Μια βοήθεια σας παρακαλώ.....:

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Γεια σας.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μεγάλο για μένα, αλλά πιθανών για σας να είναι πολύ απλό....
Πάω να "κατεβάσω" κάποιο αρχείο από το RapidShare και μου βγάζει αυτό...
No premium user. Please enter all letters having a CAT below.

Four letters with CAT:
FHXBE88 (Αυτό είναι σε κίτρινο πλάισιο..)

τι να βάλω μέσα στο ανάλογο πλαίσιο για να αρχίζω να κατεβάζω;;;;;
Έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω;;; Βλέπεται και τα Αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά και......"ζαλίστηκα" στης προσπάθειες....!!!:bigcry::bigcry::BDBDG54:
Μια βοήθεια σας παρακαλώ.....:hanged::hanged::chinscratch::behead::BDBDG54::BDBDG54:
Μου βγάζει ένα νουμερο και γράμματα, σχεδών διπλάσιο απο τα 4 που κανονικά βάζουμε....
Τι να κανω;;;;;;

Eμείς εδώ φίλε χτίζουμε Πολυεθνικές. Κάθε δίσκος που υπάρχει στη δισκοθήκη μας είναι αυθεντικός και αγορασμένος μέχρι δεκάρας. Δεν τα ξέρουμε αυτά που ρωτάς.

Γεια σας.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μεγάλο για μένα, αλλά πιθανών για σας να είναι πολύ απλό....
Πάω να "κατεβάσω" κάποιο αρχείο από το RapidShare και μου βγάζει αυτό...
No premium user. Please enter all letters having a CAT below.

Four letters with CAT:
FHXBE88 (Αυτό είναι σε κίτρινο πλάισιο..)

τι να βάλω μέσα στο ανάλογο πλαίσιο για να αρχίζω να κατεβάζω;;;;;
Έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω;;; Βλέπεται και τα Αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά και......"ζαλίστηκα" στης προσπάθειες....!!!:bigcry::bigcry::BDBDG54:
Μια βοήθεια σας παρακαλώ.....:hanged::hanged::chinscratch::behead::BDBDG54::BDBDG54:
Μου βγάζει ένα νουμερο και γράμματα, σχεδών διπλάσιο απο τα 4 που κανονικά βάζουμε....
Τι να κανω;;;;;;

Μπορείς να επισυνάψεις μια φωτογραφία για να καταλάβουμε καλύτερα;

Απάντηση: Re: Μια βοήθεια σας παρακαλώ.....:

Eμείς εδώ φίλε χτίζουμε Πολυεθνικές. Κάθε δίσκος που υπάρχει στη δισκοθήκη μας είναι αυθεντικός και αγορασμένος μέχρι δεκάρας. Δεν τα ξέρουμε αυτά που ρωτάς.

Δεν κατάλαβα καλά. Είσαι εκπρόσωπος όλων των μελών και χρησιμοποιείς το εμείς?

Re: Απάντηση: Re: Μια βοήθεια σας παρακαλώ.....:

Δεν κατάλαβα καλά. Είσαι εκπρόσωπος όλων των μελών και χρησιμοποιείς το εμείς?

Δεν καταλαβαίνω το τσαμπουκαλίκι. Κι αφού ρωτάς, πρέπει να λες και τι είσαι εσύ. Ξεκίνα.

Δεν είναι τσαμπουκαλίκι. Απλά όταν λες σε κάποιον "εμείς" και "δεν ξέρουμε" τι να υποθέσω?

Τελικά ευχαριστώ θερμά ΟΛΟΥΣ αυτούς που με βοήθησαν.....
Τελικά ήταν πολύ απλό, αλλά "κάποιοι" το έκαναν πολύ δύσκολο.....
Πάντως δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να είμαστε μια λέσχη και κάποιοι να μην θέλουν να βοηθήσουν σε κάτι πολύ απλό.....
Λυπάμαι!!!
Το να είμαστε άνθρωποι είναι πολύ εύκολο, το να το δείχνουμε είναι πολύ δύσκολο.....
Και πάλι ευχαριστώ σε αυτούς που προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν.....

Re: Απάντηση: Μια βοήθεια σας παρακαλώ.....:

Πάντως δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να είμαστε μια λέσχη και κάποιοι να μην θέλουν να βοηθήσουν σε κάτι πολύ απλό.....
Λυπάμαι!!!
Το να είμαστε άνθρωποι είναι πολύ εύκολο, το να το δείχνουμε είναι πολύ δύσκολο.....

Φίλε kiss1,

το θέμα σου ανοίχτηκε σε μια κατηγορία που ίσως να μην έχει και τόση σχέση με αυτό, οπότε λογικό είναι να μην έλαβες κάποια απάντηση που να σε βοηθήσει.
Η ερώτησή σου έχει να κάνει καθαρά με τη χρήση του υπολογιστή σου και το κατέβασμα κάποιου αρχείου, πράγμα που δεν φαίνεται να έχει και τόση σχέση με την μουσική.
Δυστυχώς υπήρξε κι ενας έντονος διάλογος μεταξύ 2 μελών που αλλοίωσε λίγο το νήμα σου.
Θα σου πρότεινα να κάνεις την ερώτησή σου σε κάποια άλλη κατηγορία ( είτε στα pc, είτε στην καφέ, όπου ανεβαίνουν συχνά τέτοια θέματα ).

Λυπάμαι!!!

Όταν καταλάβεις κάποτε ότι αυτό που ζητάς να σου πούμε διώκεται ποινικά, έλα να το συζητήσουμε.
Αλλού αρμενίζεις φίλε δυστυχώς...

Δυστυχώς υπήρξε κι ενας έντονος διάλογος μεταξύ 2 μελών που αλλοίωσε λίγο το νήμα σου.

Δεν κατάλαβες Τάσο μου φαίνεται.
Ο Δημήτρης Θ. σκοπό είχε να προκαλέσει και δεν βλέπω τίποτα να λες γι αυτό.
Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει τέτοια τσαλίμια να το σκεφτεί περισσότερο.

Ρε συ Κώστα θα τρελαθούμε τελείως?
Είναι παράνομο να κατεβάζεις από rapieshare?

Φίλε, σε άλλη κατηγορία έχει απαγορευτεί η απλή αναφορά σε αρχεία που βρίσκονται σε servers για downloading. Mάθε το αν δεν το ξέρεις.
Το να δίνεις ανοικτά και οδηγίες πάει ακόμα μακρύτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βοήθεια σας παρακαλώ.....:

Δεν κατάλαβες Τάσο μου φαίνεται.
Ο Δημήτρης Θ. σκοπό είχε να προκαλέσει και δεν βλέπω τίποτα να λες γι αυτό.
Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσει τέτοια τσαλίμια να το σκεφτεί περισσότερο.

:flipout::flipout::flipout:

Φίλε, σε άλλη κατηγορία έχει απαγορευτεί η απλή αναφορά σε αρχεία που βρίσκονται σε servers για downloading. Mάθε το αν δεν το ξέρεις.
Το να δίνεις ανοικτά και οδηγίες πάει ακόμα μακρύτερα.

Μπορώ να έχω το link?

Δε σταματάτε τις εξυπνάδες, λέω εγώ;

Φυσικά και έχει δίκιο ο Μουκ, δεν ενθαρρύνουμε το παράνομο κατέβασμα λογισμικού.

Πάντως Κώστα, δεν είναι ανάγκη να είσαι τόσο επιθετικός...