Μια καλη πραξη.

enduras1

Moderator
Staff member
Στο πνευμα των εορτων αλλα και γενικοτερα καλο ειναι να βοηθαμε αλληλους.

IMG_20151222_095152.jpg

Ειδικα τα πιτσιρικακια που ειναι μονα τους η απο οικογενειες που δεν τα βγαζουν περα.

Αυτο κανει εδω και χρονια ενα νηπιοτροφειο στην Καλλιθεα οπου περσυ μαζεψαμε χρηματα και καταθεσαμε με ενα κυνηγετικο φορουμ που συμμετεχω.
http://www.pen-kallithea.gr/

Επισης αυτο που ειδα ειναι και η Κιβωτος του Κοσμου οπου ενας παπας μεριμνα εκει που η κοινωνια δεν μπορει.
http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/12/28/lang,el/

Τι θα λεγατε αν βαζαμε ο καθενας 10 ευρω απο το υστερημα του και να αγοραζαμε κατι για τα πιτσιρικακια αυτα που ισως δεν σταθηκαν τοσο τυχερα οσο εμεις.

Αν μαζευτουμε 7-8 ατομα μπορουμε να αγορασουμε 2 παγκους εργασιας του Lidl που θα ειναι και ενα δωρακι που συμβαδιζει με το φορουμ μας.
Και να παμε να τα παραδωσουμε ιδιοχειρως!

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1038

Πως το σκεφτεστε?
Θα σας αρεσε σαν ιδεα?

Επειδη ειναι ευαισθητο θεμα αυτο των χρηματων ειδικα τις δυσκολες αυτες μερες που διανυουμε δεν θα παρεξηγηθει κανεις ο οποιος δεν θα δηλωσει συμμετοχη.
Επισης η κινηση θα γινει υπο το ονομα πχ Οι μαστορες του AV-club
Σας ευχαριστω πολυ ολους.

Last edited:
Είμαστε σίγουροι ότι θέλουν παιχνιδια Κυριάκο? Και αν ναι, είμαστε σίγουροι ότι θέλουν πάγκους εργασίας και για τα κορίτσια?

Νικο εχει και ενα σετ με κουζινα για τα κοριτσακια.

Δεν ξερω γιατι αλλα αισθανομαι καλυτερα οταν δωριζω ενα υλικο αγαθο.
Τα χρηματα ειναι κατι που μπορει να παρει πολλες μορφες και καποιος να τα χρησιμοποιησει για αλλο σκοπο απο αυτο που τα προοριζεις.
Δεν κατηγορω κανεναν αλλα για να υπαρχει ουτε αυτη η υποψια πιστευω ισως ειναι καλυτερα ετσι.

Απο την αλλη πλευρα οτι θελετε.

Πολύ καλή ιδέα. Είναι και ψιλο υποχρεωτική η αγορά για νηπιαγωγεία τέτοιων παιχνιδιών τυποποιημένων λόγω προδιαγραφών ασφαλείας...
Παραλληλα, ξεκίνησα τον σχεδιασμο ενος παγκου εργασιας απο ξυλο βασισμενο σε αυτον της μπος για παιδια...να δω πως μου βγαινει...μηπως μπορουσαμε να φτιαξουμε κατι...τρενακια...κλπ Ο Ηλιας (κενζο) εχει κανει καταπληκτικές κατασκευες...

Πολυ ωραια κινηση !
Οικονομικά δεν μπορω να ανταπεξελθω , έχω ανοιχτεί αρκετα . Εφτιαξα ενα χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν το δικό μου , ενα ξύλινο φορτηγό και ενα κουκλοσπιτο και τα έχω διορίσει ήδη σε ενα ίδρυμα για παιδάκια εδω στο χαλκουτσι . Μακάρι να είχαμε χρόνο να φτιάχναμε και αλλα .
Ότι πιο αγνό και πολύτιμο σε αυτόν τον κόσμο ειναι τα παιδιά και η αγάπη τους ...!

Για ιban ειμαι και εγω μεσα(δεν με σωζουν τα 10 ευρω!) και θα κοιταξω αμα μπορω να βρω και τιποτα παιχνιδια απο γνωστους να δωσουμε και αυτα!Μπραβο και για το ξεκινημα της κινησης.

Κυριακο καλησπερα,

ειναι πολυ καλη σκεψη, απλα ΔΕΝ ξερω (ισως εσυ ξερεις καλυτερα) ΑΝ η αναγκη τους ειναι για παιχνιδια...
δλδ δεν ειναι για κατι αλλο υλικο (συμφωνω οτι τα χρηματα μπορει να χαθουν) πχ ρουχα κτλ κτλ

οπως και να εχει απο την πλευρα μου ειμαι μεσα απλα θα ηθελα να σκεφτεις εσυ που γνωριζεις τα εν λογω ιδρυματα το ειδος που θα τους ειναι πιο χρησιμο...

πχ θα ελεγα ΑΝ συμφωνειτε περαν των χρηματων θα μπορουσαμε ισως να κανουμε και καποια μικρο κατασκευη που ΙΣΩΣ να εχουν αναγκη για τους χωρους των σχολειων αυτων πχ καμια κρεμαστρες, ραφια, καμια βιβλιοθηκη κτλ κτλ που περαν των υλικων να πρεπει να πληρωσουν καποιον μαστορα, οποτε εκει να τους ελαφρυνουμε απο αυτο το κοστος...

Οπως και να εχει, βαλε με στην λιστα...

1. Enduras1 10 ευρω
2. Leonkouret 10 ευρω
3. Yiannis79 10 ευρω
4. vagos08 10 ευρω
5. Babis.K 10 ευρω
6. Asotosios 10 ευρω

Και παλι ξαναλεω πως αν δεν σας αρεσει σαν ιδεα η αγορα παιχνιδιων μπορουμε με τα χρηματα που θα συγκεντρωσουμε να παμε σε ενα λιντλ και να γεμισουμε μια καροτσα μακαρονια και ειδη πρωτης αναγκης.
Περσυ δωσαμε με το φορουμ καπου 200 ευρω σε μετρητα.
Απλα εμενα προσωπικα μου αρεσει η ιδεα να δωρισω κατι το οποιο θα φτασει σιγουρα στα μικρακια.

Στο πνευμα των εορτων αλλα και γενικοτερα καλο ειναι να βοηθαμε αλληλους.

Ειδικα τα πιτσιρικακια που ειναι μονα τους η απο οικογενειες που δεν τα βγαζουν περα.

Αυτο κανει εδω και χρονια ενα νηπιοτροφειο στην Καλλιθεα οπου περσυ μαζεψαμε χρηματα και καταθεσαμε με ενα κυνηγετικο φορουμ που συμμετεχω.
http://www.pen-kallithea.gr/

Επισης αυτο που ειδα ειναι και η Κιβωτος του Κοσμου οπου ενας παπας μεριμνα εκει που η κοινωνια δεν μπορει.
http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/12/28/lang,el/

Τι θα λεγατε αν βαζαμε ο καθενας 10 ευρω απο το υστερημα του και να αγοραζαμε κατι για τα πιτσιρικακια αυτα που ισως δεν σταθηκαν τοσο τυχερα οσο εμεις.

Αν μαζευτουμε 7-8 ατομα μπορουμε να αγορασουμε 2 παγκους εργασιας του Lidl που θα ειναι και ενα δωρακι που συμβαδιζει με το φορουμ μας.
Και να παμε να τα παραδωσουμε ιδιοχειρως!

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1038

Πως το σκεφτεστε?
Θα σας αρεσε σαν ιδεα?

Kαλη σκεψη τετοιες μερες.

Θα προτεινα να αναρτησεις τα ΙBAN των ιδρυματων και ο καθενας μας να πραξει αναλογα.

Επειδη νομιζω οτι η δημοσια συμμετοχη με ονοματα μπορει να φερει σε δυσκολη θεση καποιους συναδελφους μας που δεν εχουν την δυνατοτητα αυτη τη στιγμη να συνεισφερουν οσο θα ηθελαν.

Από τα λινκ που ανέβασα είναι εύκολο να τα βρει κάποιος.
Αλλά.
Το καλύτερο είναι Μιχάλη να πάμε εμείς εκεί στον χώρο και να δώσουμε την προσφορά μας.
Έτσι κάναμε πέρσι και ήταν μια όμορφη κίνηση. Καλό το wire transfer αλλά σαν το από κοντά δεν έχει.

Κυριάκο είμαι μέσα (εννοείται). Θα συμφωνήσω με τον Ευγένιο (και αυτό εννοούσα) ότι δεν ξέρω αν το βασικό είναι τα παιχνίδια ή τα τρόφιμα. Δεν μιλάω για μετρητά, όπως είπες και εσύ.

Όποιος δεν μπορεί να συνεισφέρει απολύτως κατανοητό, ειδικά στους καιρούς που βαδίζουμε, και κανείς δεν πρέπει να νιώσει άσχημα και σιγουρα δεν πρόκειται να "κακοχαρακτηριστεί" εδώ "μέσα".

Ναι Νικο, αυτο ισως μπορει να λυθει με ενα τηλεφωνημα στο ιδρυμα.

Συμφωνω με το παραπανω και αν δειτε με κοκκινα γραμματακια στο αρχικο ποστ η δωρεα θα γινει συνολικα και οχι με ονοματεπωνυμο.
Γινεται απο ολους μας σαν κοινοτητα.

Κυριάκο όπως κατάλαβα θα μαζέψεις εσύ τα χρήματα. Όσοι μπορούμε στη 3η μαστοροσύναξη ή :
Οπότε ναι και από εμένα.