Μια μικρη αλλαγη

Νίκος Μπαβιολης……
Σκοτεινός και υποχθόνιος τύπος
Σκοτεινός τύπος ,σκοτεινά σκιν!
Έχετε τον νου σας βρεεεε

Μα ουτως η αλλως ειναι σχεδον ιδια τα δυο που εχουμε. Μονο το μπακραουντ αλλαζει...

Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο Χρηστο να αλλαξεις ενα background και να εχεις νεο theme. Εκτος αυτου τα σκιν που φτιαχνω εγω για λογους ευχρηστιας εχουν ακριβως το ιδιο navigation.

Εγω δεν εκρινα αν ειναι ευκολο η οχι. Ισα ισα που ειναι και μανουρα τα styles στη vb.
Αλλα ετσι απο περιεργεια, στο style manager, οταν κανεις add style και το βασιζεις σε ενα παλιο, δεν παιρνει οτι ειχε το parent? Χαλαει το navigation?

Επειδη Χρηστο δεν τα γνωριζεις πολυ καλα τα πραγματα αποτι καταλαβα σε ενημερωνω οτι κανενα απο τα styles που χρησιμοποιουμε εμεις δεν εχει parent ουτε child theme . To καθε ενα εχει τα δικα του addons ,hacks, variables κτλ. Τα οποια οπως καταλαβαινεις αλλαζουν απο το ενα στο αλλο και δεν μεταφερονται. Μεχρι και το default theme που εχουμε αν το συγκρινεις με καποιο αλλο φορουμ που χρησιμοποιει το default θα βρεις αρκετες διαφορες.

Είδες τι παθαίνεις όταν μπλέκεις με τα προϊόντα της Apple... αποκτάς διαφορετική αισθητική. Γι' αυτό το νέο theme θα είναι πιο glossy!;)

Νικο μην φορτωσεις που σε πλακωσαμε με το καλημερα......

Ειδαμε παπα και ειπανε να ποσταρουμε 5-6 γνωμες ο ......καθενας:ernaehrung004:

Mόνο σε περίπτωση που αλλάζει το παρακάτω:

η νεα γραμματοσειρά δεν μου κάθεται καλά. αλλάζει από κάπου ή όχι?