Μια βοήθεια για αγορά τηλεόρασης!

John Angelidis

New member
6 October 2014
1
Νέα Ορεστιάδα
Αρχικά να πω καλημέρα, και να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Είμαι νέος στο φόρουμ οπότε συγχωρήστε τα τυχών λάθη στο νήμα που ανοίγω.

Στο θέμα μας λοιπόν. Ενδιαφέρομαι για την αγορά τηλεόρασης, αλλά δυστυχώς το budget είναι περιορισμένο στα ~350 . Η απόσταση θέασης είναι στα 2,5 μέτρα . Η τηλεόραση προορίζεται για προβολή ταινιών μέσω USB εξωτερικού δίσκου και σε σύνδεση με το PC μέσω HDMI. Η αλήθεια είναι πως παρότι είμαι σινεφίλ και μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες μου σε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα και ανάλυση, δεν έχω μάτι που θα καταλάβει και το παραμικρό ψεγάδι στην ανάλυση, οπότε οι απαιτήσεις μου δεν είναι υψηλές (δεν θα μπορούσαν άλλωστε και λόγο χρημάτων).

Θα ήθελα να σας παραθέσω παρακάτω κάποια μοντέλα που έχω τσεκάρει, και να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις που με παιδεύουν.
Αυτά τα 3 μοντέλα είναι στο μυαλό μου λοιπόν. Η βασική μου ερώτηση είναι για τις TURBO.X. Τι γνώμη έχετε. Δεύτερον είναι μεγάλη η διαφορά 100hz με 400hz. Τα αντιλαμβάνεται εύκολα το μάτι στις ταινίες? Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο στο ίδιο μήκος τιμής? Αν ναι θα χαιρόμουν να το δω.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ και πάλι και περιμένω τις απαντήσεις σας! Καλημέρα!!! :)

Kαλωσορισες φιλε!Για τις turbo-x μην το σκέφτεσαι καν,κινεζια πολύ χαμηλης ποιοτητας,από τις τρεις που σκέφτεσαι,καλυτερα η Samsung λογω va panel που προσφερει καλυτερη αντιθεση,δηλαδή μαυρο.Οσο για τα hz που σε προβληματιζουν,είναι πλασματικα τα νουμερα,δεν είναι αληθινα από το πανελ.Τα περισσοτερα που εχει τηλεοραση είναι 200 και αυτά οι πολύ ακριβες σειρες τηλεοράσεων...