Mια ΒLUERAY Πανασονικη προταση ...

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mια ΒLUERAY Πανασονικη προταση ...

αγαπητε μπαμπη ,η μονη διαφορα ειναι οτι δεν κανει bitsream μεσω του ενισχυτη το σημα , αλλα απο το Ps3 , το ιδιο πραγμα ειναι μονο που δεν βλεπεις το λαμπακι του decoder ανοιχτο στον ενισχυτη , η διαφορα ειναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ περισσοτερο -bye-
και φυσικα οι περισσοτεροι που εχουν ακουσει lpcm απο ps3 και dts master audio απο deck δεν μπορεσαν να καταλαβουν διαφορες

Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα με το PS3 και τον ήχο. Άλλοι λένε το ένα κι άλλοι το άλλο, δεν ξέρω, τι να πώ;
Εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα ψυχάκιας με τον ήχο, μιά χαρά μου ακούγεται και το PS3. Επειδή έχω και το Panasonic 35 κάποια στιγμή μάλλον θα πρέπει να κάνω καμιά δοκιμούλα...
Να βρώ μιά μέρα που να μη βαριέμαι όμως.
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mια ΒLUERAY Πανασονικη προταση ...

Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα με το PS3 και τον ήχο. Άλλοι λένε το ένα κι άλλοι το άλλο, δεν ξέρω, τι να πώ;
Εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα ψυχάκιας με τον ήχο, μιά χαρά μου ακούγεται και το PS3. Επειδή έχω και το Panasonic 35 κάποια στιγμή μάλλον θα πρέπει να κάνω καμιά δοκιμούλα...
Να βρώ μιά μέρα που να μη βαριέμαι όμως.
icon10.gif

Αντε ρε Μπαμπη εσενα περιμενουμε για μην βαλουμε το χερι ξανα στην τσεπη (αγορα και bluray εκτος ps3) -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mια ΒLUERAY Πανασονικη προταση ...

Αντε ρε Μπαμπη εσενα περιμενουμε για μην βαλουμε το χερι ξανα στην τσεπη (αγορα και bluray εκτος ps3) -bye-

Με αγχώνεις τώρα... :D

καλη αγορα θα ειναι το deck οτνα φτασει στα επιπεδα των 150 ευρω , αυτη την στιγμη με βαση αυτα που προσφερει ειναι τσιμημενο σαν τιμη

Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι ενα απο τα κορυφαια BR player της αγορας ειναι τσιμπημενο στα... 280 ευρω?:flipout:

σιγα μην δωσει ΝΟΗΜΩΝ ανθρωπος 280 ευρω για σκετο DECK που θα παιζει ταινιες μονο , οταν με 50 ευρω παραπανω παιρνει κορυφαιο deck (με δυνατοτητα συνεχους αναβαθμισης μεσω net + πληρες multimedia system ακομα και με λειτουργικο linux πανω, και με βραβειο απο ΕΙSΑ σαν κορυφαιο multimedia center system για το 2007, και φυσικα με υποστηριξη ολων των ενω format ηχου για οσους εχουν αμφιβολιες

http://img229.imageshack.us/my.php?image=11ti2.jpg

Οσο και να χτυπιεσαι -bye- το ps3 ειναι τεχνολογικο θαυμα για την εποχη του

Εγώ πάντως αν και από τους πρώτους που πήραν PS3 στην Ελλάδα και κυρίως για το bluray, αν αγόραζα τώρα θα έπαιρνα ένα S550 ή BD35 για player.

σιγα μην δωσει ΝΟΗΜΩΝ ανθρωπος 280 ευρω για σκετο DECK που θα παιζει ταινιες μονο , οταν με 50 ευρω παραπανω παιρνει κορυφαιο deck (με δυνατοτητα συνεχους αναβαθμισης μεσω net + πληρες multimedia system ακομα και με λειτουργικο linux πανω, και με βραβειο απο ΕΙSΑ σαν κορυφαιο multimedia center system για το 2007, και φυσικα με υποστηριξη ολων των ενω format ηχου για οσους εχουν αμφιβολιες

http://img229.imageshack.us/my.php?image=11ti2.jpg

Οσο και να χτυπιεσαι -bye- το ps3 ειναι τεχνολογικο θαυμα για την εποχη του

για το 20 % της αγοράς, ναι είναι. Το υπόλοιπο 80 % το ρώτησες ????:grandpa:

Δεν έχουν όλοι τις γνώσεις να κάτσουν να ασχοληθούν με αυτά που εμείς εδώ μέσα ασχολούμαστε.... για αυτό το λόγο δεν έχουν όλοι internet, επίσης για αυτό το λόγο δεν είμαστε 200.000 μέλη εδώ μέσα !!!!!

για το 20 % της αγοράς, ναι είναι. Το υπόλοιπο 80 % το ρώτησες ????:grandpa:

Δεν έχουν όλοι τις γνώσεις να κάτσουν να ασχοληθούν με αυτά που εμείς εδώ μέσα ασχολούμαστε.... για αυτό το λόγο δεν έχουν όλοι internet, επίσης για αυτό το λόγο δεν είμαστε 200.000 μέλη εδώ μέσα !!!!!

οταν λεω <νοημων> σχημα λογου εννοω την πλειοψηφια που χωρις ιδαιτερες γνωσεις ξερει οτι ειναι πιο συμφερουσα αγορα ενα ps3 απο οποιοδηποτε deck blu ray αλλης εταιριας , μονο οταν πεσουνε οι τιμες στα επιπεδα των 100 με 150 ευρω θα παρουνε ξεχωριστο Deck πολλοι και θα συμεφρει η αγορα

Αλλωστε 17 εκατομυρια blu ray = ps3 αποτελουν την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ των blu ray deck παγκοσμιως αυτη τη στιγμη , οπως επισης και η διαδοση του Blu ray οφειλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ps3

Επισης ειναι αδυνατον ενα ποιοτικο deck που εβγαλε η ιδια σονυ πρωτη και μαλιστα με δυνατοτητα αναβαθμισης συχνης θα ξεπεραστει ποτε απο Deck αλλης εταιριας τοσο ευκολα
παραμυθια για λαικη καταναλωση ειναι απλα το ps3 θα συγκαταλεγεται παντα στα κορυφαια deck οσο υπαρχει το blu ray

οπως αλλωστε το ps2 που θεωρειται ακομα και σημερα απο τα κορυφαια DVD deck παρολο που ειναι 8 ετων :grandpa:

Φίλε Τρισαλον καλό θα ήταν να στηρίζεις τους ισχυρισμούς σου με επιχειρήματα.

Εγώ όπως προείπα θα προτιμούσα σήμερα deck και όχι PS3 γιατί
1. Είναι φθηνότερο
2. Έχει καλύτερη εικόνα και κάνει bitstream όλα τα νέα φορμά
3. Είναι ασύγκριτα ευκολότερο στη χρήση από τους υπόλοιπους στο σπίτι αλλά και από εμένα

οταν λεω <νοημων> σχημα λογου εννοω την πλειοψηφια που χωρις ιδαιτερες γνωσεις ξερει οτι ειναι πιο συμφερουσα αγορα ενα ps3 απο οποιοδηποτε deck blu ray αλλης εταιριας , μονο οταν πεσουνε οι τιμες στα επιπεδα των 100 με 150 ευρω θα παρουνε ξεχωριστο Deck πολλοι και θα συμεφρει η αγορα

Αλλωστε 17 εκατομυρια blu ray = ps3 αποτελουν την ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ των blu ray deck παγκοσμιως αυτη τη στιγμη , οπως επισης και η διαδοση του Blu ray οφειλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ps3

Επισης ειναι αδυνατον ενα ποιοτικο deck που εβγαλε η ιδια σονυ πρωτη και μαλιστα με δυνατοτητα αναβαθμισης συχνης θα ξεπεραστει ποτε απο Deck αλλης εταιριας τοσο ευκολα
παραμυθια για λαικη καταναλωση ειναι απλα το ps3 θα συγκαταλεγεται παντα στα κορυφαια deck οσο υπαρχει το blu ray

οπως αλλωστε το ps2 που θεωρειται ακομα και σημερα απο τα κορυφαια DVD deck παρολο που ειναι 8 ετων :grandpa:

μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα .... και μου απαντάς λες και σου έθιξα κάτι πολύ προσωπικό !!!!!!..

στο ξαναγράφω λοιπόν, Ο πατέρας μου δεν πρόκειται να αγοράσει ps3, εγώ θα το πάρω αλλά όχι γιατί κατά τα λεγόμενά σου είναι το καλύτερο BR που δεν είναι.......

χαλάρωσε ....

Επειδη το PS3 ηταν κορυφαιο BR player το 2007 δεν παει να πει οτι θα ειναι και το 2009.

Μαλιστα υπαρχουν μελη που εχουν και το PS3 και αλλα ΒR players οπως το Panasonic ΒD35 και ολοι συμφωνουν οτι πλεον σε εικονα τα stand alone players ειναι ανωτερα.

Τωρα αν θελουν καποιοι να ζουν στον κοσμο τους δικαιωμα τους αλλα οχι και να περνανε για μακακες τους υπολοιπους.

Επειδη το PS3 ηταν κορυφαιο BR player το 2007 δεν παει να πει οτι θα ειναι και το 2009.

Μαλιστα υπαρχουν μελη που εχουν και το PS3 και αλλα ΒR players οπως το Panasonic ΒD35 και ολοι συμφωνουν οτι πλεον σε εικονα τα stand alone players ειναι ανωτερα.

Τωρα αν θελουν καποιοι να ζουν στον κοσμο τους δικαιωμα τους αλλα οχι και να περνανε για μακακες τους υπολοιπους.

κανανε ποτε κανενα τεστ , φωναξανε ανθρωπους να δουνε τις διαφορες?
ας κανουνε κανα τεστ με τα κορυφαια deck ωστε να δουμε τελικα τι ισχυει στη ΠΡΑΞΗ

απο θεωρια ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ τα ιδια λεγανε και για τα 1080p vs 720p αλλα η πραξη αλλα ελεγε:grandpa:

Και δεν χρειαζεται και πολλες γνωσεις καποιος να καταλαβει καποιος οτι ενα πραγμα που αναβαθμιζεται συχνα , ειναι αδυνατον να ειναι χειροτερο απο καποιο αλλο που βγηκε πιο μετα χωρις δυνατοτητα βελτιωσης και μαλιστα σε ενα τομεα που δεν παιζει και μεγαλο ρολο . ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ να συγκρινεις , απλα 2 καλοι players που κανουν εξισου την ιδια δουλεια

να υπαρχει και λιγο κοινος νους , θα κατσεις στα 2 η 3 μετρα και θα ξεχωρισεις διαφορες μεταξυ 2 καλων deck ?
ουτε μια στις χιλιες

απλα παραμυθια των εταιριων και των δηθεν ειδικων που γραφουν κατεβατα χωρις καμια πρακτικη βαση για να πουλανε τα προιοντα τους ,τα καλα deck εχουν την ιδια ποιοτητα εικονας

ας γινει και ενα συγκρικιτικο μεταξυ ολων των καλων deck Που κυκλοφορουν

Αν ο φίλος Στέλιος θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια ας μου στείλει PM ώστε να καθαριστεί το νήμα και να μετακινηθεί στην σωστή κατηγορία.

Status
Not open for further replies.