Μία γνώμη θα ήθελα

Βασίλης Α.

Supreme Member
10 September 2007
3,503
Βέλγιο
http://www.net-electric.gr/catalog/crystalaudio-thx3d12we-thx12sub-p-507.html

Μπορείτε να μου πείτε αν αξίζουν τα χρήματά τους τα συγκεκριμένα μιας και δεν γνωρίζω από ηχεία? Δεν έχω απαιτήσεις φοβέρες, μόνο για ταινίες τα θέλω καθώς μουσική δεν ακούω.Θα τα συνδιάσω με τον ενισχυτή της Pioneer τον LX50.

Τα περασμένα χριστούγεννα τα βρήκα στη Fnac 450ευρώ, όλο το σετ!!! Δεν τα πήρα γιατί ήταν πολύ μεγάλα για τον χώρο μου και θα ήταν κρίμα. Αν θες πηγαινε μια βόλτα μπορείς να τα ακούσεις, τα έχουν στημένα. Για περισσότερες λεπτομέριες περίμενε την άποψη και των υπολοίπων.

αν θες τη γνωμη μου πηγαινε σε ενα καταστημα γυρω απο την ομονεια
παρε μια σφυρικτρα και θα σου ερθει και πιο φτηνα
αν θες προλαβαινεις την εκθεση εκει ειναι στημενα και παιζουν σορυ σφυριζουν μπορεις να τα δεις
γιατι για ακουσμα οχι

Πήγα στην έκθεση και τα άκουσα, όμως όταν δεν είναι το αυτί προπονημένο δεν μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει διαφορές.Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή τη τιμή?

ακου και τιποτα αλλο και αν δεν ακους διαφορες μεινε εκει, αν ακουσεις χαμηλες και μεσαιες που δεν εχουν αυτα τα ηχεια πηγαινε σε αυτα που τις εχουν

οι απαιτησεις εξαρτονται απο το βαθος της τσεπης
οσο πιο βαθεια τοσο πιο μεγαλες οι απαιτησεις

Bρε παιδιά μου φαίνεται ότι αντιμετωπίζετε κάπως όποιον έχει να διαθέσει κάποιο σεβαστό ποσό για ηχεία ενώ δεν έχει γνώση πάνω στο αντικείμενο.Δεν τα έκλεψα από κανέναν,δουλεύω ενώ είμαι φοιτητής,απλά η τεχνολογία είναι το φετίχ μου.Serreos73 κάποια χρήματα έχω, απαιτήσεις τί να σου πω,αν ήξερα να διακρίνω χαμηλές μεσαίες κλπ δεν θα έκανα το thread!:HTEHEH56:

μιας και εισαι entry level ξεκινα απο καπου και σιγα σιγα θα αποκτησεις εμπειριες και θα εχεις προσωπικη εμπειρια και γουστο
δες και canton mirage βασικα ακουσε οτι μπορεις

Και εγώ θέλω να οργανώσω στο σπίτι μου ένα home cinema. Aυτές τις μέρες θα αγοράσω τηλεόραση, μάλλον τη philips 42/9732d παρόλα τα προβλήματα τα οποία ακούω ότι έχει. Λοιπόν θέλω την άποψη σας σχετικά με την οργάνωση των μηχανημάτων. Έχω ένα πεντακάναλο ενισχυτή marratz, ένα ζεύγος ηχείων HECO(3 δρόμων) δυνατά, ένα dvd pionner 545 και με βάση αυτά τι άλλο χρειάζομαι για το ΗΟΜΕ CINEMA; Να σημειώσουμε ότι ο χώρος μου είναι αρκετά μεγάλος (100 τετρ.)και θέλω να συνδιάσω μουσική και home cinema. Περιμένω τις απόψεις σας!!!

Γύρω στα 1000 ευρώ θέλω να διαθέσω.
Δεν ξέρω εαν είναι λίγα αλλά εντάξει δεν θέλω υπερβολές.

Περιφερειακά εννοείς δύο ηχεία;
Γιατί απ´ότι ξέρω χρειάζομαι δύο μικρά ηχεία της ίδιας σειράς με αυτά που έχω
ένα σαμπάκι όπως είπες και ένα κεντρικό ηχείο για τους διαλόγους.
Δεν ξέρω όμως το σκέφτομαι.
Τώρα σε λίγο θα θέλουμε και blue ray.

ρε power
τι το σκεφτεσαι ???
πως θα κανεις home cinema χωρις περιφερειακα??:huh2: