μια γρηγορη απαντηση DVD or PS3?

str1979

AVClub Enthusiast
26 June 2006
837
Γιαννιτσα
kalispera
vriskomai sto eksoterko kai brhka to PS3 60 GB me 350euro.
Epidh skeftomai na agorasw DVD player logo toy oti to prohgoymeno
poy eixa paredose to pneyma toy kai exw skopo na dosw 260euro (oppo 981 h DENON 1930) aksizei na dosw ta parapanw gia to PS3 h oxi?
8a synde8ei me provolea TW600 100''.

Στράτο μάλλον κάνεις πλάκα έτσι;
Φυσικά είναι προτιμότερο το PS3 και όταν με το καλό γυρίσεις αν δεν σου αρέσει,θα στο αγοράσω εγώ.

PS3 και απο μένα!
Είχα το ίδιο δίλημα και θα το πάρω και εγώ.... Στα συν ότι θα παίζεις και παιχνίδια στον προβολέα στις 100'' (άλλη αίσθηση)! :violent-smiley-030:

Και ΜΑΛΙΣΤΑ στην τιμή που το βρήκες είναι ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ!:antlers:

το αμερικάνικο ΔΕΝ υποστηρίζει region 2 με τίποτα μέχρι στιγμής!

Αλλά και το dvd player που λες να αγοράσεις απο εκεί, αμερικάνικο δεν θα ναι και πάλι???:grandpa:

Απάντηση: Re: μια γρηγορη απαντηση DVD or PS3?

το αμερικάνικο ΔΕΝ υποστηρίζει region 2 με τίποτα μέχρι στιγμής!

Αλλά και το dvd player που λες να αγοράσεις απο εκεί, αμερικάνικο δεν θα ναι και πάλι???:grandpa:

den vriskomai amerikh.
an parw ena apo ta parapanw DVD 8a einai apo ellada.
To PS3 to vrhka se ena katasthma me amerikanika proionta kai to exei 499$ = 350Euro

Δυστηχος οντως με το αμερικανικο θα εχεις προβληματα σε αυτα που σου ειπαν παραπανω.
Παντως ps3 με τελευταια εκδοση σε κοντρα με 1930 σαν dvd player σε panel 720p απεδωσε αισθητα καλυτερα στα δικα μου ματια...

Ποια έκδοση PS3 είναι προτιμότερη αυτή με τα 60GB HD ή με τα 40GB άσχετα με την τιμή και που μπορείς να το βρεις στην Θεσ/νίκη φθηνότερα?

Φιλε Στρατο και απο εμενα PS3 δαγκωτο!!!Μολις σημερα ημουν σε ενα φιλο και μου εβαλε να δω το matrix 2 σε dvd γραμενο σε προβολεα και επαθα σοκκκκκκ!!!!!!!!!:Banane0::Banane0::Banane0: