Μια απορια

@Βασίλη Σωκρατίδη:

Βασίλη καλησπέρα. Για να μπορέσω να καταλάβω καλύτερα αυτά που πιστεύεις – υποστηρίζεις - πρεσβεύεις,
θα μπορούσες να μου πεις πως θα αντιμετώπιζες, εάν ήσουν διαχειριστής εσύ, την κατάσταση
που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο thread Ψηφιακά Βινύλια στην Hi-End και πιο συγκεκριμένα
στις σελίδες 31-32-33?

Το ερώτημά μου είναι καλοπροαίρετο.

Φιλικά πάντα,
Αλέξης

Αλεξη,

Θεωρω πως απο τα κειμενα μου μπορει να καταλαβει κανεις τι πιστευω. Δεν εχει νοημα κανουμε τετοιες υποθεσεις, καθως δεν κρινουμε αυτη τη στιγμη τους συγκεκριμενους διαχειριστες, τουλαχιστον εγω. Κρινονται σκεψεις, αποψεις και γενικοτερα στασεις.

κρινουμε και μαλιστα παρακρινουμε αλλα οταν ερθει η ωρα να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους η να παρουμε εμεις το ραβδι της εξουσιας και να αποφασισουμε για τα προβληματα αρχιζουμε τις κολοτουμπες....

λιγη ειλικρινεια δεν βλαπτει

Re: Απάντηση: Μια απορια

Αλεξη,

Θεωρω πως απο τα κειμενα μου μπορει να καταλαβει κανεις τι πιστευω. Δεν εχει νοημα κανουμε τετοιες υποθεσεις, καθως δεν κρινουμε αυτη τη στιγμη τους συγκεκριμενους διαχειριστες, τουλαχιστον εγω. Κρινονται σκεψεις, αποψεις και γενικοτερα στασεις.

Βασίλη, στο thread που άνοιξες έχεις κάνει πολλές υποθέσεις.
Νομίζω ότι δικαιούμαι να κάνω και εγώ μία.

Το να λες ότι άνοιξες το thread για να γίνει κρίση γενικότερα,
συγνώμη αλλά απλά δεν το δέχομαι.

Δεν θελω να παρω κανενα ραβδι. Δεν με ενδιεφερε, δεν με ενδιαφερει. Και η συζητηση ΔΕΝ περιστρεφεται γυρω απο εμενα. Ξεκινησε απο εμενα και ο καθενας μπορει να καταθεσει τις αποψεις του. Εγω κρινω (και δικαιωμα μου) οτι δεν θελω να ξεπερασω καποια ορια.

Για να μην λεμε παλι οτι ξεκινω κατι το τριημερο. Ας κρατηθει το επιπεδο της κουβεντας σε καποια ορια. Το οτι μπορουμε ολοι να τα ξεπερασουμε τα ορια ειναι γνωστο και αποδεδειγμενο. Και νομιζω οτι ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις οτι ΚΑΙ αποψη εχω ΚΑΙ μπορω να την εκφρασω. Ο σκοπος του thread και του γραφοντος δεν αναφερεται στο τι θα εκανε εκεινος αλλα στο ποιες ειναι οι αποψεις των μελλων, που θα μπορουσαν να καταγραφουν , ετσι ωστε να δουμε ολοι μας που θα θελαμε να βαδισουμε.

Βρε τι πάθαμε...
Αφήσατε τα βινύλια και πιάσατε τα κουμπούρια...
1) Ανώνυμοι αλκοολικοί εχμ... χρήστες δεν υπάρχουν από τη στιγμή που υπάρχει το e-mail. Αν κάποιος θέλει να μάθει το όνομα κάποιου άλλου μπορεί απλά να ρωτήσει ή να στείλει e-mail.

2) Σαν Administrator σε αρκετά forums τα τελευταία 15 χρόνια, ξέρω πολύ καλά ότι αρκεί μία λέξη για να ξεφύγει ολόκληρο το θέμα. The snowball effect όπως λέγεται. Κάποιος αναφέρεται σε κάποιον άλλον στον ενικό, ο δεύτερος αρπάζεται από κάτι άλλο αλλά βρίσκει σαν επιχείρημα τον ενικό, λέει μιά βαριά κουβέντα, ο πρώτος τσαντίζεται γιατί θεωρεί ότι μίλησε σωστά, βρίζει τον δεύτερο και πλακώνονται στο ξύλο τελικά.
Αυτό ένας διαχειριστής πρέπει να το κόψει στη ρίζα του, ή στο σημείο που πιστεύει ότι κάποιος βγήκε εκτός ορίων. Ποιά είναι τα όρια; Εδώ ούτε τα σύνορα της Ελλάδος δεν ξέρουμε πού είναι με τις διεκδικήσεις που γίνονται. Θα ξέρουμε ακριβώς που είναι τα άλλα όρια;
Φυσικά το σωστό είναι να διαγραφούν τα μηνύματα και των δύο!
Αυτό γιατί... a) it takes two to tango και b) κάπου δίνει την αίσθηση και στους δύο ότι έχουν κάποιο δίκιο... Σαν τα πιτσιρίκια που μαλώνουν και βάζεις και τα δύο στη γωνία; Ένα τέτοιο πράγμα, μια συναδελφικότητα. :)

3) Αν το forum ήταν σε γραπτή μορφή μάλλον δεν θα είχαμε λεφτά για στερεοφωνικά γιατί θα πληρώναμε πολλά σε γραμματόσημα.
Εκτός και αν εννοείτε ότι θα είμασταν στον ίδιο χώρο και θα γράφαμε αντί να συζητάμε. Θα κάναμε και τον κύκλο των χαμένων χαιφιντελιστών...
Αν γινόνταν αυτό και τελικά βρισκόμασταν να συζητήσουμε, πιστέψτε με δεν θα υπήρχαν flames! Αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τόνος φωνής και έκφραση προσώπου στον γραπτό λόγο.
Έτσι, αν γυρίσω να πω σε έναν φίλο μου "Που είσαι ρε μ.....α" όταν είναι δίπλα μου για παράδειγμα θα ακουστεί τελείως διαφορετικό από το να το δεί κάπου γραμμένο. Think about it

Αυτάααααα... Με τις υγειές σας
Μιχάλης

Απάντηση: Re: Μια απορια

Yπάρχουν πολύ λογικές ερωτήσεις και συζητήσεις που μας κάνουν όλους να ψαχνόμαστε.
Πολύ θεμιτό.
Και του Βασίλη προς αυτή την κατεύθυνση είναι.
Εάν εξαιρέσουμε κάποια τραγικά γεγονότα, μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει ή διαβάσει ένα αρχικό μήνυμα που να λέει: Mάγκες ,ο.κ. γουστάρουμε την προσπάθεια που κάνετε να λειτουργήσει αυτός ο χώρος, γιατί και εσείς είστε μέλη, χομπίστες ,έχετε και άλλες δουλειές, προβλήματα καθημερινότητας, κ.τ.λ.
Κανείς δεν χρειάζεται επιβράβευση. Αλλά ένας καλός λόγος μία φορά το χρόνο, θα με έκανε και πιο χαρούμενο και θα αισθανόμουνα και περισσότερους ανθρώπους πιο κοντά μου. Εγώ θέλω να το αισθάνομαι και στην καθημερινότητα μου, όχι μόνο σε γάμους ή κηδείες.
Εάν κάποιος μου έλεγε ,ρε Μανωλάκο γουστάρω που τα σκας για νέα cd και ενημερώνεις το τι παίζεται, θα τον αγαπούσα.
Και αν κάποια φορά έκανα στραβή ,να με έλεγε και καραγκιόζη. Όχι μόνο δεν θα με πείραζε αλλά μπορεί να ανέβαζα και παράσταση Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ DJ.

Κάποια λάθη που έχουν γίνει είναι ανθρώπινα. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες.
Το ότι δεν έχω το δικαίωμα να είμαι και λίγο άκομψος ή άστοχος κάποια φορά ,πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι αφόρητα καταπιεστικό.
Άνθρωποι είμαστε με πάθη.
Δεν είναι θέμα γνώσεων ή μη. Μπορεί να είναι και θέμα αντιληπτικότητας κάποιων καταστάσεων. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και αυτό μας κάνει τόσο γοητευτικούς. Θα βαριόμουν τρελά αν όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια.

Η μόνιμη γκρίνια με απωθεί.
Κάντε ένα ταμείο για το τι σημαίνει avclub για εσάς.
Εάν είστε στα συν, δώστε μας και την ευκαιρία κάποιων λαθών.
Μην κολλάμε συνέχεια παιδιά. Ναι ξέρω πολλές φορές έχετε δίκιο.
Κανείς δεν γουστάρει να τον λογοκρίνουν, να τον περιορίζουν.
Εάν όμως ψάξουμε την καθημερινότητα μας ,θα δούμε πως είναι γεμάτη περιορισμούς και συμβιβασμούς.
Αυτή η κοινότητα είναι από τα πιο ελεύθερα πράγματα που μου έχουν συμβεί.
Και φταίτε εσείς για αυτό. Θα ήταν άδικο να σας γκρινιάζω συνέχεια.

Θα τα πούμε την Κυριακή.
Φιλιά.
Δημήτρη, δεν τίθεται θέμα (και από μένα και από παιδιά άλλα που μιλάω) μόνιμης γκρίνιας αλλά ούτε και κάποιας εμπάθειας προς τους mods.
Το ότι κάνετε αυτή την δουλειά χωρίς κανέναν όφελος το ξέρουμε και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε. Το ότι και οι mods κάνουν λάθη και αυτό το καταλαβαίνω όπως άλλωστε λάθη κάνουν και οι χρήστες (και πολλά μάλιστα)
Το θέμα είναι όμως η φιλοσοφία που έχουν οι mods και αντικατοπτρίζει το forum.
Και τώρα τελευταία διακρίνω έναν συντηρητισμό, μια τάση λογοκρισίας, μια πουριτανική αντιμετώπιση καθημερινών πραγμάτων (πχ ένας "ποπός" είναι ενάντια στους κανόνες)
Η φάση μου θυμίζει που λέγαν παλιά: Μην λες κακές λέξεις, είναι αμαρτία.
Και το μαλάκας ήταν κακιά λέξη ενώ το ανόητος ή το χαζός δεν ήταν.
Διακρίνω επίσης μια σεμνοτυφία και μια τάση να "προστατέψουμε" παιδιά που μπορεί να μπαίνουν εδώ μέσα.
Ε πιο υποκριτικό και πιο άκυρο επιχείρημα δεν έχω δει. Λες και το παιδί που θα μπει εδώ είναι τόσο απονήρευτο και μπορεί να πάθει κανά σεξουαλικό κατάλοιπο αν δει κάποιον κώλο. Ή αν γράψω "κώλος" θα πάθει ψυχολογικό σοκ και δεν θα μαθαίνει ιστορία στο σχολείο.
Απ την άλλη μπορεί να κάνω λάθος και το σωστό και το πρέπον να είναι όπως αρχίζει να "επιβάλλεται" εδώ μέσα.

Tελικά οταν ο Glenn Gould plays in Ecstasy,παίζει εκστασιασμένος γιατί έχει πάρει ecstasy,ή γιατί έχει ´παθιαστεί´απο την μουσική τού Bach??
Ελα μου ντέ....Γι´αυτό και εγώ έβγαλα την παραπάνω φράση που κανονικά συνοδεύει το avatar μου με τον μεγάλο πιανίστα ,για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...............................................................

Είχουν περάσει κάτι μήνες από την Καθαρά Δευτέρα, δεν νομίζετε ότι ήταν εξαιρετικά αρκετός καιρός για ηρεμίες.
Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν ωστόσο, ας χαρούμε αυτή την μορφή επικοινωνίας που επιλέξαμε, χωρίς περαιτέρω ίντριγκες, υποθέσεις και υπονοούμενα.
Επιτέλους έχουμε όλοι φτιάξει μια κοινότητα που την απαρτίζουν χομπίστες και μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, δεν προσπαθώ να ωραιοποίησω καταστάσεις, αλλά τι θα πει ρε σείς τα γραπτά και μάλλιστα τα ηλεκτρονικά μένουν?
Μηπως ακονίζουμε τα νύχια μας τσάμπα?

Re: Απάντηση: Re: Μια απορια

Δημήτρη, δεν τίθεται θέμα (και από μένα και από παιδιά άλλα που μιλάω) μόνιμης γκρίνιας αλλά ούτε και κάποιας εμπάθειας προς τους mods.
Το ότι κάνετε αυτή την δουλειά χωρίς κανέναν όφελος το ξέρουμε και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε. Το ότι και οι mods κάνουν λάθη και αυτό το καταλαβαίνω όπως άλλωστε λάθη κάνουν και οι χρήστες (και πολλά μάλιστα)
Το θέμα είναι όμως η φιλοσοφία που έχουν οι mods και αντικατοπτρίζει το forum.
Και τώρα τελευταία διακρίνω έναν συντηρητισμό, μια τάση λογοκρισίας, μια πουριτανική αντιμετώπιση καθημερινών πραγμάτων (πχ ένας "ποπός" είναι ενάντια στους κανόνες)
Η φάση μου θυμίζει που λέγαν παλιά: Μην λες κακές λέξεις, είναι αμαρτία.
Και το μαλάκας ήταν κακιά λέξη ενώ το ανόητος ή το χαζός δεν ήταν.
Διακρίνω επίσης μια σεμνοτυφία και μια τάση να "προστατέψουμε" παιδιά που μπορεί να μπαίνουν εδώ μέσα.
Ε πιο υποκριτικό και πιο άκυρο επιχείρημα δεν έχω δει. Λες και το παιδί που θα μπει εδώ είναι τόσο απονήρευτο και μπορεί να πάθει κανά σεξουαλικό κατάλοιπο αν δει κάποιον κώλο. Ή αν γράψω "κώλος" θα πάθει ψυχολογικό σοκ και δεν θα μαθαίνει ιστορία στο σχολείο.
Απ την άλλη μπορεί να κάνω λάθος και το σωστό και το πρέπον να είναι όπως αρχίζει να "επιβάλλεται" εδώ μέσα.

σε θεωρουσα απο τα πλεον αντιδραστικα ατομα τοσο απενατι στο avclub οσο και απενατι στου τωρινους mod και λεω τωρινους διοτι αυριο μπορει να εισαι και εσυ αλλα με αυτο σου το μήνυμα σου βγαζω το καπελο οχι γιατι κατ αναγκην συμφωνω αλλα γιατι τα επιχειρηματα σου κατ εμε ειναι τεκμηριωμενα χωρις καμια δοση ειρωνιας

ελπιζω αν ποτε ανεβεις κατα Αθηνα μερια ριξε αν θες ενα ΠΜ να τα πουμε και απο κοντά

Εχω την εξης απορια:

Αν, λεω Αν, δεν υφιστατο αυτο και ολα τα φορα σε ηλεκτρονικη μορφη, αλλα σε.. παλιου τυπου χαρτι οπου καθε απαντηση γραφοταν η μια κατω απο την αλλη...

και ο καθενας εγραφε με στυλο πανω στο χαρτι την αποψη του.....
....θα γινοταν επεμβαση των διαχειριστων με ...Blanco? Η θα σκιζανε την... σελιδα?

Κυριοι , θεωρω οτι ειμαστε ανθρωποι με την βαρυτητα των αποψεων μας και η χειροτερη "λογοκρισια" ειναι το να κρινονται αρνητικα τα γραφομενα μας απο τους υπολοιπους (εαν αυτα χρηζουν αρνητικων σχολιων). Αλλωστε σε ενα μαζικο φορουμ, αν κατι κριθει ως κατακριτεο και μη αποδεκτο απο την πλειονοτητα των μελων, αυτο θα απορριφθει ως ξενο σωμα, διοτι τα μελη, εχουν την δυνατοτητα, εκφραζοντας αντιθετες αποψεις να το σταματησουν. Και τα γραπτα πρεπει να μενουν για να εχει ο καθενας την δυνατοτητα να απορριψει μεσα του και εκ των υστερων μια σταση που δεν του αρεσει.

Εχω την αμυδραααααααα εντυπωση πως τελικα με την ηλεκτρονικη μορφη που εχουν παρει τα πραματα στη ζωη μας, δινουμε την δυνατοτητα σε μικρους δικτατορισκους να κανουν πραγματα που δεν θα εκαναν αν τα πραγματα ηταν σε απτη μορφη...(χαρτι και στυλο ), η σε προφορικη.. Αν καποιος πηγαινε να μου κλεισει το στομα την ωρα που εξεφραζα την αποψη μου, θα του εσπαγα τα μουτρα (π.χ)

Καποιος, δεν θυμαμαι ποιος, εχει στην υπογραφη του το γνωστο...Scripta Manent... Εγω λεω.... Αμ δε που manent....

Πως να manent για να κριθουν τα scripta απο ολους οταν αυτα αλλιωνονται κατα βουληση? Πως θα κρινω εγω αν ενα μελος ειναι υπερβολικο, αληθες, υβριστικο, παραποιητικο,εξυπνο, χαζο, ημιμαθες, αμαθες? Πως θα τον απομονωσω η θα γινω φιλος του αν δεν δω την σταση του μεσα απο τα κειμενα του?

Ενα βιβλιο, κρινεται απο το περιεχομενο του. Αν το περιεχομενο του αλλαζε κατα βουληση, δεν θα μπορουσε να κριθει. Και η Κριση ειναι το πρωτο σταδιο στις οποιες αποφασεις παιρνουμε.

Θεωρω οτι στο βωμο της προστασιας, κανουμε το ακριβως αντιθετο. Και χανουμε το νοημα. Στοχος δεν ειναι το τι θα φαινεται προς τα εξω, να ειναι ολα δηλαδη ομογενοποιημενα, χαμογελαστα και καθως πρεπει, politically correct. Στοχος πρεπει να ειναι η μεταφορα του διαλογου, οπως θα ηταν στην ζωη μας, με ολα τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα που αυτο επιφερει. Διοτι δεν μπορω να φανταστω, στις συναξεις που κανει το φορουμ αυτο και ολα τα αλλα που συμμετεχω, καποιον να κανει τον διαχειριστη στις κουβεντες που κανουν τα διαφορα πηγαδακια. Και να μας μαλωνει η να μας διορθωνει η να μας βγαζει εξω απο το χωρο αν διαφωνει με το τι κουβεντιαζεται...

Και περιμενοντας τις αποψεις σας, θα επαναλαβω πως αυτη ειναι μια γενικοτερη συζητηση που μου προκληθηκε και απο την συμμετοχη μου στα διαφορα φορα, και απο ενα αρθρο περι λογοκρισιας που διαβασα στο in.gr

Ενα λοιπον βασικο ερωτημα που εχω (οσον αφορα τη δυνατοτητα να φτανουν αυτουσιες οι αποψεις στα μελη) ειναι...

Πως θα λειτουργουσε το φορουμ αν ηταν σε Γραπτη (οχι Ηλεκτρονικη) η Προφορικη μορφη?
Υπαρχει λογοκρισια η επεμβαση στις 2 παραπανω μορφες? Τι ειδους? με τι μηχανισμους? Ποιες θα ηταν οι συνεπειες των επεμβασεων?

Βασιλη κοιτα παλικαρι μου θα δεχτώ να με πεις μ..... 30 φορες σε ενα βραδυ οταν θα ειμαστε παρεουλα 5-6 ατομα και θα δεχτείς να σε πω άλλες τοσες εδω ομως δεν ειναι μονο στεκι ειναι δικο μου και δικο σου απο εκει αρχιζουν ολα

δεν θα μοπρουσα ουτε ρε να σου πω μπροστα σε ανθρωπους που δεν γνωριζω
πχ με φανταζεσαι να μπω στον γραφειο του Σπυρου του Σουρλα μπροστα σε δυο τρεις δεν ξερω γω τι ασθενεις ή συναδελφους του και να του πω γεια σου παπα.... γιατρε με την Μιλαν σου την ξεκο....

ημαρτον εγω προσωπικα δεν θα το εκανα

Larry σίγουρα εάν έλεγες για την Μιλαν θα προσβαλόμουν:flipout: :flipout:

Eάν εσενα όμως σού έλεγαν οτι έχεις παθει ´εγκεφαλική παράλυση´και πολλά άλλα τετοια ανοικτά και δημόσια,και οι αρμόδιοι απλά παρακολουθούσαν,χωρίς να κουνήσουν το δακτυλάκι τους επι 24 ώρες ,και την ίδια στιγμή,οι ίδιοι αρμόδιοι σού ´έβαζαν τίς φωνές´γιατί έβηξες,εσύ πώς θά ένοιωθες???

τον χρονο να τον αφησουμε κατ αναγκην στην ακρη μιας και δεν ειμαστε 24 ωρες το 24 ωρο απικο

ηδη δρομολογηθηκε η μονιμη παρουσια μου στο Καναδα ωστε να υπαρχει 24 hours service

τι στα διαλα αλλο να κανει τι κλαμπιδιο κε Σπυρο!!!!!!!!

τον χρονο να τον αφησουμε κατ αναγκην στην ακρη μιας και δεν ειμαστε 24 ωρες το 24 ωρο απικο

ηδη δρομολογηθηκε η μονιμη παρουσια μου στο Καναδα ωστε να υπαρχει 24 hours service

τι στα διαλα αλλο να κανει τι κλαμπιδιο κε Σπυρο!!!!!!!!

Εσύ και πολλά κάνεις,έτσι και αλλοιώς,:grinning-smiley-043 αλλά στον Καναδά έγινες ακόμα περισσότερο διπλωμάτης.:flipout: :flipout:
Παρ´όλα αυτά απάντηση δεν έδωσες...

