Mια ΒLUERAY Πανασονικη προταση ...

Status
Not open for further replies.

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,632
Ελλαδα
καπου 100 περιπου ατομα απο μας απεκτησαν την TV PX80
πολλοι απο μας σκεφτωνται την αγορα του ΒLUERAY BD35
τι θα λεγατε να μαζευτουμε γυρω στα 20-25 ατομα και να
προχωρησουμε σε ενα Powerbuy κατ ευθειαν απο την αντιπροσωπεια
που σιγουρα θα εχει μαθει για την επιτυχια της TV στο forum
ασχημα θα ηταν μια τιμη στα 200 - 220 ευρω ..??

οι φιλοι και οι κυριοι συντονισται εχουν τον λογο

αν μπορει καποιος ασ το αναλαβει

νομιζω μπορει να γινει ευκολα και γρηγορα !

.

Αν και δεν έχω Πανασόνικ τβ, πιθανότατα θα με ενδιέφερε μια τέτοια περίπτωση αν πετυχαίναμε εξαιρετική τιμή. Ελπίζω να ενδιαφερθούν και άλλοι!

Εαν πετύχουμε μια καλή τιμή πιθανόν με ενδιαφέρει μιας και ψάχνομαι για BD player....:a0210:

Παιδιά, δεν νομίζω οτι η αντιπροσωπεία πουλάει μηχανήματα... Σε dealer πρέπει να απευθυνθείτε.
Όσο για την τιμή (200-220) δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά....

Last edited:
Re: Απάντηση: Mια ΒLUERAY Πανασονικη προταση ...

Δικιο εχει ο Μπαμπης. Αποκλειεται να πετυχετε τοσο χαμηλη τιμη οταν παιζει στην αγορα στα 300-350.

Παντως αν γινει κανενα powerbuy για Sony BDP-S350 η Samsung BD-P1500 ενδιαφερομαι και εγω.

Δεν ανοίγεται και ένα αντίστοιχο νήμα στις "Πηγές" ;)

Πάντως και εγώ δεν πιστεύω πως σε αυτά τα επίπεδα τιμών υπάρχει η δυνατότητα για σημαντικό κέρδος λόγω μαζικής αγοράς.

Γύρω στα 260 το πουλάνε στην Γερμανία.
Μία τιμή περίπου εκεί νομίζω θα ήταν ικανοποιητική και εφικτή.

Άλλως, πάμε για S350 αλλά όχι πάνω από 200 ευρώ.

Εαν σας ενδιαφερει, στο Praktiker εχει το samsung το 1500, στα 219ευρω.
Προσοχη ομως με την εγγυηση, ειναι μεν δυο χρονων δεν ειναι ομως του Φουρλη αλλα Praktiker.

πιστεύω ότι και ο Στέλλιος επηρεάσθηκε από την τιμή του Σόνυ ...

αν δεν έχουν σημαντικές διαφορές ποιότητος, δεν δικαιολογείται διαφορά από τα 230 στα 350 ευρώ ...

γιατι δεν παιρνετε ενα playstation3 που τα εχει ολα , η αγορα σημερα ενος σκετου Blu ray player δεν αξιζει

γιατι δεν παιρνετε ενα playstation3 που τα εχει ολα , η αγορα σημερα ενος σκετου Blu ray player δεν αξιζει

1-Γιατι εχει ξεπεραστει σαν εικονα.
2-Ειναι πιο ακριβο
3-Δεν θελουμε να ακουμε θορυβο απο ανεμιστηρες

2-Ειναι πιο ακριβο

:flipout:

τι εχει ξεπεραστει? , τον πιο ψαγμενο ειδικο του πλανητη να βαλεις μαζι με το κορυφαιο deck της αγορας αν βρει διαφορες θα σου τραγουδισω τουρκικα :flipout:
350 ευρω και ειναι το μοναδικο που αναβαθμιζεται μεσω νετ , χωρια οτι ειναι το πιο πληρες Multimedia συστημα (net ,chat , gaming ,λειτουργικο , αποθηκευτικος χωρος , και πολλα αλλα)

Ενα blu ray deck τι αλλες χρησεις εχει εκτος απο το να παιζει δισκακια ?

ΚΑΜΙΑ

οταν υπαρχει το ps3 , οπoιαδηποτε αλλη αγορα Deck ειναι αχρηστη , μην ξεχναμε χωρις το ps3 δεν θα υπηρχε καν blu ray format

Απάντηση: Re: Mια ΒLUERAY Πανασονικη προταση ...

οταν υπαρχει το ps3 , οπoιαδηποτε αλλη αγορα Deck ειναι αχρηστη , μην ξεχναμε χωρις το ps3 δεν θα υπηρχε καν blu ray format

Εξεραιτικό μηχάνημα το PS3 αλλά μην ξεχνάς και τον ήχο. Το Blu-Ray εκτός από εικόνα HD περιλαμβάνει και ήχο HD.
Κι αυτό το PS3 δεν μπορεί να στο δώσει.

2-Ειναι πιο ακριβο

Αν και κάτοχος PS3, συμφωνώ με τον Γιάννη! -bye-

Αν θες βέβαια και παιχνίδια, τότε αξίζει το PS3. :operator:

Re: Απάντηση: Re: Mια ΒLUERAY Πανασονικη προταση ...

Εξεραιτικό μηχάνημα το PS3 αλλά μην ξεχνάς και τον ήχο. Το Blu-Ray εκτός από εικόνα HD περιλαμβάνει και ήχο HD.
Κι αυτό το PS3 δεν μπορεί να στο δώσει.

αγαπητε μπαμπη ,η μονη διαφορα ειναι οτι δεν κανει bitsream μεσω του ενισχυτη το σημα , αλλα απο το Ps3 , το ιδιο πραγμα ειναι μονο που δεν βλεπεις το λαμπακι του decoder ανοιχτο στον ενισχυτη , η διαφορα ειναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ περισσοτερο -bye-
και φυσικα οι περισσοτεροι που εχουν ακουσει lpcm απο ps3 και dts master audio απο deck δεν μπορεσαν να καταλαβουν διαφορες

Status
Not open for further replies.