ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ...

Ulver

New member
8 August 2007
27
Καταρχάς καλώς σας βρήκα.
ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει ένα ελληνικό φόρουμ υψηλού επιπέδου σαν το δικό σας (μας):grinning-smiley-043

Αν και τεχνολόγος ποτέ δεν ασχολήθηκα με το θέμα των τηλεοράσεων.
Ας περάσω στο προκείμενο. Μπήκα και εγώ στην αγορά εργασίας και τα φοιτητικά χρόνια αν και πέρασαν πανέμορφα είναι παρελθόν.. οπότε ήρθε η ώρα για μία ανανέωση.
-Θέλω να διαθέσω ένα budget τις τάξεως των 900-1000 euro.
-Θέλω μια TV για το δωμάτιο μου max 32''
-Θέλω να είναι μονίμως συνδεδεμένη στο PC για αναπαραγωγή DVD,Divx,Anime, και γενικά ότι έχω απο video multimedia εφαρμογές..
-Θέλω να αγοράσω στο σύντομο μέλλον ένα PS3 και να γίνω συνδρομητής στην NOVA για να βλέπω ποδόσφαιρο κυρίως
-Θέλω το Pro Evolution Soccer να είναι μια ώρα απόλαυσης για μένα και τα φιλαράκια μου
-Θέλω να συνεχίσω να μείνω παιδί! (όπως βλέπεται και απο τις ασχολίες μου)

Να προσθέσω ότι διάβασα με προσοχή παρόμοια Threads και σημείωσα ορισμένα μοντέλα αλλά θέλω αν γίνεται και με όλο το σεβασμό να μου προτείνεται για τις δικές μου ανάγκες...

Επίσης με μία μικρή επιτόπια έρευνα αγοράς μπορώ να πω ότι είμαι προβληματισμένος... Συγκεκριμένα στον Κοτσόβολο τα μοντέλα της Samsung που κοίταζα είναι μοντέλα προς αποχώρηση και οι πωλητές δεν είχαν και καμμία φοβερή ιδέα παραπάνω απο μένα για τα χαρακτηριστικά.
Στο Πλαίσιο απο την άλλη μια Samsung Jasmine αν δεν κανω λάθος μου φάνηκε αρκετά καλή (900 euro)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας:grinning-smiley-043

Σε ευχαριστώ μόλις θα μαζέψω κιάλλες προτάσεις θα πάω να τσεκάρω και απο κοντά... Βέβαια δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τις Sony για την ακρίβεια μου έχουν πεί μακριά απο τις φθηνές (αυτής της τάξεως) Sony

τα παιδιά θα συνεχίσουν να σε συμβουλεύουν...

εγώ-με την σειρά μου-θέλω να σε καλοσορίσω στην μεγάλη μας παρέα και να σ´ευχαριστήσω για τα πολύ καλά σου λόγια!!!

keep walking!!!