ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ

plou

New member
10 September 2008
38
ΑΘΗΝΑ
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΑΤΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ Κ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΕΚΕΙ (ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ). ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????

Όχι, αλλά μπορείς να βάλεις τον δέκτη μαζί με το πιάτο και να μεταφέρεις κάθε φορά ασύρματα την εικόνα και ήχο που εξάγει το Scart σου στην TV. Κοινώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα AV Sender, με δυνατότητα μεταφοράς και σήματος τηλεχειρισμού. Υπάρχουν πολλά στην αγορά και μάλιστα αρκετά οικονομικά, αλλά λίγα είναι αυτά που δουλεύουν σωστά.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΑ. ΚΑΘΩΣ Κ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΟΥΝ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ.

Βασικά για να μπορέσεις να στήσεις το πιάτο, πρέπει το μπαλκόνι που θα το βάλεις να βλέπει προς το νότο και να μην έχεις ψηλά εμπόδια μπροστά σου. Αν συμβαίνει αυτό τότε μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο φίλος Arno.

Υπάρχουν πολλοί που τα διαθέτουν, σε διαφορετικές τιμές, από διαφορετικούς κατασκευαστές, με διαφορετική ποιότητα και απόδοση.

χιλιο ευχαριστω παιδια!!!! ακομη μια ερωτηση ποιοσ ειναι ο πιο φθηνοσ δεκτησ με irdeto??? θελω να κανω καποια πειραματα!!!!! κ γενικα κανενα μαγαζι να μου προτεινετε με πολυ χαμηλες τιμες????

Eχω μείνει ευχαριστημένος απο τιμές και εξυπηρετηση σε μαγαζί στην Καλλιθέα (Σκρα 39).