μια προταση για λαμπατο πολυ φτηνο

Τι θα έλεγες για τον Dynavox SR 307;. 2χ25 βαττάκια, μικρός και τριανταφυλλένιος για να μην ενοχλεί την κυρία του σπιτιού, 3 είσοδοι, μόνο 300 ευρώ από τον Ορφέα. Ετοιμοπαράδοτος, μπορείς να τον ακούσεις, έχει εγγύηση και όλα τα συναφή, δεν κάθεσαι να χολοσκάς για το αν θα πάθει ζημιά στο ταχυδρομείο, πότε θα έρθει, αν θα πληρώσεις δασμούς κλπ. κλπ. Και παίζει καλά το άτιμο το μηχανάκι, το άκουσα τις προάλλες να οδηγεί δύο μεγάλα ηχεία της Audio Physik , και ήταν άψογο.

Αν δεν θες iPod dock αντί για τον Fatman πάρε τον Dared MP-5. Είναι το ίδιο πράγμα και φθηνότερος. Όμως δεν είναι καθαρά λαμπάτος. Έχει λάμπα στην προενίσχυση και ολοκληρωμένα ισχύος στο τελικό στάδιο.
Φυσικά ούτε ο Dynavox είναι καθαρή λάμπα...

Έχω ακούσει τον λίγο μεγαλύτερο Yarland των 400 ευρώ και ήταν πολύ καλός για τα λεφτά που ζητάει...
Αλλά δεν χάνεις τίποτα να ακούσεις και αυτόν τον Yarland...

FV34CIIIsa_a.jpg

Καθαρόαιμος λαμπάτος και πολύ όμορφος! τον αγόρασα! βράδυ σκοτάδι είναι πανέμορφος και γλυκός (μικρούλης).
Ο ήχος μου αρέσει! άσχετα αν είμαι ακόμα στο στρώσιμο! Βέβαια δεν τολμώ να τον συγκρίνω με άλλους πολύ ακριβότερους λαμπάτους αλλά αξίζει τα λεφτά του και με ελληνική εγγύηση (από audio-soul) .
Μελλοντικά φυσικά άλλες λάμπες! και autobias για αυτούς που δεν θέλουν να μπλέκουν! (ιεροσυλία για εσας τους μυημένους !)
:ernaehrung004:

Πιστεύετε ότι μία φτηνή λαμπάτη προενίσχυση για χρήση με ολοκληρωμένο τρανζιστοράτο που θα παίζει ως τελικός, θα αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τον ολοκληρωμένο (κάτω των 1000e) μόνο του?
Υπάρχει καμιά πρόταση για λαμπάτη προενίσχυση σαυτα τα χρηματα?

Απάντηση: Re: μια προταση για λαμπατο πολυ φτηνο

Καθαρόαιμος λαμπάτος και πολύ όμορφος! τον αγόρασα! βράδυ σκοτάδι είναι πανέμορφος και γλυκός (μικρούλης).
Ο ήχος μου αρέσει! άσχετα αν είμαι ακόμα στο στρώσιμο! Βέβαια δεν τολμώ να τον συγκρίνω με άλλους πολύ ακριβότερους λαμπάτους αλλά αξίζει τα λεφτά του και με ελληνική εγγύηση (από audio-soul) .
Μελλοντικά φυσικά άλλες λάμπες! και autobias για αυτούς που δεν θέλουν να μπλέκουν! (ιεροσυλία για εσας τους μυημένους !)
:ernaehrung004:
Καλοριζικος μου αρεσει πολυ. Θα σηκωνει αραγε ενα ζευγαρι B&W cdm1 που εχω γιατι ο πολυκαναλος DENON 1509 που εχω δεν ειναι και οτι καλυτερο για μουσικη?:worshippy:

Πιστεύετε ότι μία φτηνή λαμπάτη προενίσχυση για χρήση με ολοκληρωμένο τρανζιστοράτο που θα παίζει ως τελικός, θα αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τον ολοκληρωμένο (κάτω των 1000e) μόνο του?
Υπάρχει καμιά πρόταση για λαμπάτη προενίσχυση σαυτα τα χρηματα?

Εξαρτάται από τον προ...? από τον ολοκληρωμένο σου...? καθώς κι' από την υπόλοιπη αλυσίδα στο σύστημά σου. Πάντα πρώτα ακούμε καλά και μετά αποφασίζουμε.:music-smiley-005:

Όσο για προιόντα που μπορεί να σου κάνουν, υπάρχουν κάμποσα (φθηνά), έτσι σαν 'food for thought' μπορείς να κοιτάς κατά dared μεριά, Τσακιρίδη και φυσικά μπορεί να βρείς και κελεπούρια στις αγγελίες του φόρουμ.

Καλή αναζήτηση!-bye-

Re: Απάντηση: Re: μια προταση για λαμπατο πολυ φτηνο

Καλοριζικος μου αρεσει πολυ. Θα σηκωνει αραγε ενα ζευγαρι B&W cdm1 που εχω γιατι ο πολυκαναλος DENON 1509 που εχω δεν ειναι και οτι καλυτερο για μουσικη?:worshippy:

σε ευχαριστώ!
εγώ έχω Β&W DM 302 (91db ευαισθησία) , αυτά τα σηκώνει άνετα!! :smash:

CDM-1 και λαμπα, δυσκολο, θα υποοδηγουνται. Τα ηχεια θελουν ρευμα , ελαχιστη ισχυ 50W εχουν απ οτι θυμαμαι, και θυμαμαι κατι Audiolab ενισχυτικα να πεφτει το ρελε κ να σβηνουν οδηγωντας τα.

CDM-1 και λαμπα, δυσκολο, θα υποοδηγουνται. Τα ηχεια θελουν ρευμα , ελαχιστη ισχυ 50W εχουν απ οτι θυμαμαι, και θυμαμαι κατι Audiolab ενισχυτικα να πεφτει το ρελε κ να σβηνουν οδηγωντας τα.
Ναι τωρα που διαβασα το μανιουαλ λεει 30W (89db, 6 Ohm)ελαχιστα αλλά δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω έτσι δεν είναι? Αλλωστε δεν θελω και τρελλές εντάσεις. Σας ευχαριστώ πάντως και καλή Ανάσταση!!!:music-smiley-005:

Ναι τωρα που διαβασα το μανιουαλ λεει 30W (89db, 6 Ohm)ελαχιστα αλλά δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω έτσι δεν είναι? Αλλωστε δεν θελω και τρελλές εντάσεις. Σας ευχαριστώ πάντως και καλή Ανάσταση!!!:music-smiley-005:

στα 500 ευρω δες τον Τσακιριδη και το μοντελο Ερατω, που εχει ικανη ισχυ και ειναι υβριδικος με class D τελικα σταδια. Αυτος ειναι πιο ασφαλης επιλογη στην οδηγηση του cdm-1.

εδω ο ενισχυτης http://www.tsakiridis-devices.com/erato_desc.html

στα 500 ευρω δες τον Τσακιριδη και το μοντελο Ερατω, που εχει ικανη ισχυ και ειναι υβριδικος με class D τελικα σταδια. Αυτος ειναι πιο ασφαλης επιλογη στην οδηγηση του cdm-1.

εδω ο ενισχυτης http://www.tsakiridis-devices.com/erato_desc.html
Αν όντως είναι στα 500 ευρώ είναι πολύ καλή περίπτωση σε ευχαριστώ πολύ.:award:

προσοχη στην ιστοσελιδα της εταιρειας εμφανιζεται το μεγαλο μοντελο aeolos.
καλο θα ηταν να ενημερωσουν την σελιδα τους,δεν ειναι και δυσκολο να ανεβασεις μια φωτο για καθε συσκευη.

προσοχη στην ιστοσελιδα της εταιρειας εμφανιζεται το μεγαλο μοντελο aeolos.
καλο θα ηταν να ενημερωσουν την σελιδα τους,δεν ειναι και δυσκολο να ανεβασεις μια φωτο για καθε συσκευη.

+1

προσπαθούσα να βρε φωτο για phono stage zeus και δεν είχε!!! :huh2:

όντως αλλά νομίζω ότι είναι γύρω στα 450 ευρουλάκια, και από επιδόσεις κάλλιστος, άσε που γλυτώνεις και τις κινεζιές... υπάρχει εντιμότης

Συμφωνώ! αλλά αν η ιστοσελίδα δεν σου λέει βασικά πράγματα όπως τιμή ή φώτο τότε... που να ξέρω .
Εγώ διάλεξα τον ενισχυτάκο μου γιατί υπήρχε φώτο, τιμή, επικοινώνησαν αμέσως μαζί μου όταν έστειλα e-mail και γενικά έδειξαν ενδιαφέρον! και δεν μετάνιωσα που τον αγόρασα.
Θα προτιμούσα ελληνικό, σίγουρα! μα πάρα πολύ σίγουρα! αλλά...

ρε παιδια, ποσες σελιδες κατασκευαστη εχετε δει που να αναγραφουν τιμες? οσον αφορα τη σελιδα, ποια σελιδα εννοειτε, των Τσακιριδη για το μοντελο Ερατω? Και φωτο εχουν οι ανθρωποι, και 5 λογια λενε για το μηχανημα και κατω κατω εχει ενα τεραστιο "Specifications" το οποιο περιμενει καποιος να το πατησει.

μιλαμε για αυτη τη σελιδα http://www.tsakiridis-devices.com/erato_desc.html

Last edited: