Μια ερώτηση παιδιά...

θα προσπαθήσω εντός της ημέρας να ενεργοποιήσω τα δεδομένα και το δίκτυο και θα σας ενημερώσω..

υ.γ Μιχάλη όσες φορές και να σ᾽ευχαριστήσω θα είναι λίγες! :grinning-smiley-043

εγω δεν εχω συνδεση / data plan

οποτε .. ?

πως θα το κανω να μην εμφναιζεται ? ( το could not activate cellular data network )

Εγώ παρατήρησα το εξής :

Ενώ είχα πάντα το 3g και το data κλειστά, κάποια στιγμή άνοιξα το data για να στείλω ένα mms. Το έστειλα κανονικά κ μετά έκλεισά πάλι το data. Όταν έχω λοιπόν αυτό κλειστό τώρα πια, στα μηνύματα βγάζει ένα μήνυμα για ρυθμίσεις κτλ. Όταν το ανοίγω το data σταματά να εμφανίζεται. Προφανώς το τηλ κατάλαβε ότι έστειλα ένα mms, που κάνει χρήση δεδομένων, οπότε το 'βλέπει' κλειστό κ βγάζει το μήνυμα αυτό.

σήμερα που έστειλα πάντως mms δεν μου το έβγαλε αυτό το μήνυμα.

και κάτι ακόμα που έχω παρατηρήσει και είναι και το πιο κουφό.

το μήνυμα για το οποίο γίνεται η όλη συζήτηση μου το βγάζει όταν πάω να στείλω sms και το σήμα είναι εξαιρετικά ασθενές, δηλαδή με μια άντε το πολύ δυο μπάρες σήμα!

Μπα..Τυχερός.Στων φίλων μου είναι πάντα.
Πραγματικά δεν γίνεται να μην υπάρχει μια λύση εκτός απο την ενεργοποίηση πακέτου.Είναι απλά τραγικό..

Δεν λέω ότι το βγάζει όταν είναι να στείλω mms.
Λέω ότι, ξεκίνησε να το κάνει όταν πρωτοέστειλα το 1ο mms και μετά έκλεισα το Data, με αποτέλεσμα κ sms να βγάζει μήνυμα για ρυθμίσεις. Αν το έχω ανοιχτό το Data, όταν στέλνω sms δεν βγάζει τίποτα.

Κάτι θα έχουνε κάνει στην τελευταία έκδοση μάλλον...
PETRAN αν έχεις ενεργοποιημένα τα data από τον πάροχο τότε ίσως να χρειάζεται να κάνεις το Carrier Update που ζητάει όταν το πρωτοσυνδέεις στο iTunes. Δεν ξέρω πως μπορείς τώρα αφού του είπες μάλλον "Όχι" την προηγούμενη φορά. Θα το ψάξω λίγο.

Κάτι θα έχουνε κάνει στην τελευταία έκδοση μάλλον...
PETRAN αν έχεις ενεργοποιημένα τα data από τον πάροχο τότε ίσως να χρειάζεται να κάνεις το Carrier Update που ζητάει όταν το πρωτοσυνδέεις στο iTunes. Δεν ξέρω πως μπορείς τώρα αφού του είπες μάλλον "Όχι" την προηγούμενη φορά. Θα το ψάξω λίγο.

εχει κανει carrier update το καναμε μαζι.

sorry για την παραπληροφόρηση αλλά ούτε που ξέρω τι είναι το carrier update και γιαυτό και δεν το θυμόμουν.

απο κει και πέρα, επιβεβαιώνω την αρχική μου υποψία, οτι αυτήν την ειδοποίηση μου την πετάει μόνο όταν είμαι με πολύ χαμηλό σήμα π.χ μια μπάρα.
στην δουλειά μου το βγάζει πάντα γιατί δεν έχω σήμα ενώ στο σπίτι που έχω 5 μπάρες δεν μου το έχει βγάλει ποτέ!

Εμένα μου το βγάζει όταν έχω κλειστά το 3g & data. Ενεργοποιώντας τα από το sbsettings ή ανοίγοντας το wi-fi παύει να το κάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

όχι. και μου βγάζει την ίδια ακριβώς ειδοποίηση.
το θέμα όμως είναι οτι δεν άλλαξα πρόγραμμα, μόνο την κάρτα, απο sim σε microsim. το πρόγραμμά μου δηλαδή είναι ίδιο κι απαράλλαχτο.
και εννοείται οτι με την μεγάλη sim είχα ίντερνετ κανονικά στο προηγούμενο τηλέφωνο.

κι άντε πες οτι παίζει ῾κόμπλα᾽᾽ με το ίντερνετ γιαυτό μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
γιατί όμως το βγάζει και όταν γράφω απλά ένα sms?

για να μπαίνει ίντερνετ κάε την εξής μικρή αλλαγή: αντί για APN: webonly.vodafone.gr βάλε internet.vodafone.gr και είσαι έτοιμος!
για το άλλο μήνυμα μου το βγάζει κι εμένα στα sms και δεν έχω ιδέα

Θοδωρή.... :grinning-smiley-043 (δούλεψε!)

άρα μ' αυτήν την κίνηση δεν χρειάζεται να τους παρακαλάω να μου ενεργοποιήσουν υπηρεσίες δεδομένων και ίντερνετ απότι καταλαβαίνω, σωστά?

τι εννοείς να σου ενεργοποιήσουν υπηρεσίες δεδομένων?
αν δεν έχεις πακέτο με δεδομένα στο πάγιό σου, ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ!
η χρέωση είναι τεράστια αν δεν έχεις κάποιο πακέτο στο πάγιό σου και χρεώνεσαι με το ΚΒ.

Re: Απάντηση: Μια ερώτηση παιδιά...

Θοδωρή.... :grinning-smiley-043 (δούλεψε!)

άρα μ' αυτήν την κίνηση δεν χρειάζεται να τους παρακαλάω να μου ενεργοποιήσουν υπηρεσίες δεδομένων και ίντερνετ απότι καταλαβαίνω, σωστά?

Δεν έχεις όμως δωρεάν MB και είναι υψηλές οι χρεώσεις. Το νου σου!!

Τελικά βρέθηκε η λύση με το ενοχλητικό μηνυμα παιδιά; Μου το εμφανίζει και στο tom-tom Greece που κατέβασα πρόσφατα. Ρώτησα κάποιον τεχνικό σε "Γερμανό" και μου είπε πως ίσως χρειάζεται επιστροφή του κινητου για αντικατάσταση..
Petran, βρήκες λύση τελικά ;