μονο και μονο για να μην τα πλενω εγω. Ή αν δε θελει να πλενει και να σιδερωνει τα ρουχα, θα τα πηγαινω στο καθαριστηριο ή ακομα χειρότερα, ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ (εδω κολλαμε και ενα "γιατι μονο αυτη με αγαπαει..."). Ετσι, λυθηκε το θεμα μιας και δεν υπαρχει γυναικα που να το δεχτει αυτο. :grinning-smiley-043

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Ειδικά εκεί που λες τι παίζει με τα ρούχα και τις μανάδες γενικότερα... ε ρε γλέντια!!!!:flipout: :flipout:

Αααααααααχχχχ, παλι θα σας σωσω...:grandpa:
Λοιπον, οσοι εχετε συζηγο ή συγκατοικο τελος παντων, ΠΡΕΠΕΙ να κανετε το εξης. Απλουστατα, ΔΕ θα κανετε τις γυναικιες δουλειες. Π.χ. εχω πει στη γυναικα μου πως αν δε θελει να πλενει τα πιατα θα τρωω και θα πινω σε πλαστικα, μονο και μονο για να μην τα πλενω εγω. Ή αν δε θελει να πλενει και να σιδερωνει τα ρουχα, θα τα πηγαινω στο καθαριστηριο ή ακομα χειρότερα, ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ (εδω κολλαμε και ενα "γιατι μονο αυτη με αγαπαει..."). Ετσι, λυθηκε το θεμα μιας και δεν υπαρχει γυναικα που να το δεχτει αυτο. :grinning-smiley-043
Μια καλή σύζυγος(που αγαπάει και εκείνη την πεθερά της, μιας και έφερε τον καλό της σε τούτο τον κόσμο) θα έδεινε και τα δικά της να τα σιδερώσει η μανούλα του, μιας και σαν πιό παλιά νοικοκυρά, κάτι παραπάνω θα ξέρει, και όσο για τα πλαστικά πιάτα χ2 παρακαλώ, εφ´οσον τα πολλά απορυπαντικά χαλάνε τα χέρια, και το μανικιούρ κοστίζει...;) ;)
το σχόλιο είναι καλοπροέρετο.

Last edited:
Μια καλή σύζυγος(που αγαπάει και εκείνη την πεθερά της, μιας και έφερε τον καλό της σε τούτο τον κόσμο) θα έδεινε και τα δικά της να τα σιδερώσει η μανούλα του, μιας και σαν πιό παλιά νοικοκυρά, κάτι παραπάνω θα ξέρει, και όσο για τα πλαστικά πιάτα χ2 παρακαλώ, εφ´οσον τα πολλά απορυπαντικά χαλάνε τα χέρια, και το μανικιούρ κοστίζει...;) ;)

ξου ξου εσυ!!!!!! εισαι πολυ έξυπνη και χαλας την πιατσα :HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Μια αντρική ερώτηση..

θα έρθει η ώρα όμως που η συζυγος θα γίνει μάνα, και αργότερα ..πεθερά!! -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια αντρική ερώτηση..

θα έρθει η ώρα όμως που η συζυγος θα γίνει μάνα, και αργότερα ..πεθερά!! -bye-

Φυσικά, αλλά ως νέα πεθερά, όπου τα ταμπού τύπου.."εγώ ξέρω καλύτερα" μάλλον έχει καταρηφθεί πιά, θα φροντίσει να μεταδώσει τις όποιες γνώσεις της στην νέα νύφη. Όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί να νοιώθει μοιονεκτικά η κοπέλα; Άσε που θα κλείνουν μαζί ραντεβού στην μανικιουρίστρα.-bye-

To προβληματάκι είναι απλό. Αλλάζεις καλώδιο ρεύματος και τροφοδοτικό. Μετά καθαρίζεται από μόνο του κάθε 2 ψησίματα.
Καθαρότερες ψηλές (τσκ τσκ ξξτσκ..), μεσαία διάφανα (το τυράκι λιώνει στο στόμα σα τσίχλα) και χαμηλό με έκταση (το ζυμάρι από κάτω δεν αρπάζει και απλώνεται ομοιόμορφα):flipout:

Πάντως οι συμβουλές και των "δύο πλευρών" είναι λάθος.
Δεν χρειάζεται παιδιά μου να πηγαίνετε τα ρούχα στην μανούλα για σίδερο ή να βάζετε την καλή σας να το κάνει ή στο τέλος τέλος να το κάνετε εσείς.
Μία αλλοδαπή-συνήθως- οικιακή βοηθός θα κάνει τα πάντα,με πολύ χαμηλό κόστος και το κυριότερο,η καλή σας θα αισθανθεί ΚΥΡΙΑ!!!

Πάντως οι συμβουλές και των "δύο πλευρών" είναι λάθος.
Δεν χρειάζεται παιδιά μου να πηγαίνετε τα ρούχα στην μανούλα για σίδερο ή να βάζετε την καλή σας να το κάνει ή στο τέλος τέλος να το κάνετε εσείς.
Μία αλλοδαπή-συνήθως- οικιακή βοηθός θα κάνει τα πάντα,με πολύ χαμηλό κόστος και το κυριότερο,η καλή σας θα αισθανθεί ΚΥΡΙΑ!!!

Είσαι άρχοντας ρε Σωκράτη! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Και κατα προτιμηση η οικιακη βοηθος να ειναι αισθησιακη, αλλοδαπη (κατα προτιμηση ουκρανια) ηλικια 22-26 (για να τα 'αρπαζει' γρηγορα τα γραμματα). Ετσι δεν θα ειναι μονο η καλη μας ευτυχησμενη αλλα και εμεις.....

ΕΤΣΙ !

- αγαπη μου γιατι να χαλάς τα νυχάκια σου? ασε να ερθει καμια οικιακη βοηθός να σε ξεκουράσει απο τις δουλειες και απο τον ..πονοκέφαλο!! :D

Και κατα προτιμηση η οικιακη βοηθος να ειναι αισθησιακη, αλλοδαπη (κατα προτιμηση ουκρανια) ηλικια 22-26 (για να τα 'αρπαζει' γρηγορα τα γραμματα). Ετσι δεν θα ειναι μονο η καλη μας ευτυχησμενη αλλα και εμεις.....

σαν την ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ ναουμ που βγηκε στο μεροκαματο ......:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: