Μια ερώτηση για την CX

krunar

Established Member
23 October 2007
225
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά

Για να μην ανοίγω νέο νήμα, μια ερώτηση για την CX. Στον Κωτσόβολος σου δίνει 3 διαφορετικές επιλογές για την εγγύηση
Απο 79 εως 360. Εγω καταλαβαίνω οτι με την απλή των 70 μας καλύπτει. Σωστα?

Επίσης έχει δοκιμάσει κανεις το callibration που προσφερει ο Κωτσόβολος αν αξίζει?

Re: Αγορά 65CX ή 75Q95T ;

ταινία με DTS απο plex app σε CX... τον ξεχνάω τον ήχο?

Για να μην ανοίγω νέο νήμα, μια ερώτηση για την CX. Στον Κωτσόβολος σου δίνει 3 διαφορετικές επιλογές για την εγγύηση

Επίσης έχει δοκιμάσει κανεις το callibration που προσφερει ο Κωτσόβολος αν αξίζει?

Προσωπικά δεν πιστεύω στην έξτρα εγγύηση, τα 79 έξτρα και πολλά τους είναι.

Re: Αγορά 65CX ή 75Q95T ;

ταινία με DTS απο plex app σε CX... τον ξεχνάω τον ήχο?

Το Plex θα κάνει αυτόματα transcode το DTS σε φορμά ( π.χ. Dolby Digital Plus ) που υποστηρίζει η TV σου, οπότε θα έχεις ήχο κανονικά.

Ρωτα ποια καλύπτει burn in. Η 1η με τα 80 προφανώς δεν καλύπτει οπότε είναι άχρηστη. Το 95% του κόστους στην oled είναι η οθονη. Για ολα τα υπόλοιπα δε χρειάζεσαι εγγύηση και προφανώς η οθονη το μόνο που υπάρχει περίπτωση να πάθει είναι burn in.
Η 2η και ακριβή πιθανών να καλύπτει, ρωτα το. Αν καλύπτει, ητε κάνεις αυτή, ητε καμια..

ευχαριστώ όλους για το feedback...για να είμαι ειλικρινής ήλπιζα να μου πείτε οτι δεν παίζει dts το Plex να πάω να πάρω μια samsung 75ara...
Το transcoding δεν είναι και οτι καλύτερο εδω που τα λέμε.
Παίζει η lg να βάλει DTS...ή με την καμία?

ευχαριστώ όλους για το feedback...για να είμαι ειλικρινής ήλπιζα να μου πείτε οτι δεν παίζει dts το Plex να πάω να πάρω μια samsung 75ara...
Το transcoding δεν είναι και οτι καλύτερο εδω που τα λέμε.
Παίζει η lg να βάλει DTS...ή με την καμία?

Δεν παίζει να βάλει DTS η LG.
Δεν θα καταλάβεις διαφορά από το transcoding ( εκτός και αν έχεις υψηλής ποιότητας ηχεία, και αντί να βλέπεις την ταινία κάθεσαι να ψυρίζεις αν άκουσες ένα τσικ 2% πιο μουντό από το original 1% μουντό :p )