Μια βραδιά με Zhaolu

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Zhaolu

Analyze, αν έχεις την καλοσύνη γράψε κάποια στιγμή τις εντυπώσεις σου από τους 627 στο D3

Παιδιά plz τα του Wolfson στο σχετικό νήμα... ;)

βεβαίως...με τους 627 είχε περισσότερη ανάλυση,"αέρα", ήταν πιο αποκαλυπτικό και ουδέτερο αλλά με τους 134 ήταν πιο "ζεστό" και είχε μεσαίες που θύμιζαν λάμπα.... ουσιαστικά ήταν θέμα γούστου και "ματσαρίσματος" η επιλογή
.... Μάνο, στην προγραμματισμένη συνάντηση θα φέρω και 2 627 να το ακούσουμε και με αυτούς και να κρατήσεις όποιους προτιμάς -bye-

Καλό βράδυ σε όλους.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Zhaolu

βεβαίως...με τους 627 είχε περισσότερη ανάλυση,"αέρα", ήταν πιο αποκαλυπτικό και ουδέτερο αλλά με τους 134 ήταν πιο "ζεστό" και είχε μεσαίες που θύμιζαν λάμπα.... ουσιαστικά ήταν θέμα γούστου και "ματσαρίσματος" η επιλογή
....
Μάνο, στην προγραμματισμένη συνάντηση θα φέρω και 2 627 να το ακούσουμε και με αυτούς και να κρατήσεις όποιους προτιμάς -bye-

Καλό βράδυ σε όλους.....

:a0210:

:grinning-smiley-043

-bye-

να υποθέσω οτι οι 627 ειναι καλά στρωμένοι και δεν χοροπηδάνε οταν βλέπουν μπανάνα.........

να υποθέσω οτι οι 627 ειναι καλά στρωμένοι και δεν χοροπηδάνε οταν βλέπουν μπανάνα.........

:flipout: μπορούμε να το ελέγξουμε εργαστηριακά αυτό? (στρωμένοι είναι, μπανάνες δεν ξέρουμε αν τρώνε....)

η μέθοδος της μπανάνας δεν πιανει στους τελεστικούς αλλα υπάρχει μια μέτρηση με πολυμετρο μεταξύ δυο ποδιών που μονο οι αυθεντικοί περνάνε. δεν θυμάμαι λεπτομέρειες να το δούμε.

εχω κάποιους απο αμερικα που ειναι σίγουροι πρέπει να τους μετρήσουμε να δούμε.

Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...

Μπορεί να συνδεθεί η Ζαολού με υπολογιστή; Δεν βλέπω να έχει usb...
Αυτό το TG-Link τι ακριβώς είναι;

Features vs quality … η usb μπορεί να βόλευε ανεξάρτητα από την απόδοση της…. Features.
wahrheit242, δε βλέπω στις φωτογραφίες καλά την πλάτη της συσκευής. Αλλά σαν να ξεχωρίζω από την εσωτερική πλευρά κάτι σαν Ethernet. Εχει και επιλογέα μπροστά spdif / i2s ?
I2S από κάπου θα πρέπει να πάρετε όποτε πιθανότατα αυξάνεται και το κόστος. Άλλοι βγάζουν από pci κάρτα άλλοι από usb κάρτες κ.ο.κ.

Δε βρίσκω επαρκή τεκμηρίωση για το tg link. Κάποια μορφή encapsulation i2s και ι2c πρέπει να είναι (?) Έχει δοκιμάσει κανείς σας αυτή τη σύνδεση ?
Όχι τίποτε άλλο αλλά ως γνωστόν με τα proprietary & obscure πάντα κρατάω μικρό καλάθι…

Νά 'στε καλά παίδες...
Δεν κατάλαβα και πολλά αλλά σίγουρα κατάλαβα ότι είναι κάπως μπλεγμένη η ιστορία και θα χρειαστούν extras.
Tεσπα... Σε φίλο ήθελα να το προτείνω (παίζει με Sirene και Densen B-100) και θέλει dac για σύνδεση με pc.
Άντε τώρα να του βρω άλλο τέτοιο κελεπούρι με 200 ευρώ... :hmmmm:

Νομίζω ότι πωλείται ένα στις αγγελίες από τον kpaiss. Για ψάξε....

Θενξ Φραγκ! Τη βρήκα την αγγελία. Πιστεύω κάποια στιγμή να βρω τόσο τον φίλο όσο και τον kpaiss για να μάθω αν είναι ακόμα διαθέσιμο...

Μπήκαν οι 627 απόψε και μάλλον δεν έχω να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο στις ακουστικές εντυπώσεις του analyze it.
Μου λείπουν λίγο οι ζεστές φωνές των 134 αλλά συνολικά φαίνεται να με κερδίζουν οι 627.
Σε σύγκριση με τους 134, ο ήχος είναι πιο στεγνός αλλά και πιο καθαρός και ισορροπημένος.
Eκταση και ανάλυση στις υψηλές, οι οποίες κεντρίζουν αμέσως την προσοχή,
άλλοτε με την καλή έννοια και άλλοτε με την όχι και τόσο καλή (αναλόγως την ηχογράφηση).
Το θέμα με το χαμηλό και τα σώματα φαίνεται πως βελτιώθηκε από την αλλαγή θέσης και στήριξης των ηχείων.
Αύριο με το καλό θα μπουν και τα "ανακόντα" του modright, και το σύστημα μετά από ένα ακριβώς χρόνο αναζήτησης και περιπέτειας,
πιθανότατα θα "κλειδώσει" (λόγω λιτότητας) σ' αυτή τη μορφή.

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Ηλία για τον κόπο και την πολύτιμη συμβολή του στο τελικό (λέμε τώρα) αποτέλεσμα.
Πάνω απ' όλα όμως για την καλή του διάθεση και παρέα.

Τα μηχανάκια αλλάζουν! :HTEHETH63:
Οι φίλοι μένουν!!! :ADFADF1:

Θενξ Φραγκ! Τη βρήκα την αγγελία. Πιστεύω κάποια στιγμή να βρω τόσο τον φίλο όσο και τον kpaiss για να μάθω αν είναι ακόμα διαθέσιμο...

Μπήκαν οι 627 απόψε και μάλλον δεν έχω να προσθέσω κάτι ιδιαίτερο στις ακουστικές εντυπώσεις του analyze it.
Μου λείπουν λίγο οι ζεστές φωνές των 134 αλλά συνολικά φαίνεται να με κερδίζουν οι 627.
Σε σύγκριση με τους 134, ο ήχος είναι πιο στεγνός αλλά και πιο καθαρός και ισορροπημένος.
Eκταση και ανάλυση στις υψηλές, οι οποίες κεντρίζουν αμέσως την προσοχή,
άλλοτε με την καλή έννοια και άλλοτε με την όχι και τόσο καλή (αναλόγως την ηχογράφηση).
Το θέμα με το χαμηλό και τα σώματα φαίνεται πως βελτιώθηκε από την αλλαγή θέσης και στήριξης των ηχείων.
Αύριο με το καλό θα μπουν και τα "ανακόντα" του modright, και το σύστημα μετά από ένα ακριβώς χρόνο αναζήτησης και περιπέτειας,

Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Ηλία για τον κόπο και την πολύτιμη συμβολή του στο τελικό (λέμε τώρα) αποτέλεσμα.
Πάνω απ' όλα όμως για την καλή του διάθεση και παρέα.

Τα μηχανάκια αλλάζουν! :HTEHETH63:
Οι φίλοι μένουν!!! :ADFADF1:

Χίλια ευχαριστώ, αλλά δεν έκανα τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να ευχαριστείς Μάνο και δεν αισθάνομαι άνετα (εξάλλου η παρέα μετράει !)

.
.
.
....ποιο τρελό αγόρι μου έστειλε το ίδιο μήνυμα και στα 2 κινητά στις 01.35 το πρωί:rifle:? ...και γιατί? :drummer:
(κουίζ)

Last edited:

....... μετά από ένα ακριβώς χρόνο αναζήτησης και περιπέτειας,

Πάρε ομπρέλα γιατί έρχεται καταιγίδα λεβέντη μ'......

κάτι ξέρεις εσύ........ -bye-
...το κοπάδι με τους 4 νεαρούς λύκους .... είναι εδώ και αύριο ίσως τους αμολήσουν ;)

:popcorn:
:creep:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Zhaolu

Τα "ανακόντα" είναι Χ6 ή Χ9.

Ζω για τη μέρα που θα με ρωτήσεις κάτι και θα έχω την απάντηση!

Αυτή η φωτο βοηθάει καθόλου;

DSC09128.JPG

Άν με ρωτήσεις πάντως πως παίζει, έχω απάντηση...

:award:

Χίλια ευχαριστώ, αλλά δεν έκανα τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να ευχαριστείς Μάνο και δεν αισθάνομαι άνετα (εξάλλου η παρέα μετράει !)

.
.
.
....ποιο τρελό αγόρι μου έστειλε το ίδιο μήνυμα και στα 2 κινητά στις 01.35 το πρωί:rifle:? ...και γιατί? :drummer:
(κουίζ)

Καλά ωρε Λιάκο, έκανες 2 φορές τη μπέμπα διαστημόπλοιο για να με εξυπηρετήσεις, να μη σ' ευχαριστήσω;
Άντε καλά... :grinning-smiley-043

Χμ... τρελό αγόρι... χμμ... με 10 γράμματα;
Μήπως ήθελε να ρωτήσει πως έπαιξε στις Φοντάνες ένα ντακ με λαμπάτο μπάφερ; :idea:

Αεροπλάνο θέλω να πάρω παππούλη μ' !!! :flipout: