Μια πραγματική ευκαιρία !!

Συμβαίνει με πολλά player.
Δοκίμασε να φτιάξεις ένα φάκελο από το menu της συσκευής και να ρίξεις αρχεία μέσα ή να φορμάρεις το δίσκο από την συσκευή.

@ΝuMb
Nαι, αυτό το είπα στο πρώτο ποστ.
μάλιστα έχει την επιλογή μέσα απο το μενού πια γλώσσα θα
χρησιμοποιεί στα DivX

@ΝuMb
Nαι, αυτό το είπα στο πρώτο ποστ.
μάλιστα έχει την επιλογή μέσα απο το μενού πια γλώσσα θα
χρησιμοποιεί στα DivX

Sorry, δεν ήξερα ότι τα DivX = Αvi

Επομένως, για το πακέτο αυτό πληρώνεις ένα HDMI και σου δίνουν μαζί και ένα DVD καλά εξοπλισμένο (αν και no name).

Eχαριστώ πολύ.

εχω την εντυπωση οτι εχει ενα οριο στα 120GB , αλλα δεν εχω τετοια
χωρητικότητα για να το δοκιμάσω.
πάντως και με τα 80GB που δουλεύει εγώ είμαι μια χαρά !

πριν 3 μέρες πηρα το united dvd8097 επισης με usb, 35 ευρω απο public. Μετα απο 18 ώρες στο repeat, εβαλα cd και είναι μαγεια. Οποιος θελει ενα καλο, φτηνο player δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσει παραπάνω. Σε σχέση με το bluesky εχει ελαφρως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και ναι επιτελους εχει ενδειξη του κομματιου που παιζει! Να τονισω οτι οπως και στο bluesky δοκιμαστε την πολικοτητα, εχει διαφορά.

πριν 3 μέρες πηρα το united dvd8097 επισης με usb, 35 ευρω απο public. Μετα απο 18 ώρες στο repeat, εβαλα cd και είναι μαγεια. Οποιος θελει ενα καλο, φτηνο player δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσει παραπάνω. Σε σχέση με το bluesky εχει ελαφρως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και ναι επιτελους εχει ενδειξη του κομματιου που παιζει! Να τονισω οτι οπως και στο bluesky δοκιμαστε την πολικοτητα, εχει διαφορά.

Tsip εννοείς καλώδιο ρεύματος (Φάση - ουδέτερος);

Update: το αναζήτησα κι εγώ σήμερα στο Carrefour Αμαρουσίου, αλλά βρήκα μόνο το 3711 στα 60 ευρώ. Ο υπάλληλος είπε ότι το 3705 έχει τελειώσει και δεν θα ξαναφέρει, και δεν γνωρίζει αν υπάρχει στοκ σε άλλο κατάστημα της Αθήνας.
Αν κάποιος εντοπίσει κανά κομμάτι ας μου πει

μετά από τόσο καιρό που το έχω όλα βαίνουν καλώς !

υ.γ
τελικά όσο αφορά την τιμή μάλλον λάθος κωδικοποίηση είχαν κάνει
γιατί φίλος μου που πήγε την περασμένη εβδομάδα το είδε στο
ράφι (ήταν το τελευταίο ) και η τιμή ήταν 49 ευρώ