Μια διευκρινηση παρακαλω...

Status
Not open for further replies.
Μία πρόταση...

Με 2.533 Views το συγκεκριμένο τόπικ έχει προφανώς πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για πάρα πολλά μέλη.
Από την άλλη 225 replies και μάλιστα από όχι περισσότερα από 30 άτομα (εκτίμησή μου) δείχνει (κατά τη γνώμη μου) ότι πολλοί θεωρούν ανούσια τη συζήτηση και φυσικά δεν έχουν καμμία διάθεση και ούτε τους αφορούν οι ιδεολογικές και θεσμικές ανησυχίες των ολίγων.

Ενα μόνο πράγμα ίσως θέλουν να μάθουν: θα ενωθούν ή όχι τα δύο φόρα σε ένα νέο με συγκεντρωμένη τη γνώση όλων των πραγματικών audio/video fanatics?

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αρμοδιότερος να αποφασίσει επ'αυτού από τα ίδια τα μέλη τους και γι'αυτο προτείνω τη διενέργεια ενός poll με το απλό ερώτημα: "Συμφωνείτε με τη συνένωση του AvSite και του AvClub σε ένα νέο φόρουμ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?"

Βέβαια, οι ιθύνοντες θα έχουν το βάρος της εφαρμογής ή όχι της όποιας ετυμηγορίας των μελών (που όπως διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία είναι η πραγματική δύναμη του κάθε φόρουμ) και εκεί θα κριθούν πραγματικά οι προθέσεις του καθενός.

Φωνή λαού, οργή Θεού, αλλά και η δικτατορία είναι κι αυτή μια μορφή πολιτεύματος...

Το οτι εγινε αυτο εδω το φορουμ, σημαινει οτι δεν υπαρχει τετοια βουληση. Αλλιως δεν θα ειχε γινει και θα πηγαιναμε ΟΛΟΙ στο avsite

Τα περι δικτατοριας που κολανε? Οποιος θελει δεν γραφεται εδω, δεν συμμετεχει....δεν... δεν...

Δηλαδη τα διαφορα περιοδικα ηχου και εικονας πρεπει να ενωθουν εις σαρκαν μιαν? οποιος θελει διαβαζει το ενα και οποιος θελει το αλλο

Επισης, αν εγω φτιαξω ενα φορουμ αυριο, θα πρεπει να ενωθω ακομα καλα καλα δεν αρχισα?

Αγαπητε PeteSoulis, αν δεις λιγο τα στατιστικα, παμε πολυ καλα, αν και στην αρχη, αν και με προβληματα κλπ κλπ.Ο τροπος λειτουργιας που εχει επιλεγει ειναι το φορουμ να ανηκει στα μελη του και αυτα να τρεχουν ενα φορουμ. Γι αυτο εγινε το φορουμ αυτο. Οποιος δεν θελει αυτην την ιδεα... παει αλλου, θεμιτο και κατανοητο και δημοκρατικο του δικαιωμα:grandpa:

Last edited:
Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Το οτι εγινε αυτο εδω το φορουμ, σημαινει οτι δεν υπαρχει τετοια βουληση. Αλλιως δεν θα ειχε γινει και θα πηγαιναμε ΟΛΟΙ στο avsite
Εγώ δε ρωτήθηκα πάντως, ώστε να εκφράσω τη βούλησή μου.

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Τα περι δικτατοριας που κολανε? Οποιος θελει δεν γραφεται εδω, δεν συμμετεχει....δεν... δεν...
Εχουν να κάνουν με την εφαρμογή ή όχι της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ βούλησης των μελών αν ποτέ ερωτούντο.

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Επισης, αν εγω φτιαξω ενα φορουμ αυριο, θα πρεπει να ενωθω ακομα καλα καλα δεν αρχισα?
Γιατί να φτιάξεις ένα ακόμα φόρουμ?

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Αγαπητε PeteSoulis, αν δεις λιγο τα στατιστικα, παμε πολυ καλα, αν και στην αρχη, αν και με προβληματα κλπ κλπ.
Δεν ξέρω ποιον ενδιαφέρουν τα στατιστικά τέτοιου είδους, εμένα πάντως όχι. Θα με ενδιέφερε μια στατιστική που θα έλεγε ότι το... AVMerged είναι το πρώτο φόρουμ στη χώρα και από εκεί που άκουγα 10 γνώμες για τη σωστή ρύθμιση του προβολέα μου, να ακούω 1000.

