Mια βοήθεια παρακαλώ.....(5 DVB-T)

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Επειδή πρόκειται να αγοράσω 5 ίδιες συσκευές και είναι αρκετά τα χρήματα σε σχέση να έπαιρνα μόνο μία και αν δεν μου έβγαινε καλή να την άλλαζα ,για αυτό θέλω μια βοήθεια ως προς την αγορά συσκευής....

Θα τοποθετηθούν και οι 5 συσκευές αποκλειστικά σε crt τηλεοράσεις ,επειδή έχω διαβάσει κάποια θεματακια που έχουν μερικές με υπότιτλους ,τηλεχειριστήρια ,αποθήκευση κτλ. θα παρακαλούσα πάρα πολύ να μου προτείνετε κάποιο καλό και οικονομικό μηχανάκι ,μην πάω και αγοράσω 5 συσκευές και μου βγουν μετά για ''πέταμα'' και οι 5.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Φιλικά Αντώνης

Επειδή έχω μπει και εγώ σε αυτή τη διαδικασία (έχω αγοράσει ήδη ένα δέκτη αλλά χρειάζομαι ακόμα 3-4) και ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να δώ τις λειτουργίες και 3-4 άλλων μοντέλων από φίλους που έχουν ήδη αγοράσει, μπορώ να πω ότι σε κάθε μοντέλο υπάρχουν τα υπερ και τα κατά.

Εξαρτάται αρχικά από τι λειτουργίες θέλεις.

π.χ. υπάρχουν κάποιοι απλοί SD δέκτες με πολύ καλό μενού, τηλεχειριστήριο, PVR, Time Shift κτλ αλλά δεν πέζουν ταινίες. Και υπάρχουν και κάποια HD Multimedia μοντέλα που υστερούν αλλού.

Απάντηση: Re: Mια βοήθεια παρακαλώ.....(5 DVB-T)

Επειδή έχω μπει και εγώ σε αυτή τη διαδικασία (έχω αγοράσει ήδη ένα δέκτη αλλά χρειάζομαι ακόμα 3-4) και ευτυχώς είχα τη δυνατότητα να δώ τις λειτουργίες και 3-4 άλλων μοντέλων από φίλους που έχουν ήδη αγοράσει, μπορώ να πω ότι σε κάθε μοντέλο υπάρχουν τα υπερ και τα κατά.

Εξαρτάται αρχικά από τι λειτουργίες θέλεις.

π.χ. υπάρχουν κάποιοι απλοί SD δέκτες με πολύ καλό μενού, τηλεχειριστήριο, PVR, Time Shift κτλ αλλά δεν πέζουν ταινίες. Και υπάρχουν και κάποια HD Multimedia μοντέλα που υστερούν αλλού.

Καταρχάς σε ευχαριστώ πολυ.....:ernaehrung004:

Θα τοποθετηθούν αποκλειστικά σε crt τηλεοράσεις (1χ32' ,1χ29', 3χ21') οπότε δεν με ενδιαφέρουν καθόλου HD μοντέλα και αν έχουν hdmi...

Βασικά σε κάτι καλό και οικονομικό (από 35 euro έως βαριά 49 euro)....και δεν ξέρω τελικά τι ''πραγματικά'' χρειάζεται να έχει ο ψηφιακός ο δέκτης από λειτουργικά ''κολπάκια''.

Για αυτό ζήτησα και κάποια βοήθεια ,ώστε να υπάρχουν επιλογές και στην κοντινή φθηνή τιμή που έδωσα tvn 35+ euro αλλά και μέχρι την ''ακριβή'' (για εμένα) τιμή των 49 και κάτω ευρώ.....

Ευχαριστώ και πάλι!!!!!!

Από τους απλούς SD δέκτες που έχω δοκιμάσει, ένας πολύ καλός όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, μενού, τηλεχειριστήριο, λειτουργίες εγγραφής (PVR-Dual tuner Κάνοντας εγγραφή να μπορείς να παρακολουθείς άλλο κανάλι) και Time Shift (δηλ. να παγώνεις το ζωντανό πρόγραμμα και να συνεχίζεις όποια άλλη στιγμή θέλεις) είναι ο LEMM Mini SD DVB-T SD-111.

Παράλληλα ο δέκτης αυτός κουμπώνει με SCART στο πίσω μέρος της τηλεόρασεις, οπότε δεν τίθεται θέμα χώρου κτλ.

Ρίξε μια ματιά και αν κάποιος άλλος τον έχει δοκιμάσει και έχει κάποια άποψη ας μας πει.

Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στην ίδια κατάσταση όσον αφορά την αγορά ψηφιακών δεκτών και εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής, παραμένουμε έρμαια των δήθεν προσφορών και ψηφιακών δεκτών μαϊμούδων που μας πλασσάρουν τα διάφορα καταστήματα.

Απάντηση: Re: Mια βοήθεια παρακαλώ.....(5 DVB-T)

Από τους απλούς SD δέκτες που έχω δοκιμάσει, ένας πολύ καλός όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, μενού, τηλεχειριστήριο, λειτουργίες εγγραφής (PVR-Dual tuner Κάνοντας εγγραφή να μπορείς να παρακολουθείς άλλο κανάλι) και Time Shift (δηλ. να παγώνεις το ζωντανό πρόγραμμα και να συνεχίζεις όποια άλλη στιγμή θέλεις) είναι ο LEMM Mini SD DVB-T SD-111.

Παράλληλα ο δέκτης αυτός κουμπώνει με SCART στο πίσω μέρος της τηλεόρασεις, οπότε δεν τίθεται θέμα χώρου κτλ.

Ρίξε μια ματιά και αν κάποιος άλλος τον έχει δοκιμάσει και έχει κάποια άποψη ας μας πει.

Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στην ίδια κατάσταση όσον αφορά την αγορά ψηφιακών δεκτών και εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής, παραμένουμε έρμαια των δήθεν προσφορών και ψηφιακών δεκτών μαϊμούδων που μας πλασσάρουν τα διάφορα καταστήματα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου....θα το τσεκάρο το LEMM, όπως και τους δέκτες της Crystal Audio ,που την εκτιμώ και ειναι σοβαρή και ποιοτική εταιρία με άψογο service και υποστήριξη ,συν της άλλης ότι είναι και Ελληνική....:fahne90:

Αυτό είδα και εγώ...ότι ο κόσμος είναι μπερδεμένος ακόμη και όπως έγραψες και εσύ παραμένουμε έρμαια....

Τουλάχιστον έτσι να βοηθάμε ο ένας τον άλλων και να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα ,για να μην κονομάνε κάποιοι από ''πατάτες'' μηχανάκια που πετάνε στην αγορά ,εκμεταλλευόμενοι την δική μας ''άγνοια'' (για την ώρα...)

Μένουμε στο Ελληνικό και αγοράσαμε 3 ψηφιακούς δέκτες IQ DVBT751SD , το μενού πολύ καλό , απλό και κατονοητό . Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι , η εικόνα είναι τέλεια . Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! http://www.iq-smart.com/digital-recievers.php