Μία από τις πιο απίστευτες φωτογραφίες που έχουν δει τα μάτια σας!

Το λεει ξεκαθαρα:
"The above image is actually a three photograph panorama digitally processed to reduce red reflections from the exploding firework"

Τακη μηπως ειναι photoshop? που την βρηκες?

σε πειραζω μπρε.......

Re: Απάντηση: Μία από τις πιο απίστευτες φωτογραφίες που έχουν δει τα μάτια σας!

Ντινο, απο φωτογραφια δεν το πολυκατεχεις, ε? :D

Με καταλαβες ατιμουλη....:bang:

The above image is actually a three photograph panorama

Απο την αλλη, και επειδη μου την "ειπες", τι σημαινει αυτο μιας και ουτε απο αγγλικα πολυκατεχω?
"three photograph panorama"
:chinscratch:

Για πε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μία από τις πιο απίστευτες φωτογραφίες που έχουν δει τα μάτια

Με καταλαβες ατιμουλη....:bang:

The above image is actually a three photograph panorama

Απο την αλλη, και επειδη μου την "ειπες", τι σημαινει αυτο μιας και ουτε απο αγγλικα πολυκατεχω?
"three photograph panorama"
:chinscratch:

Για πε

Ψιτ, νεος, πλακα κανουμε!:ernaehrung004:

Ενοουσα οτι, αφου η φωτογραφος ειναι επαγγελματιας, κατα πασα πιθανοτητα θα εκανε πανοραμα απο 3 καμερες την ιδια στιγμη!

ΥΓ Τα Αγγλικα σου βελτιωνονται δραματικα, οπως και οι γνωσεις αου σε προβολικα συστηματα!:HTEHETH63:

κατά πάσα πιθανότητα... Δεν μπορεί δηλαδή να τις τράβηξε σε 3 διαφορετικές στιγμές με την ίδια κάμερα σε διαφορετικό σημείο;;;

Αυτο ομως ειναι οπως λες μια "πιθανοτητα"
Αλλη πιθανοτητα ειναι να τις τραβηξε την μια μετα την αλλη.

Υγ. Το χιουμορ σου περναει κριση ή μου φαινεται?

Θεωρω οτι ειναι η πρωτη περιπτωση διοτι:
-ετσι σχολιαζεται στο κειμενο της NASA
-δεδομενου οτι ειναι ανθρωποι απο κατω, ειναι απιθανο να εμειναν τελειως ακινητοι σε 3 διαφορετικες χρονικες στιγμες.

ΥΓ Ντινο, απο το πως γραφεις στην κατηγορια των προβολεων, νομιζα οτι ανεχοσουν το εστω και κρυο χιουμορ. Προφανως εκανα λαθος.

Re: Απάντηση: Μία από τις πιο απίστευτες φωτογραφίες που έχουν δει τα μάτια σας!

Θεωρω οτι ειναι η πρωτη περιπτωση διοτι:
-ετσι σχολιαζεται στο κειμενο της NASA
-δεδομενου οτι ειναι ανθρωποι απο κατω, ειναι απιθανο να εμειναν τελειως ακινητοι σε 3 διαφορετικες χρονικες στιγμες.

ΥΓ Ντινο, απο το πως γραφεις στην κατηγορια των προβολεων, νομιζα οτι ανεχοσουν το εστω και κρυο χιουμορ. Προφανως εκανα λαθος.

Ελα βρε Τακη
:ernaehrung004:

Κατ' αρχας στο πρωτο μου ποστ σε αυτο τι θρεντ, η αποψη μου ηταν οτι ειναι δυνατον να ειναι οριτζιναλ.

Με αφορμη που ειπες πανοραμα, εκτιμισα οτι προκειται για 3 διαφορετικες στασεις.

Τελος παντων επειδη δεν ειμαι και γνωστης τεχνικων φωτογραφησης θα πω οτι μπορει να ειναι ετσι, μπορει και αλλιως.

Σε καθε περιπτωση, η φωτο ειναι καταπληκτικη.

Για το υστερογραφο σου, σου λεω οτι υπερβαλλεις, εκτος αν θεωρεις οτι ο τροπος μου (που γραφω στην κατηγορια των προβολεων) ειναι "κρυος", ή οτι ο τροπος με τον οποίο οι όποιοι "συνομιλητες" απαντανε στα σχολια/αποριες μου ειναι "κρυος".

Σε καθε περιπτωση ομως (α) δεν θελω να σου χαλασω το θρεντ,
και (β) οι ανοχες μου σε κρυο ή ζεστο χιουμορ ειναι τεραστιες!!! (κοινως δεν "βουζωνω" με τιποτα)
:ernaehrung004:

Mε το three fotos panorama δεν μπορεί κάποιος να βγάλει ακριβές νόημα για το αν ήταν την ίδια στιγμή ή όχι οι φωτό. Ίσα-ίσα αν κάποιος ξέρει πολύ καλά αγγλικά δεν μπορεί να καταλάβει αν δεν διαβάσει όλο το κείμενο και πάλι δύσκολο να είσαι σίγουρος...

Απαξ και το επιβεβαιωνει η NASA, τελος!

Ε και τι να λέει αυτό? Εδώ η NASA ισχυρίζεται ότι πάτησε στο φεγγάρι!!...