Μια καλη πραξη Volume 2.

enduras1

Moderator
Staff member
Καλημερα στην παρεα.
Σε λιγο καιρο μπαινουμε στον 10 μηνα του χρονου πραγμα που σημαινει πως πλησιαζουν οι γιορτες των Χριστουγεννων.
Καλως η κακως με αυτες εχει ταυτιστει και η προσφορα στον πλησιον μας που εχει αναγκη.

Μετα την επιτυχημενη περσυνη κινηση και την προσφορα ολων σας που καταφεραμε να μαζεψουμε πανω απο 500 ευρω και να τα μετατρεψουμε σε ειδη πρωτης αναγκης για ενα ιδρυμα με παιδια απορων οικογενειων θα ηθελα να το επαναλαβουμε και φετος.
Επειτα απο την καλη ιδεα του μελους και φιλου Ali Malik για κατασκευες δικες μας τις οποιες θα βαλουμε προς πωληση εδω στο φορουμ ηθελα να το οργανωσουμε για να εχουμε επιτυχια τωρα που ειναι νωρις και εχουμε χρονο μπροστα μας.
Καθε προταση ευπροσδεκτη να την συζητησουμε.

Κυριάκο ανεβάζω κάποιες φώτο από μία σύνθεση με χάλκινα (4) και μπρούτζινο (1) τριαντάφυλλα που κατασκευάζω εγώ (για τα τριαντάφυλλα, ξεκινώ από φύλλο χαλκού ή μπρούτζου περίπου 0,4χιλ. Το κυρίως κλωνάρι είναι μασίφ σύρμα χαλκού-μπρούτζου 5-6χιλ). Η βάση είναι απλό σίδερο μασίφ, πάχους 8 χιλιοστών. Το ύψος της σύνθεσης είναι περίπου 43 εκατοστά (βάρος 2-3 κιλά θα έλεγα, με το χέρι η εκτίμηση).

Θα πρότεινα - αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της διαχείρισης - να βγει σε δημοπρασία εδώ στο φόρουμ και όποιο ποσό προταθεί να πάει στο ίδρυμα που θα επιλεγεί από τους διαχειριστές.

Αν το πάρει κάποιος από επαρχία, αναλαμβάνω να το συσκευάσω και να το στείλω εγώ με δικά μου έξοδα αποστολής. Για Αθήνα, παράδοση σε κάποιο σταθμό μετρό.

(μη βαράτε για τις φώτο, αρχάριος-ερασιτέχνης μεταλλουργός είμαι και όχι φωτογράφφφοοοος...έχουν βγει με ένα ταπεινό lumia) :)

24g3dlg.jpg

qpfmtu.jpg

317fxio.jpg

r8yp2x.jpg

11bqa80.jpg

4rpbgo.jpg

Πέρα από τα αρχικά συγχαρητήρια για την διάθεση σου να το δωρισεις, ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ για την κατασκευή του!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης είναι καιρός να ετοιμαστουμε και οι υπόλοιποι αν έχουμε κάποια κατασκευή που θέλουμε να χαρισουμε για τον καλό σκοπό.

Απάντηση: Re: Μια καλη πραξη Volume 2.

Πέρα από τα αρχικά συγχαρητήρια για την διάθεση σου να το δωρισεις, ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ για την κατασκευή του!!!!

+1 :SFGSFGSF: :a0210:

Τελικά με αυτό το θέμα τι έχουμε κάνει?
Εγώ αν το τρέξουμε θα δώσω ένα σετ κατασκευής μπαγλαμα με ήδη σκαμενο σκάφος χορδές κλειδιά και τα ρεστα

Λογικό αδερφέ, όλοι την έχουμε πατησει. (Κάνε ενέργειες ν αποκτήσει δικαιώματα) :idea:
Στείλτε του ένα ποστ σε pm να ξέρει τη τον θέλουμε.

Αντε ντε πείτε να οργανωθούμε!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να προσθέσω αναφορικά με την δική μας καλή πράξη πως κατάφερα να εξασφαλισω 30 κομμάτια από αυτά τα παιχνιδάκια κατασκευών για να τα δωρισουμε στα παιδιά!!!!
DSC_3863.jpg

Απάντηση: Re: Μια καλη πραξη Volume 2.

Κυριοι μη μου χαλατε το ποστ θα εχετε κυρωσεις....:aetsch::aetsch:

Και πειτε πως μπορουμε να βοηθησουμε!!!!

Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε μια βιβλιοθήκη για κάποιο ορφανοτροφείο; Αυτό ζητάμε.
Μια ανοιχτή βιβλιοθήκη που θα τη γεμίσουμε με βιβλία απο δωρεές μελών του Avclub. Ειλτε καινούρια είτε απ´ αυτά που μας περισεύουν.
Θεωρώ οτι το μόνο μας πρόβλημα είνάι ο χώρος, τα μηχανήματα υπάρχουν.