μια μικρη βοηθεια

Αν δεν βγαλεις ακρη, πες μου τι socket εχεις να τις δω και να σου πω.

Να ελεγξεις και τη διαμετρο της σε σχεση με την αποσταση που εχει η cpu σου απο το πισω μερος του κουτιου. Μπας και δεν χωραει και την παρεις τσαμπα, γιατι ειναι και λιγο "γαιδουρι" για ψυκτρα ......

φιλαρακι η ζαλμαν που μου ειπες μονο χαλκο δεν την βρισκω αν μπορεις να πεις πια ειναι η' απο που θα την παρω ακομη καλυτερα :grinning-smiley-043 το socket ειναι 478

βρηκα και μια τετοια δεν ξερω αν ειναι καλη :chinscratch: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650470 επειδη ειπες ολη χαλκο αν και δεν ειναι zalman

Ελα !! Καλη σεζον να εχουμε !!

Ακομα δεν εκανες τιποτα???

Η ψυκτρα ειναι αυτη

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174032&Catalog_Id=1&Product_Id=233651&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=

Τα καλωδια αστα, μην πληρωνεις τσαμπα.

Αν θελεις να κανεις κατι, παλι modια, κανε το εξης.......

Τα ATA133 και 160 καλωδια αποτελουνται απο 80 καλωδιακια ενωμενα στο πλαι τους μεταξι τους . Μια καλωδιοταινια λοιπον.
Αν θελεις , ξεκολα τα με προσοχη ανα 10 ας πουμε , κατι σα να τα σκιζεις.

Ετσι μαζευονται ευκολα και περνουν μεσα σε ενα ωραιο θερμοσυστελομενο, οτι χρωμα θες, που θα το βρεις και ευκολα. Προσοχη. Το θερμοσυστελομενο μην το ζεστανεις μετα, αστο ετσι. Κοστος??? Το θερμοσυστελομενο .............

Τα αφησες ολα τα ανεμιστηρια να δουλευουν η κατηργησες και κανενα?

Καλα, εσυ μας κανεις πλακα..........33 βαθμους και το σκεφτεσαι??????

Φιλε τι να σου πω, καλη φαινεται. Δεν την εχω δουλεψει ομως να σου πω σιγουρα. Αντιθετως , την αλλη την ξερω καλα.

Ασε που τα hitpipes δεν τα συμπαθησα ποτε.......μη με ρωτησεις γιατι!

φιλαρακι το τελειωσα :award: οχι ανεμακτα βεβαια κατεστεψα μια μητρικη λογο βιασυνης :damnyou: τελικα βρηκα αλλη και στην ατυχια μου ημουν τυχερος δεν επαθε τιποτε αλλο ζημια και τα windows δεν ξαναχρειαστηκαν επανεγκατασταση

τωρα στο θεμα μας οντως το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο και απο θορυβο αλλα κυριως απο ρευματα :grinning-smiley-043

η ψυκτρα ειναι τεραστια :eek: ειχα μετρησει οπως μου ειχες πει αλλα οταν την ειδα :speechless-smiley-0 τελικα χωραει ομως

γεμισα και με ηχομονωτικο ολο το κουτι και αν και ο ανεμιστηρας τις ψυκτρας δουλευει στις χαμηλοτερες στροφες κατεβηκε η θερμοκρασια κανα δυο βαθμους :Banane0: χωρις να εχουν περασει οι ωρες που χρειαζεται η παστα

ελπιζω να μπορεσω να ανεβασω φωτογραφιες απο το αθορυβο pc

σε ευχαριστω πολυ :grinning-smiley-043

Πολυ ευχάριστο, ειδικα αφου πηρες αυτο που ηθελες.

Περιμενουμε φωτο απο πριν και μετα , καθως και τους τομεις που βελτιωθηκε.

Ισως αποτελεσει και καλο οδηγο για αλλα μελη που πιθανως να θελουν να κανουν κατι αντιστοιχο.

Χαρηκα που βοηθησα!

Αυτη κανονικα πρεπει να εχει και ρυθμιστικο στροφων μαζι στη συσκευασια.

Βαλτο και δοκιμασε. Ειναι καθαρα θεμα του τι θερμοκρασια εχει η cpu σου.
Η γνωμη μου ειναι οσο σε παιρνει κοψε. Λιγοτερος θορυβος.....