Μια βολτα στα μαγαζια....

αυτο που ειπες φιλε μου ειναι λιγο ακυρο μην βλεπεις τις τιμες οπως ειναι , στο μαγαζι μπορεις να κανεις και κανα παζαρι στο e-shop δεν ξερω εαν γινεται

τελος παντων δεν φοβαμαι εχω παραγγειλει κ απο κινα να φανταστεις ...

Δεν λέω να πάει στα τυφλά να πάρει σώνει και καλά από το ίντερνετ. Είπα να δει από κοντά σε κάποιο μαγαζί τα μοντέλα που ψάχνει και μετά να το ερευνήσει μέσω ίντερνετ. Οπου και πιστεύω ότι θα βρει φθηνότερες τιμές.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, εγώ που κοίταζα για την 46Β750 πήγα και την είδα να παίζει στο Media Markt Mαρούσι. Μετά το έψαξα στο skroutz και είδα ότι η φθηνότερη τιμή σε πραγματικό (φυσικό) κατάστημα ήταν γύρω στα €1900. Σε ιντερνετικό παίζουν από €1560 περίπου (ελληνικά e-shops). Οτι και να μου πείτε, δεν πιστεύω ότι Κωτσόβολος ή Ηλεκτρονική ή Multirama ή Πλαίσιο κ.ο.κ. θα έκοβαν €350 για να μου την πουλήσουν φθηνότερα...

Ναι τι να σου πω , εγω παντως εχω πετυχει σε εκπτωσεις την 786 1200 σε μαγαζι και 1400 στο ιντερνετ οποτε ολα ειναι σχετικα..

Ναι τι να σου πω , εγω παντως εχω πετυχει σε εκπτωσεις την 786 1200 σε μαγαζι και 1400 στο ιντερνετ οποτε ολα ειναι σχετικα..
Μηπως ηταν μοντελο εκθεσης ,γιατι το βλεπω κομματι δυσκολο, και ειλικρινα μεχρι σημερα δεν εχει τυχη να βρω φθηνοτερες τιμες(και το ψαχνω γτι εχω "καει"),εκτος αν δεν παιζεσαι στο παζαρεμα οποτε πασο :grandpa: