Μια Φάση Αφιερωμένη Στον Ήχο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.

Τα πρωτα συμπερασματα συνηγορουν σε αυτα που γραφεις.
Την χαμηλοτερη αντισταση την καταλαβαινω,
λογω μεγαλυτερης διατομης. Σωστα?
Την μειωση της χωρητικοτητας δεν την καταλαβαινω.
Αν δεν βαριεσαι, μου το εξηγεις.

To ROMEX λόγω της γεωμετρίας των αγωγών του, παρουσιάζει χαμηλή χωρητικότητα και υψηλή αυτεπαγωγή συγκριτικά με τα αντίστοιχα καλώδια ρεύματος θωρακισμένων και συνεσταμμένων αγωγών "Shielded Twisted Pair". Μόνο τα τελευταία απορρίπτουν αποτελεσματικά το EMI/RFI.

Last edited:
Re: ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.

Μεγειές!!!

...και που να "στρώσει" και το καλώδιο...

είσαι σίγουρος για την καθολική ανάταση του ήχου?
Τι είχες πιεί όταν έκανες την ακρόαση? :ADFADF1:

Έχω και κάτι κονέ στη ΔΕΗ, άμα είναι να το πάμε το καλώδιο στον υποσταθμό ! :)

(σε πειράζω από τη ζήλεια μου...) -bye-

ευχαριστω βρε κρελλοπαιδο !!!

για το στρωσιμο των καλωδιων δεν ειμαι και πολυ θετικος. αντε να του 2 δωσω 3 24ωρα υπο ταση.

ειμαι σιγουρος. ειχα πιει μονο 1 μπυρα(καφασι)

εχω υποσταθμο μεσα στο σπιτι ......

Re: ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.

Aγαπητε η διατομη καλωδιου που επελεξες τροφοδοτει την ηλεκτρικη κουζινα, φανταζομαι θα στο ειπε και ο ηλεκτρολογος.( 6mm^2 για την ακριβεια, εξου και η δυσκαμψια του )

Σωστα τα λες. Αυτην την διατομη συνιστα ο κατασκευαστης του ενισχυτη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.

To ROMEX λόγω της γεωμετρίας των αγωγών του, παρουσιάζει χαμηλή χωρητικότητα και υψηλή αυτεπαγωγή συγκριτικά με τα αντίστοιχα καλώδια ρεύματος θωρακισμένων και συνεσταμμένων αγωγών "Shielded Twisted Pair". Μόνο τα τελευταία απορρίπτουν αποτελεσματικά το EMI/RFI.

Εαν το προβλημα συνεχιστει, θα αλλαξω το καλωδιο με αυτο που λες.
Αρκει να βρω 10 awg.

Nα πάρεις από οπου θες
την ημερομηνία να δες....
Μπορώ να μάθω γιατι παρακαλώ δεν επισυνάπτηκε το δικό μου ποστ:flipout::flipout:

Bλαση αυτες τις μερες ετοιμαζω και εγω νεα παροχη ρευματος κατ ευθειαν απο το ρολοι!!.Βεβαια πρεπει να κανω κατι τρυπες στον τοιχο για να το περασω, εκει να δεις γλεντια με την κυρα Ντινα!!!!!

Bλαση αυτες τις μερες ετοιμαζω και εγω νεα παροχη ρευματος κατ ευθειαν απο το ρολοι!!.Βεβαια πρεπει να κανω κατι τρυπες στον τοιχο για να το περασω, εκει να δεις γλεντια με την κυρα Ντινα!!!!!

Βασικό: Τις τρύπες τις ανοίγουμε όταν λείπει η κυρία του σπιτιού!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.

Εαν το προβλημα συνεχιστει, θα αλλαξω το καλωδιο με αυτο που λες.
Αρκει να βρω 10 awg.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις καλώδιο. Το Romex είναι ειδικά σχεδιασμένο για dedicated lines με βασικό χαρακτηριστικό την παροχή ισχυρών ρευμάτων.
Το EMI/RFI μπορεί να απορριφθεί με διαφορετικούς τρόπους, ακόμα και από τις ίδιες τις συσκευές, εφόσον αυτό έχει προβλεφτεί από τον κατασκευαστή.

Το κάνεις που το κάνεις, δεν παίρνεις πριν το ρολόι;

Nα πάρεις από οπου θες
την ημερομηνία να δες....
Μπορώ να μάθω γιατι παρακαλώ δεν επισυνάπτηκε το δικό μου ποστ:flipout::flipout:

εχεις απολυτο δικηο!!!
εκανα μουλτικουοτ αλλα με εγραψε!!!
ευτυχως που καταλαβαινεις ... :drummer:

Το κάνεις που το κάνεις, δεν παίρνεις πριν το ρολόι;

Αυτή είναι και η μέγιστη βελτίωση ,, δυναμικά , λεπτομέρειες , σώματα ..
δυστυχώς η αρμονική από το χαράτσι χαλάει όλη την εικόνα .. πολλά db η ρουφιάνα ..

Απάντηση: Re: Μια Φάση Αφιερωμένη Στον Ήχο.

Αυτή είναι και η μέγιστη βελτίωση ,, δυναμικά , λεπτομέρειες , σώματα ..
δυστυχώς η αρμονική από το χαράτσι χαλάει όλη την εικόνα .. πολλά db η ρουφιάνα ..

Ο Βενιζέλος ανακοίνωσε, ότι το τέλος θα μειωθεί κατά 60% σε όσους εγκαθιστούν dedicated power lines, γιατί με αυτό τον τρόπο οι πολίτες συμβάλουν στη δημιουργία νέων υποδομών για την ανάπτυξη αυτής της χώρας.