Μια βόλτα στο Δέλτα του Αξιού

Μπραβο Τασο και Βλαση για την εξαιρετικη αποτυπωση του τοπιου...:worshippy:

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σκεφτόμασταν φωναχτά, κατά πόσο είναι δυνατή η πραγματοποίηση ενός ημερήσιου ή διήμερου workshop για τα μέλη του σωματείου και των φωτογράφων του avclub ειδικά σε εκείνο το μέρος.

Ο χώρος προσφέρεται για λήψεις πουλιών, ζώων, τοπίου, Α/Μ, ακόμη και street και πορτρέτου (σκληρά πρόσωπα, κι άνθρωποι στη δουλειά).

Ίσως το κάνουμε την άνοιξη, καθώς αυτή την εποχή το φως πέφτει πολύ γρήγορα...

σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε μαζί μας και τον Βασίλη (ως master....)

Πρωτίστως ο χώρος προσφέρεται για ηρεμία. Είναι μία ωραία βόλτα, σε έναν βαλτότοπο, ημι-σκουπιδότοπο, που αρχίζεις σιγά-σιγά και τον βλέπεις ωραίο. Εάν ηρεμήσουμε κι εμείς, μπορούμε να βγάλουμε και καμιά καλή φωτογραφία.

Εάν θέλετε οι Θεσσαλονικείς, δεν είναι δύσκολο να οργανώσουμε μία αντίστοιχη βόλτα... και ας είναι και ένα τρίωρο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σκεφτόμασταν φωναχτά, κατά πόσο είναι δυνατή η πραγματοποίηση ενός ημερήσιου ή διήμερου workshop για τα μέλη του σωματείου και των φωτογράφων του avclub ειδικά σε εκείνο το μέρος.

Ο χώρος προσφέρεται για λήψεις πουλιών, ζώων, τοπίου, Α/Μ, ακόμη και street και πορτρέτου (σκληρά πρόσωπα, κι άνθρωποι στη δουλειά).

Ίσως το κάνουμε την άνοιξη, καθώς αυτή την εποχή το φως πέφτει πολύ γρήγορα...

σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε μαζί μας και τον Βασίλη (ως master....)

Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου όταν πρότεινα Καλοχώρι:2thumb22sup:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=940270&postcount=6

Και η ιδέα του Send για κανα τρίωρο καλή ακούγεται. Αυριο μάλλον θα ξέρω τι προγραμμα θα μου βγεί για την επόμενη βδομάδα (ενδέχεται να είμαι εκτός) οπότε θα μπορέσουμε να συννενοηθούμε.

Αν και μη ειδικος θα προτεινα και μια απογευματινη-νυχτερινη βολτα και φωτογραφιση στην περιοχη ,περα απο την ημερησια

Απογευματινές -προς το σούρουπο είναι οι παραπάνω. Νυχτερινή εκεί.... με το που έπεσε ο ήλιος, σηκώθηκαν τα κουνούπια σύννεφο από τους θάμνους. Δεν μένεις εκεί όταν έχει πέσει σκοτάδι, μπορεί το τελευταίο φως να είναι μαγικό, αλλά μέχρι εκεί.

Λοιπόν, να το δούμε σοβαρά να οργανωθούμε για βόλτα στην περιοχή; Έστω σαν αρχική εξόρμηση.

Re: Απάντηση: Μια βόλτα στο Δέλτα του Αξιού

Αν και μη ειδικος θα προτεινα και μια απογευματινη-νυχτερινη βολτα και φωτογραφιση στην περιοχη ,περα απο την ημερησια

Πέτρο το φως πλέον πέφτει πολύ γρήγορα, το πολύ στις 18.00 έχει σουρουπώσει και μάλιστα βαθιά.

Η νύχτα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν έχει καθόλου φώτα (τα μόνα που βλέπεις είναι των ψαράδων και των μυδάδων) ενώ και οι δρόμοι είναι σε κακή κατάσταση κι επικίνδυνη το βράδυ. Πολύ δύσκολα θα βρούμε θέμα (ασφαλές ) το βράδυ.

Απόγευμα (δηλ. μετά τις 15.00) είναι εύκολα.

Δεν εννοουσα αυτην την εποχη κατ αναγκη,σαφως υπαρχουν τα προβληματα που ανεφερες,αλλα πιστευω οτι θα ηταν ενδιαφερουσα η νυκτερινη φωτογραφιση τοσο της πολης οσο και καποιων αλλων θεματων απο εκεινη την πλευρα.Ο δρομος μεχρι την Χαλαστρα που εχω παει ειναι βατος ,οταν δεν εχει πεσει πολυ βροχη,τωρα οσον αφορα τα θεματα ασφαλειας μαλλον θα εχουμε παρεα συνοριοφυλακες και ασφαλεια