Μια βοηθεια παιδια..

santzos

New member
26 January 2011
8
Να χαιρετήσω και εγώ με την σειρά μου όλους τους συμφουρητες και να ζητήσω την βοήθεια τους που δίνουν απλόχερα σε όποιον τους τη ζητήσει:singer::singer:..
Καταρχήν ενδιαφέρομαι για ένα πολυκαναλο και παίζομαι ανάμεσα σε Pioneer VSX-2020-K και στον ONKYO TX-NR808 σαν τρίτη επιλογή βάζω τον ΟΝΚΥΟ 609.
Ο χώρος που θα επανδρωθεί είναι ενιαίος κοντά στα 70τμ αλλά το ντύσιμο θα είναι για 35-40τμ (να αφήσουμε και κάτι από την τραπεζαρία):bigcry:,κατά ένα 60 % θα παίζει ταινίες ,όποτε θεωρείται σίγουρο τα in και out σε HDMI 1.4a καθώς η υπάρχουσα TV είναι 3D Sony 46’’,και το υπόλοιπο 40% θα αφιερώνεται σε μουσική .Δεν με ενδιαφέρει η δύναμη αλλά η ποιότητα του Ήχου και τις Εικονας. Ενα επιπλέων στοιχείο που κρίνω ότι μου χρειάζεται είναι η αναβάθμιση σε 1080i/p όλων τον εξόδων καθώς υπάρχουν συσκευές οι οποίες δεν μου βγάζουν HDMI (Ενδεχόμενη αναβάθμιση στο μελών).
Δεκτές… και προτάσεις για ηχεία καθώς τα είδη υπάρχοντα (KODA 225s)το πολύ να τα βάλω για surround όπως και το κεντρικό.

Δεν εχω κατασταλαξει ,υπολογιζα κοντα στα 1500 στο συνολο ,κανα 700 ενισχητης και το υπολοιπο ηχεια..αλλα αυτο που προτηνεις εκτος του οτι ξεφευγει δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να προσφερει περισσοτερο οταν η λειτουργια του δεν ειναι σε <επαγγελματικο> επιπεδο αλλα Οικιακου:idea:
Απλα διαφωτισε με ,μηπως και η αρχικη μου σκεψη ,οτι καλυπτομαι απο ενα μεσαιας ταξης ενισχητη τελικα αποβει λανθανουσα.Η ΜΗΠΩΣ η κατηγορια τετοιον ενισχητων ειναι κατω του μετριου?

Last edited:
Δεν εχω κατασταλαξει ,υπολογιζα κοντα στα 1500 στο συνολο ,κανα 700 ενισχητης και το υπολοιπο ηχεια..αλλα αυτο που προτηνεις εκτος του οτι ξεφευγει δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να προσφερει περισσοτερο οταν η λειτουργια του δεν ειναι σε επαγγελματικο επιπεδο αλλα Οικιακου:idea:
Απλα διαφωτισε με ,μηπως και η αρχικη μου σκεψη ,οτι καλυπτομαι απο ενα μεσαιας ταξης ενισχητη τελικα αποβει λανθανουσα.Η ΜΗΠΩΣ η κατηγορια τετοιον ενισχητων ειναι κατω του μετριου?

Ωραία. Αυτά λοιπόν για L-R με αυτό για κεντρικό και ενισχυτή τον 2020. Αλλά θα καλύψουν οριακά τα τετραγωνικά που θές.

Σου πρότεινα έναν ενισχυτή επόμενης κατηγορίας διότι ο συγκεκριμένος έχει πολύ καλά τελικά ενισχυτικά στάδια και θα μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία/καλύψει τον χώρο σου άνετα χωρίς παραμορφώσεις.

Αλλά και με τον 2020 την δουλειά σου θα την κάνεις.....

Το παραπάνω setup είναι μια ενδεικτική πρόταση από τις πολλές....

Καταρχην σε ευχαριστω,κατα δευτερο πιστευεις οτι δικαιολογηται μια τετοια διαφορα τιμης αναμεσα στους 2 ενισχητες εαν δεν κανω λαθος ειναι διπλασια 750 ο 2020 και κοντα στα 1400 ο LX73. Ειχα δει και τον μικροτερο αδελφο τον LX53 αλλα αν θυμαμαι δεν ειχε τρομερες διαφορες απο τον 2020

Καταρχην σε ευχαριστω,κατα δευτερο πιστευεις οτι δικαιολογηται μια τετοια διαφορα τιμης αναμεσα στους 2 ενισχητες εαν δεν κανω λαθος ειναι διπλασια 750 ο 2020 και κοντα στα 1400 ο LX73. Ειχα δει και τον μικροτερο αδελφο τον LX53 αλλα αν θυμαμαι δεν ειχε τρομερες διαφορες απο τον 2020

Ο LX53 με τον 2020 εχει παραπανω προσοψη look βουρτσισμενο αλουμινιο, bluetooth και τρια χρονια εγγυηση. Ο LX73 ειναι τοσο ακριβος λογω των ψηφιακων τελικων σταδιων ICE (συνεργασια με Β&Ο).