ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ
Supreme Member
- 29 June 2006
- 4,437
Κανονικα δεν πρεπει να προσφερει ουτε παραπανω, ουτε λιγοτερο,οταν ακους μεσω dac.Ενα καλο τρανσπορτ που δινει σημα σε dac πρεπει να ακουγεται το ιδιο καλα με ενα ριπαρισμενο με eac,παντα μεσω του ιδιου dac
Δεν ξαναμπαίνω σε αυτή τη διαδικασία καλέ μου φίλε.
...
Με τόσες δοκιμές που κάνετε θα ερχόταν φτηνότερο να παίρνατε ένα mac mini από την αρχή και θα ξεμπερδεύατε.
Όσο καλό και να είναι το 'transport'-drive, τα cd μας είναι που πάσχουν από γρατζουνιές.
...
Δεν είναι η ιδέα μου δηλαδή πως η αναπαραγωγή απο το σκληρό προσφέρει κάτι παραπάνω.
Με 19ευρώ βρίσκεις dvdrom που ριπάρει 100% πάάάάρα πολλά cds που δέν παίζουν σε οδηγούς cdplayers
Το J. River Media Center (...π.χ) διαβάζει σκληρό αλλά αναπαράγει αφού φορτώσει στην ram από2 μέχρι 20seconds
Με ένα DVD-drive και το σωστό προγράμματα και διαδικασία ripping (EAC), κάνεις rip τα πάντα.
Συμφωνούμε
Η λύση δηλαδή δεν είναι κάποια ‛ασημένια σφαίρα’ ούτε το ασημένιο hardware αλλά η διαδικασία.
Με 19ευρώ βρίσκεις dvdrom που ριπάρει 100% πάάάάρα πολλά cds που δέν παίζουν σε οδηγούς cdplayers
Ναι ,αλλα δεν ειναι mac
Ούτε τα μάκ είναι είναι πλέον μακ
![]()
Καλοντυμένα πισί είναι
(Ήμουν φάν του μήλου πρίν περάσουν σε Sisc.
Και θα γίνω μόλις ξαναπεράσουν σε Risc.)
σόρυ γιά το offtopic
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.