Μια γρήγορη ερώτηση για την LE40R86

Λοιπόν χθες με το που έβαλα στην HDMI της LE40M86DBX το XBOX360 επιτέλους στο menu ενεργοποιήθηκε το PIP. :ADFADF1:

Υπάρχει δυνατότητα να επιλέγεις από πριν ποιο κανάλι θα είναι στο PIP αλλά δεν μπορείς την ώρα που βλέπεις να το αλλάξεις (πρέπει να ξανα μπείς στο menu) επίσης δεν έχεις ήχο από αυτό αλλά από το κύριο κανάλι (εννοείται αυτό).

Παίζει στις 4 γωνίες σε μικρό παράθυρο ή χωρίζεις την 16:9 στα 2 και βλέπεις μισό-μισό (το προτιμώ αυτό).

Οπότε τελικά δεν είχε τίποτα η TV αλλά το κεφάλι μου το κλούβιο που δεν είχα δοκιμάσει όλα τα interfaces. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Μια γρήγορη ερώτηση για την LE40R86

Οπότε τελικά δεν είχε τίποτα η TV αλλά το κεφάλι μου το κλούβιο που δεν είχα δοκιμάσει όλα τα interfaces. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Αγγελε με συγχωρεις, αλλα εγω πιστευω οτι εχει και παραεχει προβλημα με αυτον τον τροπο λειτουργιας η Samsung .
Και καθολου κλουβιο δεν ειναι το κεφαλι σου,γιατι πουθενα δεν αναγραφεται οτι πρεπει να το συνδεσεις με hdmi.
Δηλ μας υποχρεωνουν να παρουμε και συσκευη με τετοια εξοδο!!!!
Γιατι???Με ρωτησαν αν θελω να αλλαξω το καλο μου jvc που το ειχα πληρωσει πριν 5 χρονια 550 ευρω????
Μεγαλο φαουλ στην προκειμενη περιπτωση,αφηνοντας στην ακρη οτι και αυτο το pip της Samsung ειναι για κλωτσιες.(ακου να πρεπει να μπεις στο μενου να αλλαξεις καναλι:rifle: )

Δίκιο έχεις αλλά εγώ δεν επέλεξα αυτή την TV για αυτό το κριτήριο (PIP), στην ουσία δεν έδωσα βάση καν ότι το έχει στην διαδικασία αγοράς. Απλά όταν το βρήκα στο menu είπα να το χρησιμοποιήσω για αυτό και είδα πως είναι δύσχρηστο έως μη λειτουργικό.

Βέβαια τέτοια βλακεία να μην μπορείς να αλλάξεις το κανάλι ενώ είναι σε λειτουργία και πρέπει να μπεις στο menu να το αλλάξεις είναι απίστευτο όντως.

Ήθελα να ήξερα δεν μπορούσαν να βάλουν έστω έναν 2ο δέκτη στην TV για να λειτουργεί το PIP απροβλημάτιστα αφού δεν είχαν άλλο τρόπο για να το κάνουν να λειτουγήσει σωστά ?

Επίσης να αναφέρω πως δεν υπάρχει δυνατότητα μωσαϊκού. Όπου σε CRT των 400 ευρώ ζει και βασιλεύει.

Τουλάχιστον χρησιμοποιώ το PIP τώρα για να βλέπω τίποτα ενώ κατεβάζει το XBOX demos. :music-smiley-005:

παιδια εχω και εγω LE40R86 και θελω να ρωτησω κατι ασχετο με το τοπικ αλλα αρκετα σημαντικο για τη τv μας!Υπαρχουν καπου η γνωριζει καποιος set ρυθμισεων για το μοντελο μας??

Υπάρχει δυνατότητα να επιλέγεις από πριν ποιο κανάλι θα είναι στο PIP αλλά δεν μπορείς την ώρα που βλέπεις να το αλλάξεις (πρέπει να ξανα μπείς στο menu) επίσης δεν έχεις ήχο από αυτό αλλά από το κύριο κανάλι (εννοείται αυτό).

Μπορείς να αλλάξεις την πηγή του ήχου ανάμεσα στο κύριο και το δευτερεύον κανάλι από το μενού (τουλάχιστον στην R86) -bye-

Re: Απάντηση: Re: Μια γρήγορη ερώτηση για την LE40R86

Αγγελε με συγχωρεις, αλλα εγω πιστευω οτι εχει και παραεχει προβλημα με αυτον τον τροπο λειτουργιας η Samsung .
Και καθολου κλουβιο δεν ειναι το κεφαλι σου,γιατι πουθενα δεν αναγραφεται οτι πρεπει να το συνδεσεις με hdmi.
Δηλ μας υποχρεωνουν να παρουμε και συσκευη με τετοια εξοδο!!!!
Γιατι???Με ρωτησαν αν θελω να αλλαξω το καλο μου jvc που το ειχα πληρωσει πριν 5 χρονια 550 ευρω????
Μεγαλο φαουλ στην προκειμενη περιπτωση,αφηνοντας στην ακρη οτι και αυτο το pip της Samsung ειναι για κλωτσιες.(ακου να πρεπει να μπεις στο μενου να αλλαξεις καναλι:rifle: )

Τελικά κατάφερα και εγώ να ενεργοποιήσω το PIP με όλα τα γνωστά προβλήματα στην λειτουργία του. Στην περίπτωση μου χρησιμοποίησα Component σύνδεση (3 RCA σε 3 RCA) γιατί το DVD μου δεν έχει έξοδο HDMI. Όσον αφορά την Samsung, ακόμη περιμένω απάντηση στα e-mail που έχω στείλει.