Εχω στη κατοχη μου ενα σετ ηχειων Crystal Audio 7,1.Για δεξι-αριστερο τα THX-T3,το THX center,το ΤΗΧ sub,για πισω δεξι αριστερο τα THX T2 και 2 THX διπολα για να συμπληρωθει το 7,1.........
ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση των ηχειων,αλλα εχω ενα προβλημα.......το χρωμα τους!Οταν τα ειχα παρει λογω το οτι τοτε βγαινανε ολα σε ασημι,απο DVD,ενισχυτες,ΤV( CRT) τα ειχα παρει ολα ασημι.....
Ομως τωρα ολος ο εξοπλισμος μου εχει αλλαξει σε ενισχυτες,player και TV
και ειναι ολα μαυρα.Οποτε τα ηχεια ειναι μια παραφωνια.
Επειδη δεν θελω να τα πουλησω λογω χρωματος υπαρχει καποιος τροπος να τα ''βαψω'' χωρις να τα καταστρεψω?.......
Sorry αν ακουγεται λιγο κουλη η ερωτηση,αλλα δεν ξερω τι επιλογες εχω σε αυτη τη περιπτωση......
ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση των ηχειων,αλλα εχω ενα προβλημα.......το χρωμα τους!Οταν τα ειχα παρει λογω το οτι τοτε βγαινανε ολα σε ασημι,απο DVD,ενισχυτες,ΤV( CRT) τα ειχα παρει ολα ασημι.....
Ομως τωρα ολος ο εξοπλισμος μου εχει αλλαξει σε ενισχυτες,player και TV
και ειναι ολα μαυρα.Οποτε τα ηχεια ειναι μια παραφωνια.
Επειδη δεν θελω να τα πουλησω λογω χρωματος υπαρχει καποιος τροπος να τα ''βαψω'' χωρις να τα καταστρεψω?.......
Sorry αν ακουγεται λιγο κουλη η ερωτηση,αλλα δεν ξερω τι επιλογες εχω σε αυτη τη περιπτωση......