Mια βοήθεια στην ερώτηση μου..

ngiatras

New member
21 February 2007
35
Kαλησπέρα ,μια βοήθεια παρακαλώ στο προβλημα μου.

Αγόρασα πρόσφατα το ακόλουθο home cinema

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660303

,καλό ήχο δεν λέω σε μουσική σε αυτά που ζητάω.Επίσης τα συνδιάζω με μια lcd philips 42' 9732 και ένα ps3.
To πρόβλημα έιναι ότι δεν έχω DD ήχο από το ps3.;Eχω συνδέσει το home cinema στην θύρα hdmi2 στην tv και το ps3 στην hdmi3 στην tv επίσης.

Μπορώ να κάνω τπτ,ή τζάμπα προσπαθώ;

Last edited:
1.Απ την HDMI του PS3 στην είσοδο HDMI του ενισχυτή (αν έχει) και απ την HDMI έξοδο του ενισχυτή στην TV.
2.Απ την HDMI του PS3 στην TV (μόνο εικόνα) και τον ήχο του PS3 (μέσω οπτικής) πρέπει να μπει στην οπτική είσοδο του ενισχυτή (αν έχει αλλιώς την πάτησες)

Ευχαριστώ για την απάντηση σου,οπτική ίνα δεν διαθέτει το σύστημα,μήπως με κάποιο hdmi splitter ,λέω μήπως..

Μπορείς.Πρέπει να συνδέσεις το PS3 πάνω στον ενισχυτή του συστήματος.Απο οτι βλέπω όμως έχεις μονο μια composite audio input(RCA)στο σύστημα και εκεί θα συνδέσεις την έξοδο audio out του PS3.θα γινόταν μέσω HDMI αλλά το σύστημά σου δε βλέπω να έχει HDMI IN

Φίλε sakisxas για να βγάλει DD απ το PS3 μόνο μέσω της οπτικής μπορεί (εννοείται και της HDMI)

Α ρε οπτική ίνα τι μας κάνεις,δλδ μόνο με αγορά ενισχυτή θα ακούσω από τι καταλαβαίνω.Ρέε χρήμα άφθονο...:drummer:

Mήπως μπότειτε να μου προτείνετε κάπιους οικονομικούς ενισχυτές από 500-1000 ευρώ οι οπoίοι δίνουν λύση στο πρόβλημα μου.Ετσι να πάρω μια ιδέα.

Please..