Μια απλή ομορφη και οικονομική κατασκευή ηχείου

Μια χαρά ειναι Τζον
thanks
καπου το ειχα δει στον bmm αν θυμάμαι

πίσω θα του βάλω ενα απο αυτά τα μυτερά που βάζουμε στη κορυφή των Χριστουγεννιάτικων δεντρων
και ενα βαψιματάκι...

εδώ ειναι αλλά αν το σκεφτεσαι σοβαρά, μη περιμένεις και πολλά (ψηλό Fs και κωδωνισμος στα 10τόσα ΚΗz), μόνο για λύση ανάγκης

και η αποκριση εχει φαει smoothing του κερατά

Φιλαρακι το καθενα εχει τη τυχη του
θα φάει εναν 0,22-0,1μ.... ηλεκρολυτικό να ησυχασει
με fostex θα παιξει
εκτος αν υπάρχει καμια καλύτερη ιδεα

Λοιπον και οι 7 που τα ακουσαν εβγαλαν νικητή τα congas
και δεν εχουν αδικο
Κατασκευαστικά οι ιδαιτερότητες εντοπίζονται στο δεσιμο της μπαφλας και ιδιαιτερα στο ρεφλεξ πίσω
Καλή επιτυχία σε οποιον επιχειρησει

μια φιλη τα θελει ορθια οποτε το σχεδιο Duevel δεν το γλυτωνουμε
συνεχιζουμε οταν σταθουν ορθια στη βαση τους-bye-

Οι πρώτες επεμβάσεις δεν ειναι μονο αισθητικές ειναι για τις κατασκευαστικές πατάτες...
να φτάσουν οι βιδες της μαμας

3mm λοιπόν περιθώριο από τις βίδες να δέσει η μπαφλα
μμμμμ
εβαλα ενα 3mm μπροστα και μικρυνα σε διάμετρο το προηγούμενο να εφαρμόζει μέσα
δυστηχώς στεφάνη κρατάει λίγο αρα αυριο παραγγελνουμε μεταλλικό

Y.Γ. μην εμπιστευτείτε αυτες της βάσεις για αυτη τη στάση...μετράμε ηδη ενα ατυχημα

Καλημέρα. Ρε παιδιά, κοιτάξτε τις φωτογραφίες στο βάθος, τι άλλα μηχανάκια και ηχεία έχει ο άνθρωπος στον χώρο του!!!
Γιάννης

Καλημέρα. Ρε παιδιά, κοιτάξτε τις φωτογραφίες στο βάθος, τι άλλα μηχανάκια και ηχεία έχει ο άνθρωπος στον χώρο του!!!
Γιάννης

Τζον δεν εχεις δει τιποτα
εχω αλλους δυο παρόμοιους χώρους
και τρια σπίτια φιλων μου
Την πλακα μου κάνω και περνάμε καλά
Τωρα οποιος δει ηχεια 7000+ παρκαρισμένα....
Τι να κάνω τα αλλά παιζουν πλέον καλύτερα

Από παλια ηθελα να το κάνω με αυτοκίνητα...ηθελα ενα μεγάλο χώρο με ενα μπαρ, μπιλιαρδο, πισινα, θέα δυση και 5-6 παλια αυτοκίνητα τα οποία τα βρισκεις εξω με 1000-2000 και ενα σκάφος από κάτω
δεν θελω πολλά
Δυστηχώς δεν εχω τον χώρο (δηλαδή τα χρηματα) οπότε για την ωρα περιορίζομαι

Υ.Γ. πρεπει να σας αναφέρω οτι ο κύκλος μου δεν εχει σχέση με το σπορ αλλά αγαπάνε τη μουσική οπως και εγω και η συμβίωση ειναι γεμάτη απρόοπτα....

Από παλια ηθελα να το κάνω με αυτοκίνητα...ηθελα ενα μεγάλο χώρο με ενα μπαρ, μπιλιαρδο, πισινα, θέα δυση και 5-6 παλια αυτοκίνητα τα οποία τα βρισκεις εξω με 1000-2000 και ενα σκάφος από κάτω
δεν θελω πολλά
Δυστηχώς δεν εχω τον χώρο (δηλαδή τα χρηματα) οπότε για την ωρα περιορίζομαι
...

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ :D

Μπορώ να έρχομαι που και που να πέρνω την "τζούρα" μου (να σου κάνω και καμιά δουλειά άμα έχεις) και να βλέπω τι διαμάντια έχεις στον χώρο σου...Ρε γαμώ το, έχω του κόσμου τα project σε σακουλάκια και χαρτόκουτα και δεν έχω τον χρόνο να τα υλοποιήσω. Το κακό είναι ότι από τον ενθουσιασμό μου κάθε φορά που το αποφάσιζα για κάποιο project, ολόκληρος μαραθώνιος να συγκεκντρωθούν υλικά και κουτιά και μετά τίποτα, άλλο ένα κουτί δίπλα στα υπόλοιπα να περιμένει την σειρά του, που ποτέ δεν έρχεται...
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Καλό θέμα, τα ημιτελή ή παρατημένα projects, για κάποιο άλλο post...

Ρε γαμώ το, έχω του κόσμου τα project σε σακουλάκια και χαρτόκουτα και δεν έχω τον χρόνο να τα υλοποιήσω. Το κακό είναι ότι από τον ενθουσιασμό μου κάθε φορά που το αποφάσιζα για κάποιο project, ολόκληρος μαραθώνιος να συγκεκντρωθούν υλικά και κουτιά και μετά τίποτα, άλλο ένα κουτί δίπλα στα υπόλοιπα να περιμένει την σειρά του, που ποτέ δεν έρχεται...
Φιλικά,
Γιάννης
Αστα ρε φιλε...μια απτα ιδια κ γω.....αυτη την στιγμη εχω 5-6 projects τα οποια ειναι κ ευκολα μαλιστα..αλλα οοοολο και κατι αλλο θα τυχει και ολα πισω..να βρασω...

Anytime John
στο σπίτι ειναι 2-5 ατομα μονιμα (που δεν μενουν εδω)
δουλεια υπάρχει
οπως και παρατημένα προτζεκτς

Μην εντυπωσιαζεσαι δεν νομίζω να διαθέτω κάτι πραγματικά καλό
και οποτε εχω την αισθηση οτι καποιος συνδιασμός παιζει πραγματικά καλά...βαράω ενα πιατίνι 15'' που εχω κρεμασμένο
και επανέρχομαι στο ποσο πίσω ειμαστε ολοι ηχητικά

Αστα ρε φιλε...μια απτα ιδια κ γω.....αυτη την στιγμη εχω 5-6 projects τα οποια ειναι κ ευκολα μαλιστα..αλλα οοοολο και κατι αλλο θα τυχει και ολα πισω..να βρασω...

Γεια σου ρε γαυρε
για να δουμε σημερα
αν και φετος ο Πατερας πρεπει να ρεφάρει...