Παιδιά και το δικό μου belkin έφαγε για πρωινό το wireworld που είχα ενώ ντρόπιασε φτάνοντάς το, το Nordost USB που δοκίμαζα σε σημείο που να απορούσα αν θα έβρισκα το belkin μέσα αν το χάλαγα.. Πολύ ωραίο σύστημα και φωτογραφίες! Συγχαρητήρια και ευχαριστώ!..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αν και τον τελευταίο καιρό έχω ασχοληθεί εντατικά και με την usb2 θύρα του ντάκ μου ακόμα δεν έχω καταφέρει να ακούσω usb dac στα λεφτά του Mytek να το φτάνει απο την firewire... Aυτό φυσικά δεν σημεινει οτι αποκλείεται να συμβαίνει ήδη και να μη το έχω ακούσει ή να μην συμβεί στο μέλλον πάντως είναι δείγμα του πόσο καλύτερη είναι η fw σαν interface ακόμα και τώρα στα γεροντάματα της..
Η Mytec είναι μια από τις λιγες λυσεις που ανέφερα πιο πάνω ότι υπάρχουν.
Δεν είναι πανάκεια κανένα Interface, Πάντως, και όπου υπάρχουν προβλήματα το μονο σίγουρο είναι ότι θα έρθουν και λύσεις.
Πάντως βλέποντας τα προβλήματα σου με καλώδια,
Θα μου επιτρέψεις να πώ άλλη μια φορά
Ότι και το dac έχει τα θεματα του
Σταδιακά θα έχουμε και καλύτερες πλακέτες εισόδου usb, Που αντίστοιχα προβλήματα θα έχουν μικρότερη έκταση. Γενικά παλιότερα ήταν χειρότερα, σήμερα καλύτερα , αύριο ακόμα καλύτερα.
Και το γράφω γιατί και εγώ έφαγα λεφτά με τα spdif … τώρα πια μακριά και αγαπημένοι.
Ένα σωστό καλώδιο usb αρκεί
Από εκεί και πέρα, α\ πηγή (laptop/mac/pc/whatever) καθώς και β\ είσοδος του dac, αξίζει να αντιμετωπίζονται ως πιο σημαντικά από ότι το καλώδιο.
Και ειδικά όταν συζητάμε για καλώδιο που μπορεί να κάνει 700 ευρώ, με 700 υπάρχουν πολλές εναλλακτικές αναβαθμίσεις τόσο για την είσοδο του dac όσο και για όποια πηγή.