ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

Να μην ειχα κανει αυτο το jump-shoot πριν απο 3 χρονια, που μου κοστισε μια ρηξη αχιλειου, 2 μηνες γυψο και 1 μηνα φυσιοθεραπεια....

Τακης Σωτηροπουλος said:
Να μην ειχα κανει αυτο το jump-shoot πριν απο 3 χρονια, που μου κοστισε μια ρηξη αχιλειου, 2 μηνες γυψο και 1 μηνα φυσιοθεραπεια....

Αμάν αδερφέ! Στο Fear Factor το κάνουν να μοιάζει τόσο απλό!..:(

Δεν μετανιώνω για τίποτα. Η ζωή είναι μια εμπειρία και εάν την αφήσεις μαζί με σένα θα σε οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν γνώρισες. Μπορεί να είναι καλά, μπορεί να είναι κακά. Η δική μου άποψη είναι ότι τα καλά (ειδικά εάν είναι κάποιος χαρούμενος άνθρωπος) μπορεί να μην ξεπερνούν πολλές φορές σε ποσότητα τα κακά, αλλά πάντα τα ξεπερνούν σε ποιότητα. Μπορει να έκανα πολλά λάθη στο παρελθόν και να πλήρωσα και να πληρώνω για αυτά. Τα τελευταία όμως 3 χρόνια θα τα ευχόμουνα σε όλους και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα. Και τώρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να λέω στο κοριτσάκι μου ότι έκανα αυτή την πατάτα, αυτή θα κλαίει γιατί πεινάει θα με κοιτάει με τις ματάρες της και θα ξεχνάω τα πάντα ξέρωντας ότι η ζωή τώρα αρχίζει και εγώ την έχω πιάσει από τα .......