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Ο τροπος λειτουργιας που εχει επιλεγει ειναι το φορουμ να ανηκει στα μελη του και αυτα να τρεχουν ενα φορουμ. Γι αυτο εγινε το φορουμ αυτο. Οποιος δεν θελει αυτην την ιδεα... παει αλλου, θεμιτο και κατανοητο και δημοκρατικο του δικαιωμα:grandpa:
Επειδή είμαι μέλος σ'αυτό το φόρουμ δε σημαίνει ότι επικροτώ την (όχι δική μου) απόφαση να είναι χωριστό από το άλλο, αλλά ότι αναγκαστικά αν θέλω να έχω ολοκληρωμένη ενημέρωση οφείλω να παρακολουθώ και τα δύο. Αν ήταν 5 το ίδιο θα έκανα.

Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Δηλαδη τα διαφορα περιοδικα ηχου και εικονας πρεπει να ενωθουν εις σαρκαν μιαν? οποιος θελει διαβαζει το ενα και οποιος θελει το αλλο

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Γιατι δεν ενωνεται ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος? οεο?

Αυτό είναι το θέμα: από τη μία έχουμε τους αναγνώστες-αγοραστές των δημιουργημάτων των κερδοσκοπικών εκδοτικών οργανισμών και τους φιλάθλους-πελάτες των επίσης κερδοσκοπικών ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών και από την άλλη τους ΑΓΝΟΥΣ αναγνώστες-αρθρογράφους δύο χωριστών audio/video φόρουμ που ο λόγος για τον οποίο είναι χωριστά έχει εκλείψει αν δεν κάνω λάθος.
Τι όφελος/ζημία μπορεί να έχω εγώ αν αλλάξει administrator το Avclub ή αν πουλήσει o Καφάτος το Avsite, από τη στιγμή που το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να αποκομίζω γνώση και εμπειρία από π.χ. μια ενδεχόμενη κόντρα Καστρουνή-Λάμπρου πάνω στη σωστή ρύθμιση του λευκού του τάδε προβολέα.

Οι αποφάσεις των τότε και των τώρα ιθυνόντων των δύο φόρουμ μου έχουν στερήσει δυνατότητες παρόμοιες με την παραπάνω, και γι' αυτό τάσσομαι υπέρ της συνένωσης των δύο φόρουμ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

petesoulis said:
Εγώ δε ρωτήθηκα πάντως, ώστε να εκφράσω τη βούλησή μου. Μα... Οσοι συμμετεχουν , συμμετεχουν με τους ορους του φορουμ. Εσεις ηρθατε σε αυτο και γραφτηκατε, προφανως με την θεληση σας. Δεν ειπε κανεις οτι φτιαχνεται για να ..ξεφτιαχτει στους ορους.Δεν υπαρχει κατι για να ερωτηθειτε.

Εχουν να κάνουν με την εφαρμογή ή όχι της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ βούλησης των μελών αν ποτέ ερωτούντο.Τα μελη, εφοσον γραφονται εδω, εχουν θεληση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ να παρακολουθησουν το ΕΔΩ φορουμ. Με δεδομενη την αποφαση της Διαχ. ομαδας να μην υπαρξει τετοιο θεμα, οποιος θελει την συννενωση και δεν συμφωνει , δεν παρακολουθει το φορουμ. Κοινως, Αυτο το φορουμ φτιαχτηκε για να μεινει. Ολα τα αλλα, ειναι εκ του πονηρου

Γιατί να φτιάξεις ένα ακόμα φόρουμ?
Δεν θελω, αλλα ειναι γελοιο οταν δημιουργειται κατι νεο, ενα αλλο φορουμ να προσπαθει να το σβησει απο το χαρτη. Τι μανια και αυτη....

Δεν ξέρω ποιον ενδιαφέρουν τα στατιστικά τέτοιου είδους, εμένα πάντως όχι. Θα με ενδιέφερε μια στατιστική που θα έλεγε ότι το... AVMerged είναι το πρώτο φόρουμ στη χώρα και από εκεί που άκουγα 10 γνώμες για τη σωστή ρύθμιση του προβολέα μου, να ακούω 1000.Παλι 1000 ακους, με 2 κλικ. Τα στατιστικα ειναι χρησιμα γιατι δειχνουν προτιμησεις, ειναι απλο

Επειδή είμαι μέλος σ'αυτό το φόρουμ δε σημαίνει ότι επικροτώ την (όχι δική μου) απόφαση να είναι χωριστό από το άλλο, αλλά ότι αναγκαστικά αν θέλω να έχω ολοκληρωμένη ενημέρωση οφείλω να παρακολουθώ και τα δύο. Αν ήταν 5 το ίδιο θα έκανα.Ουτε σημαινει οτι ολα τα φορα στα οποια συμμετεχουμε πρεπει να ενωνονται.

-bye-

Πρός Βλαχάλα,Βλαχάρα,Valhala και οπως αλλοιώς λέγεσαι.Δεν με λές αγαπητέ ειρηνοποιέ,πότε μέλη του Avclub,αφόρισαν ολόκληρο το avsite και όλα τα μέλη του.???Προφανώς διαβάζεις τα μηνύματα όπως σε βολευει για να εξυπηρετείς τον ρόλο τού κοινού προβοκάτορα..
Και δεν μου λές βρε Βλαχάλα τί γνώμη έχεις για τα post που γράφει καποιος κυριος νίκος τσαρουχάς,κάνοντας άθλια λογοπαίγνια με το επώνυμα μελών του avclub στο ενωτικό μαγαζί??Eχεις καμιά γνώμη περι αυτού ή όχι???

Με δεδομενη την αποφαση της Διαχ. ομαδας να μην υπαρξει τετοιο θεμα, οποιος θελει την συννενωση και δεν συμφωνει , δεν παρακολουθει το φορουμ.

αρα το avclub δεν ανηκει στα μελη αλλα στην διαχειριστικη ομαδα

κυριε σωκρατιδη εχετε καταλαβει οτι κατηγορειτε το στελιο και το avfoum??

NikosR said:
Με δεδομενη την αποφαση της Διαχ. ομαδας να μην υπαρξει τετοιο θεμα, οποιος θελει την συννενωση και δεν συμφωνει , δεν παρακολουθει το φορουμ.

αρα το avclub δεν ανηκει στα μελη αλλα στην διαχειριστικη ομαδα
Το φορουμ διοικειται απο καποιους. Νομιζω. Μην παιζουμε με τις λεξεις

κυριε σωκρατιδη εχετε καταλαβει οτι κατηγορειτε το στελιο και το avfoum?? Εγω? Πως? Αλλο παλι και τουτο....

Απάντηση: Μία πρόταση...

petesoulis said:
Με 2.533 Views το συγκεκριμένο τόπικ έχει προφανώς πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για πάρα πολλά μέλη.
Από την άλλη 225 replies και μάλιστα από όχι περισσότερα από 30 άτομα (εκτίμησή μου) δείχνει (κατά τη γνώμη μου) ότι πολλοί θεωρούν ανούσια τη συζήτηση και φυσικά δεν έχουν καμμία διάθεση και ούτε τους αφορούν οι ιδεολογικές και θεσμικές ανησυχίες των ολίγων.

Ενα μόνο πράγμα ίσως θέλουν να μάθουν: θα ενωθούν ή όχι τα δύο φόρα σε ένα νέο με συγκεντρωμένη τη γνώση όλων των πραγματικών audio/video fanatics?

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αρμοδιότερος να αποφασίσει επ'αυτού από τα ίδια τα μέλη τους και γι'αυτο προτείνω τη διενέργεια ενός poll με το απλό ερώτημα: "Συμφωνείτε με τη συνένωση του AvSite και του AvClub σε ένα νέο φόρουμ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?"

Βέβαια, οι ιθύνοντες θα έχουν το βάρος της εφαρμογής ή όχι της όποιας ετυμηγορίας των μελών (που όπως διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία είναι η πραγματική δύναμη του κάθε φόρουμ) και εκεί θα κριθούν πραγματικά οι προθέσεις του καθενός.

Φωνή λαού, οργή Θεού, αλλά και η δικτατορία είναι κι αυτή μια μορφή πολιτεύματος...

Φιλε PeteSoulis, ελπιζω ειλικρινα να μην υπονοεις οτι εδω μεσα ακολουθουμε δικτατορικες πρακτικες γιατι θα τις χαλασουμε τις καρδιες μας...
Οπως ειπαμε, ειμαστε πιστοι στις ιδρυτικες διακυρηξεις. Το avclub θα ανηκει στα μελη του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ το οποιο και θα αποφασιζει για την τυχη του. Πριν την ιδρυση του ειναι αφελες να μιλαμε για την ληψη τοσο σοβαρων αποφασεων για το μελλον του avclub με την διενεργεια ενος Online poll που θα συμμετεχουν χρηστες με nicknames.
Οπως ομως σωστα αναφερθηκε, η αναγκη της ιδρυσης του Avclub γεννηθηκε διοτι, καλώς ή κακως, τα υπαρχοντα στην χωρα μας av fora (μεταξυ των οποιων το avsite) δεν καλυπταν τις προσδοκιες ή αν θες, δεν συμβαδιζαν με την φιλοσοφια των ανθρωπων που ιδρυσαν το Avclub..
Δεν ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να ειμαστε κατω απο την ιδια σκεπη ειτε οταν επιλεγουμε κομμα , ομαδα ειτε φυσικα οταν επιλεγουμε διαδικτυακη παρεα...Αυτο σημαινει δικαιωμα επιλογης, αυτο σημαινει Δημοκρατια..

Last edited:
Απάντηση: Μακάρι να γινόταν επανένωση...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Παναγιωτη δεν ειναι οπως τα λες...

Στο Marketing, αυτο που εχει ο κ. Καφατος στα χερια του, λεγεται Sales Tool, δηλαδη: Ειμαι πωλητης, και παω σε ενα μαγαζι και λεω: Κυριοι, ειμαι πωληταρας, θα σας κανω ΧΧΧ πωλησεις, διοτι εκτος απο τις ικανοτητες μου, εχω και ενα site που εχω και που εχει μια μαζα ανθρωπων, ετοιμο αγοραστικο κοινο. Το πιο Hardcore κοινο μαλιστα.
Κλπ.....κλπ...

Επομενως, δεν θα πειραζε κανενα μαγαζι να κανει xtra πωλησεις, ας ειναι και ο Κωτσοβολος... Ο πωλητης ομως εχε ενα xtra διαπραγματευικο χαρτι για τον εαυτο του... Κοινως, (εγω ισχυριζομαι) το AVsite φτιαχτηκε για αυτο κυριως το σκοπο και οχι λογω αντιπαλοτητων και .. κλοπης κλπ κλπ, αλλο αν "επενδυθηκε" με αλλο μανδυα, αυτο της αποχωρησης λογω διαφορων κλπ κλπ κλπ. Και οι hardcore οπαδοι του, δεν εχουν καταλαβει το μηχανισμο αυτο ακομα και μαλλον δεν θα το καταλαβουνε ποτε.

Πιο λιανα δεν γινεται να το κανω..

καντε μια αλλαγη στα ονοματα και θα δειτε γιατι λεω οτι κατηγορειτε αθελα σας το στελιο και το avforum
παντα φιλικα:ernaehrung004:

NikosR said:
καντε μια αλλαγη στα ονοματα και θα δειτε γιατι λεω οτι κατηγορειτε αθελα σας το στελιο και το avforum
παντα φιλικα:ernaehrung004:

Αν ηταν ετσι, τωρα ο Στελιος θα ηταν πλουσιος, δεν ειναι ομως

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Αν ηταν ετσι, τωρα ο Στελιος θα ηταν πλουσιος, δεν ειναι ομως

δεν εχει σημασια αυτο
μπορει κ ο καφατος `η οποιος ειναι απο πισω να εχουν το ιδιο αποτελεσμα

Νομιζω πως εχετε ξεφυγει τελειως απο το αρχικο θεμα της διευκρινησης!

Το ζήτημα το συνέλαβε ´στην πραγματική του διάσταση και δη καλύτερα από όλους ο κ. Μπαβιόλης , ( πιό πάνω) "Ολη αυτην την ανουσια διαμαχη που ξεκινησε. Δεν βλεπω λογω για ολα αυτα."

Κι αν θέλετε την άποψη μου η συνέχιση της συζητήσεως για την συνένωση εξυπηρετεί μόνον αυτούς που επιθυμούν και συντηρούν την αντιπαλότητα των δύο χώρων .

To συγκεκριμενο θεμα ανοιχτηκε για μια διευκρινιση που ζητησα , και ουσιαστικα τελειωσε στο ποστ 16 και 17 οπου και απαντηθηκε .

Απο εκει και κατω , τα ξερετε....

Επειδή συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και εφόσον ο συντάκτης του θέματος ικανοποιήθηκε με τις απαντήσεις το θέμα σταματάει εδώ και ευχαριστούμε για την συμμετοχή όλων.

Ο Διαχειριστής της κατηγορίας.

Status
Not open for further replies.