Μια βραδιά με Zhaolu

Πρωινή ακρόαση με ζαολού...

Η ανάλυση και η ακρίβειά της παραμένει παροιμιώδης.
Τα πιτσικάτα που άκουγα χθες με τη λαμπουσέρα, στη ζαολού είναι πιτσικάτα. Η λαμπουσέρα αν και παίζει όμορφα τα είχε "λιώσει" κάπως...
Μήπως αυτοί οι δυο 627 στους οποίους δεν έχω πρόσβαση μπορούν να αντικατασταθούν; :idea:
Σε 797 πάει το μυαλό μου ("οπαδός" τους πια). Ούτε σκέψη για 134, αν και έχω ένα ζευγάρι.
Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις βέβαια...

Οι 637 πως παίζουν άραγε;

Για ποιό LAMPUCERA μιλάς γιατί κυκλοφορούν και μαιμούδες.
Αν δεν έχει το Cirrus Logic CS4397 είναι σαν σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Zhaolu

Καπου το' χω ξαναδεί αυτό... ;)

Burr Brown νομίζω ότι φοράει...

OK μαιμού είναι τότε.
Το παλιό Zhaolu που έχεις είναι περισσότερο LAMPUCERA από το "LAMPUCERA" :smash:

The closest sound to Lampucera was coming out of the other CS chips - Meridian's 506.20 and 508.24, and from similar Zhaolu Dac 2.5C or 3,0. Very lively, vibrant, open and analog-like sound

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Zhaolu

OK μαιμού είναι τότε.
Το παλιό Zhaolu που έχεις είναι περισσότερο LAMPUCERA από το "LAMPUCERA" :smash:

The closest sound to Lampucera was coming out of the other CS chips - Meridian's 506.20 and 508.24, and from similar Zhaolu Dac 2.5C or 3,0. Very lively, vibrant, open and analog-like sound

Συμφωνώ σε όλα τα χαρακτηριστικά όπως περιγράφονται, πλην (λίγο) ίσως του τελευταίου ("analog-like").
Τα CS είναι αστέρια... Οι 797 επίσης...
Κάτι ελάχιστο θέλει η ζαολού για να έρθει εκεί ακριβώς που τη θέλω.
Έχεις καμιά ιδέα; :idea:

Όλη η ιστορία με το λαμπουσέρα που άκουσα είναι κάτι "μαγικό" που κάνει στις μεσαίες/ψηλομεσαίες...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Zhaolu

Όλη η ιστορία με το λαμπουσέρα που άκουσα είναι κάτι "μαγικό" που κάνει στις μεσαίες/ψηλομεσαίες...

Αυτό που άκουσες είναι τύπου McIntosh
Ωραίος,προβολικός,γαργαλιστικός αλλά "ωραιοποιημένος".
Κατάλληλος όμως για να κρατήσεις λίγο παραπάνω ηχεία που έχεις βαρεθεί λόγω της "μονιτορίλας" τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Zhaolu

Αυτό που άκουσες είναι τύπου McIntosh
Ωραίος,προβολικός,γαργαλιστικός αλλά "ωραιοποιημένος".
Κατάλληλος όμως για να κρατήσεις λίγο παραπάνω ηχεία που έχεις βαρεθεί λόγω της "μονιτορίλας" τους.

Ναι δεν έχεις κι άδικο... Πόσο τυχαίο είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες Eggleston στην αμερική παίζουν με λαμπάτους ενισχυτές;
Ακόμα και η ίδια η εταιρεία με Rogue Audio ματσάρει...

Πάω τη μικρή για στριπτίζ. Νεότερα αργά απόψε ή αύριο...

-bye-

Αναλογικό ήταν και πάει...

329.jpg

2 Solen 4.7μF, 2 σταθεροποιητές 1000μF στο ψηφιακό, 1ο και 2ο αναλογικό στάδιο off,
και οι τελεστικοί στο χέρι...

328.jpg

Προσεχώς τουμπάνιασμα με 13 oscon, στρώσιμο, ακρόαση, Α/Β με άλλα μηχανάκια, και εντυπώσεις...

Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Zhaolu

Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω είσαι ρε παιδί μου !

moi? μπαα... ο modright το 'σφαξε! :D

Απόλυτη ικανοποίηση πάντως μ' αυτά τα ντακ των διακοσίων-τριακοσίων ευρώ δεν πρόκειται να πετύχω, όσο καλό χέριασμα και αν φάνε. :frown:
Είναι νομίζω καιρός να το πάρω απόφαση...