Μια απλη ερωτησουλα για email

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,393
Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτησω κατι

Θελω να στειλω ενα email(yahoo και το δικο μου και το αλλο),και θελω να γραψω ενα κειμενο και αμεσως απο κατω να εμφανιζονται καποιες φωτογραφιες(downsized βεβαια).Δηλαδη οπως θα ανοιξει ο παραληπτης το mail,να ειναι το κειμενο και οι φωτος στην ιδια σελιδα,και να φαινονται κατευθειαν οι φωτος και οχι σα thumpnails,links κτλ.

Πως ακριβως θα το κανω?Δικες μου φωτος θα βαλω που τις εχω στο pc.

Αν κατάλαβα καλά αυτό που ζητάς,αφού γράψεις αυτά που θέλεις πατάς το κουμπί ''επισύναψη'' το οποίο σε οδηγεί στους φακέλους του υπολογιστή σου.Κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο που θες(μέχρι 10 mb),περιμένεις να φορτώσει και στέλνεις το e mail(αποστολή).Ελπίζω να βοήθησα.

Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτησω κατι

Θελω να στειλω ενα email(yahoo και το δικο μου και το αλλο),και θελω να γραψω ενα κειμενο και αμεσως απο κατω να εμφανιζονται καποιες φωτογραφιες(downsized βεβαια).Δηλαδη οπως θα ανοιξει ο παραληπτης το mail,να ειναι το κειμενο και οι φωτος στην ιδια σελιδα,και να φαινονται κατευθειαν οι φωτος και οχι σα thumpnails,links κτλ.

Πως ακριβως θα το κανω?Δικες μου φωτος θα βαλω που τις εχω στο pc.

Φίλε μου αυτό γίνεται πανεύκολα αν χρησιμοποιείς mozilla thunderbird γράφεις το μήνυμά σου ανοίγεις από δίπλα το φάκελο με τις φωτογραφίες σου και με σύρσιμο από το φάκελο (drag and drop) τις βάζεις μέσα στο πεδίο που γράφεις, έτσι απλά και όπως θέλεις πχ στην αρχή του κειμένου στο τέλος η όπου εσύ αποφασίσεις, μόνο μην το παρακάνεις με το μέγεθος.
Για yahoo από τις επιλογές στα γενικά πρέπει να έχεις τσεκάρει σύνταξη μηνύματος με χρώματα και γραφικά και να κάνεις αποθήκευση αλλαγών πριν κάνεις επιστροφή στο mail.
Επίσης γράφοντας το καινούργιο μήνυμα πρέπει να κλικάρεις την επιλογή εμπλουτισμένου κειμένου, εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά διότι πρέπει να ανεβάσεις την φωτογραφία σου σε έναν free image hosting όπως ο imagevenue.com, είναι αρκετά εύκολο απλά όταν την ανεβάσεις φρόντισε να είναι σε νέα καρτέλα του internet explorer έτσι ώστε ανοίγοντας και τις δύο καρτέλες η μια του mail και η άλλη της ανεβασμένης φωτογραφίας να κάνεις το ίδιο που περιέγραψα και πιο πάνω δηλαδή drag and drop μέσα στο πεδίο που γράφεις.
Ελπίζω να ήμουν κατανοητός σου έχω και δύο διευθύνσεις για να διαβάσεις περισσότερα.

http://email.about.com/od/yahoomail..._Image_Inline_in_an_Email_with_Yahoo_Mail.htm

http://email.about.com/od/freeimagehostingservices/tp/Top-Free-Image-Hosting-Sites.htm