Είχουν περάσει κάτι μήνες από την Καθαρά Δευτέρα, δεν νομίζετε ότι ήταν εξαιρετικά αρκετός καιρός για ηρεμίες.
Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν ωστόσο, ας χαρούμε αυτή την μορφή επικοινωνίας που επιλέξαμε, χωρίς περαιτέρω ίντριγκες, υποθέσεις και υπονοούμενα.
Επιτέλους έχουμε όλοι φτιάξει μια κοινότητα που την απαρτίζουν χομπίστες και μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, δεν προσπαθώ να ωραιοποίησω καταστάσεις, αλλά τι θα πει ρε σείς τα γραπτά και μάλλιστα τα ηλεκτρονικά μένουν?
Μηπως ακονίζουμε τα νύχια μας τσάμπα?

Eντάξει Σιμο μου ,τα γραπτά να μην μένουν,αλλα οι εικονίτσες τών φίλων να εξαφανίζονται διαρκως ??Αφού δεν είμαστε διαβαστεροί ,ας μην καταστρέψουμε και την οπτική αίσθηση...:smile:
Και μεταξυ Καθαράς Δευτέρας και τέλους Μαϊου έχουν γίνει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.................

Καλημέρα.
Ναι, συμφωνώ με τον Δημήτρη ,έχουμε δείξει μία εικόνα περισσότερο συντηρητική από το παρελθόν. Αλλά είναι μόνο μία αίσθηση.
Υπάρχει και μία φυσιολογική φθορά από τις γκρίνιες.
Θα ισορροπήσει το πράγμα, δεν γίνεται αλλιώς.
Πάνω σε αυτό έγραψα και για λάθη δικά μας.
Η εύρυθμη λειτουργία δεν σημαίνει ομοιομορφία και ακολουθούμε ήδη αποφασισμένες γραμμές.
Σημαίνει σεβασμός στις απόψεις των άλλων αλλά και ανοχή για τυχόν παραστρατήματα από όλα τα μέρη.
Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η ελαστικότητα μας έχει λίγο ξεραθεί από τον ήλιο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν μέλη που εκτιμάς στραβώνουν μαζί σου.
Κανείς δεν είναι επαγγελματίας, κανείς δεν έχει επαγγελματικό συμφέρον.
Είμαστε ισότιμοι αν και νομίζω πως τα μέλη έχουν λίγη δύναμη παραπάνω.
Έχουν αυτονομία.
Εάν στεναχωρήσουμε κάποιον έχω τη γνώμη ότι η πίκρα κάνει γκελ στα δύο μέτρα.
Εάν κάποιος στραβώσει με μία ενέργεια μας και μας την πει, η πίκρα κάνει γκελ στα 30 μέτρα.
Ψαχνόμαστε 20+ άτομα ,μήπως τον αδικήσαμε και ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να τον κάνουμε να χαρεί για τη συντροφιά μας.
Σκεφτείτε να πρέπει να χωρίσουμε με όσο πιο δίκαιο τρόπο μπορούμε δύο μέλη που έχουν μπλέξει τα μπούτια τους.
Ή το χειρότερο να πρέπει να την πεις σε κάποιον φίλο σου επειδή πρόσβαλε κάποιο μέλος, που έχεις πιει και 3 τεκίλες μαζί του.

Πάντως για να το κλείσω θα πρέπει να ομολογήσω πως εδώ μέσα αισθάνομαι πως είμαι στο παράδεισο και έχω να κάνω με τους καλύτερους ανθρώπους.
Και αυτό έχει προκύψει από την παρέα μου το τελευταίο διάστημα με παραπάνω από δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Μιλάμε για κόλαση.:BDGBGDB55:
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ο Βελζεβούλης , ο Μεφιστοφελης και ο Ρασπούτιν μαζί.
Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ EVER.

Εδώ μπαίνει κάποιος και γκρινιάζει ή δείχνει ότι δεν στρίβει εύκολα και λέω μέσα μου, τι καλό παιδί ,εξαιρετικό παληκάρι. Πρέπει να τον γνωρίσω.
Ωραία μέρα σήμερα.

Kαλημέρα Τζιμάκο.
Οταν γράφεις τέτοια κείμενα σε αγαπάω πιό πολύ.:grinning-smiley-043
Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό απο εσένα βέβαια.Εσύ δεν θά ´αποξηρανθείς´ποτέ.:ernaehrung004: