μια βοηθεια ρε παιδια

kokkinoskoufitsos

New member
14 March 2007
49
γεια χαρα σας βασικα ειμαι mobile dj και θελω να παρω εναν προτζεκτορα για τους γαμους δηλαδη να παιζει διαφορες φωτογραφιες του ζευγαριου η διαφορα βιντεοκλιπ σε αλλες εκδηλωσεις πριν αρχισει το προγραμμα επειδη δεν γνωριζω μπορει για την δουλεια που θελω να βολευομαι και με κατι φθηνο ( η πολυ ακριβο )γιαυτο και σας παρακαλω να μου δωσετε τα φωτα σας και αν μπορειτε και καμια προταση αγορας εννοειται οτι εαν μπορουμε να βολευτουμε με κατι οικονομικο θα το προτιμουσα γιατι αυτα τα μηχανακια σε μας τρωνε πολυ ταλαιπωρια και δεν την βγαζουν καθαρη για πολυ καιρο κατι οι μετακινησεις κατι τα αλλα χερια κλπ φανταζομαι οτι ολα αυτα θα συνδεονται με pc γιατι απο εκει θα τα παιζω ευχαριστω πολυ καλο καλοκαιρι-bye-

Για τη δουλειά που το θές ένας compact προβολέας data με αρκετή φωτεινότειτα νομίζω είναι μια χαρά. Και δεν χρειάζεται να δώσεις και μια περιουσία.
Αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η φωτεινότειτα μια σχετικά συμπαγής κι όσο το δυνατόν πιό compact κατασκευή για να μην ταλαιπωρείσαι και ταλαιπωρείται κι αυτός από τις συχνές μετακινήσεις.
Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς με αναλύσεις και τεχνολογίες γιατί θα χάσεις τη μπάλα με κίνδυνο να πάρεις κάποιο μηχάνημα καλό για Home Cinema αλλά να μην σου κάνει για τη δουλειά που το θέλεις.

οπως τα λες ειναι μπαμπη μου αλλα πες μου και καμια προταση ωστε να προσανατολιστω γιατι καλα μου τα λες αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω εαν μου προτεινεις ενα θα καταλαβω για ποια κατηγορια ψαχνω ευχαριστω φιλε

Optoma EP 770 Projector/Beamer DLP Display Device Type DLP Resolution XGA (1024 x 768) Brightness 3000 ANSI Lumens Contrast Ratio 2000:1 Lens Aspect Ratio 4:3 Native, 16:9 Supported Input Compatibility Signal Compatibility Video: NTSC, PAL, SECAM HDTV: 720p, 1080i/p EDTV: 576i/p SDTV: 480 i/p Connectivity Inputs DVI-D with HDCP VGA (YPbPr, RGB) Composite Video S-Video Stereo Audio RS-232 5.3 lbs Weight Compatibility Platform PC Compatible. Includes in the Box Optoma EP770 Multimedia Projector AC Power Cord Necessary Cables Carrying Case Remote Control with Batteries Lens Cap User Manual Warranty Informationi Quick Start Guide Return Policy Terms & Conditions Affiliate Program Privacy Policy Contact Site Map © Dimensions 265x104x236mm Weigth 2,4kg

ayto pos sas fenetai re paidia?sta 1000 euro axizei?

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται...
Βέβαια δεν γνωρίζω τους προβολείς αυτής της κατηγορίας, και δυστυχώς δεν τους έχω δεί να παίζουν για να σου κάνω κάποια συγκεκριμένη πρόταση.
Όπως σου έγραψα και πιό πάνω θα διάλεγα 3-4 στην οικονομική κατηγορία κοντά στα 1000 και θα διάλεγα αυτόν που θα ήταν πιό compact και ελαφρύς.
Ίσως να απέφευγα και τους LCD λόγω 3 panels μήπως πάθω καμιά ζημιά από κάποιο απρόσεκτο κοπάνημα κατά τις μετακινήσεις αν και ένας παλιός LCD που έχουμε στο γραφείο για παρουσιάσεις έχει φάει του κόσμου τις στούκες και δεν έχει πάθει τίποτε.
Ότι κι άν διαλέξεις πάντως σου συνιστώ να μην ξεφύγεις από τα 1000 . Εγώ αυτό θα έκανα.

φιλε μπαμπη δεν ξερω πολλα αλλα μου ειπες για φοτεινοτητα στην τιμη αυτη δεν εχω βρει αλλου 3000 ANSI Lumens πρεπει να ειναι αρκετα καλο αυτο το μηχανακι να το παρω να τελειωνουμε τι λες?τιμη για μενα που το παιρνω χοντρικη απο γερμανια μαζι με τα μεταφορικα 900 καλα δεν ειναι?και ενα πανι απο εκει με τριποδο 200χ200 αλλα 210 δεν μου λες με την τηλεοραση συνδεεται?για να βλεπουμε κανενα ματσακι ευχαριστω πολυ σε οποιν απαντησει φιλιά