Μια διάλεξη που ίσως σας ενδιαφέρει....

Re: Απάντηση: Μια διάλεξη που ίσως σας ενδιαφέρει....

Απαιχτος ο Ζάκ.Παίζει να είναι ΕΛ...

Την φορολογική του δήλωση πως γίνεται να την δούμε;:BDGBGDB55:

Που τον είδες Διονύση....???

Εχω οράματα τελευταία κι οι καιροί προσφέρονται για...οραματιστές.Μέχρι κι ο Γιωργάκης έγινε πρωθυπουργός.

Ετοιμαστείτε!!!Oλοκληρώνω νέον επαναστατικόν δόγμα και θεωρίας δια την ημών σωτηρίαν.Επίσης θα πάρω μέτρα δια την σωτηρίαν της πανίδος και της χλωρίδος as well.:BDGBGDB55:

Εχω οράματα τελευταία κι οι καιροί προσφέρονται για...οραματιστές.Μέχρι κι ο Γιωργάκης έγινε πρωθυπουργός.

Ετοιμαστείτε!!!ετοιμάζω νέον επαναστατικόν δόγμα και θεωρίας δια την ημών σωτηρίαν.Επίσης θα πάρω μέτρα δια την σωτηρίαν της πανίδος και της χλωρίδος as well.:BDGBGDB55:

Η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη.....ενώ η απάντηση.....-bye-

Βρε σας πείθει ο Ζάκ και δεν σε πείθει η δική μου απάντηση;:damnyou:

Βρε άσε τι κάνει ο Ζακ και ποιους πείθει και πες που τον άκουσες...

Ε δεν πιστεύω να θέλεις να συζητήσουμε στα σοβαρά περι Ζάκ;-bye-

Περί Ζακ δεν έχω καταλήξει ακόμα, αλλά περί ιδεών του Ζακ και παρεμφερών ιδεών, πολύ ευχαρίστως....-bye-

Καλό είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό και να δέχεσαι την άλλη άποψη.Αλλά εδώ μιλάμε για ανοησίες-αμερικανιές του αισχίστου είδους...

Προτιμώ να συνεχίσουμε σοβαρή συζήτηση στο πού πάμε...

Καλό είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό και να δέχεσαι την άλλη άποψη.Αλλά εδώ μιλάμε για ανοησίες-αμερικανιές του αισχίστου είδους...

Whatever....!!!See you on the other side bro...!!!!-bye-

Last edited:

Σεβαστή η άποψή σου αλλά προσπάθησε να είσαι και εσύ λίγο ανοιχτόμυαλος...you never know...

Τι είναι αυτός ο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος? Ελπίζω να μην ανοίγει το μυαλό του και αφήνει ότι νάνε να μπαίνει μέσα.

Τι είναι αυτός ο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος? Ελπίζω να μην ανοίγει το μυαλό του και αφήνει ότι νάνε να μπαίνει μέσα.

Ανοιχτόμυαλος είναι αυτός που μπορεί βάσει επιχειρημάτων,αποδείξεων ή λογικής να δεχτεί πιθανότητες ενώ κάποιος "κλειστός" οτιδήποτε και να του πουν φέροντάς του τα παραπάνω θα θεωρήσει κάτι αμέσως απίθανο...

Ανοιχτόμυαλος είναι αυτός που μπορεί βάσει επιχειρημάτων,αποδείξεων ή λογικής να δεχτεί πιθανότητες ενώ κάποιος "κλειστός" οτιδήποτε και να του πουν φέροντάς του τα παραπάνω θα θεωρήσει κάτι αμέσως απίθανο...

Νομίζω όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι αν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα ή αποδείξεις. Αν όμως δεν πείθομαι γιατί πρέπει να χαρακτηρίζομαι "κλειστός"?

Νομίζω όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι αν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα ή αποδείξεις. Αν όμως δεν πείθομαι γιατί πρέπει να χαρακτηρίζομαι "κλειστός"?

Άλλο το δεν πείθεσαι και άλλο με την μία να τα απορρίπτεις όλα...Άλλωστε τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί είναι λογικά και πειστικά.Υπάρχουν και άνθρωποι που να μην δέχονται να πειστούνε από πανεμφανή επιχειρήματα.Ε αυτό τί είναι?...

Λογικά και πειστικά;

Αν ήταν τέτοια θα μας είχε...πείσει προ καιρού...Οχι μόνο εμάς...

Πόσους έχει "πείσει" παγκοσμίως;Εκατό,χίλιους;:ADFAD2:

Τόσους και πολύ παραπάνω έχει πείσει ο Λεβέντης μόνο στην Ελλάδα!:flipout: