μια προταση για λαμπατο πολυ φτηνο

freecom

New member
29 September 2006
95
αγαπητοι φιλοι καντε μια προταση για εναν πολυ πολυ φτηνο λαμπατο

φυσικα κινεζικο με λιγα βατ....

θελω να το κανω δωρο σε φιλο που παντρευται

θελω να τον βαλω το μικροβιο !!!!

και απο ebaY προταση δεκτη

max 300 ευρω

Άμα ψάξεις στο forum θα διαβάσεις πολλές καλές γνώμες ατόμων που τον αγόρασαν για τον ΨΑΘΙΝ (ή YAQIN) MC-10L.
Τον βρίσκεις από ebay, δεν έχω ακουστική άποψη αλλά διαβάζοντας τις γνώμες πολλών εδώ πρέπει να είναι πολύ τίμιος για τα λεφτά του.

Re: Απάντηση: μια προταση για λαμπατο πολυ φτηνο

Dared MP-5

Θα συμφωνησω με τον αγαπητο συμφορουμιτη.....τον εχω εδω και δεκα ημερες για χρηση σε υπολογιστη.....με προσεγμενο σεταπ (ηχεια ευαισθησιας > 92 ντεσιμπελ ) και καταλληλες λυχνιες αποδιδει πολυ ικανοποιητικα. Επιπλεον εχει πληρη συσκευασια με αξεσουαρ(καθαριστικα, γαντια κλπ) και υπαρχει ντοπια εγγυηση(πολυ βασικο για μενα).
Συστηνεται ανεπιφυλακτα.

[FONT=&quot]Συνυπογράφω για ψαθιν (YAQIN) MC-10L) .τον έχω ένα χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.[/FONT]

εχει και ο ορφεας εναν σε αυτη την τιμη ...
αλλα δεν θυμαμαι ονομα !

Νομιζω dynavox...

Επισης dared dv-6c υβριδικος και για δικαναλη αλλα και πολυκαναλη χρηση και σοβαροτερες δυνατοτητες οδηγησης http://www.dared.gr/display.php?lang=EL&model=DV-6C

κοιταζοντας αυτα τα YAQIN, βρηκα αυτο εδω σε τιμη σχεδον μιση του λαμπατου MC10L

YAQIN VK-2100
VK2100_2185.JPG

τον εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Εχετε δει καπου τιμη σε ευρω με αποστολη Ελλαδα? Αν ακουγεται το μισο καλα απο οτι φαινεται, πρεπει να ναι κελεπουρι

Έχω ακούσει τον λίγο μεγαλύτερο Yarland των 400 ευρώ και ήταν πολύ καλός για τα λεφτά που ζητάει...
Αλλά δεν χάνεις τίποτα να ακούσεις και αυτόν τον Yarland...

FV34CIIIsa_a.jpg

Re: Απάντηση: μια προταση για λαμπατο πολυ φτηνο

κοιταζοντας αυτα τα YAQIN, βρηκα αυτο εδω σε τιμη σχεδον μιση του λαμπατου MC10L

YAQIN VK-2100
VK2100_2185.JPG

τον εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Εχετε δει καπου τιμη σε ευρω με αποστολη Ελλαδα? Αν ακουγεται το μισο καλα απο οτι φαινεται, πρεπει να ναι κελεπουρι

http://cgi.ebay.com/YAQIN-VK-2100-I...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3efe0c230c

300 δολαρια με τα μεταφορικα......τιμη κολαση

μαλλον λαμπες εχει στο προ......και τρασζιστορ στον τελικο του σταδιο

δεν ειναι καθαροαιμος λαμπατος......

σε καθε περιπτωση η τιμη ειναι .....ατιμη:BDGBGDB55:

γιαυτο κολλησα και γω. Χροια λαμπας με δυναμικα τρανζιστορ σε αυτη την τιμη, απλα δεν υπαρχει. Ποσο κακος μπορει να ναι. Μονο τις λαμπες να αλλαξεις, σιγουρα προς το καλυτερο θα ναι

εκανα παραγγελια ....ο θεος βοηθος....μην φαμε καμια μεγαλη καμπανα λογο τελωνειου

Απάντηση: Re: μια προταση για λαμπατο πολυ φτηνο

εκανα παραγγελια ....ο θεος βοηθος....μην φαμε καμια μεγαλη καμπανα λογο τελωνειου

παρακολουθω το thread για να βλεπω τα νεα σου. Με ενδιαφερει η περιπτωση

απο την προσωπικη μου εμπειρια
τελωνειο = λαχειο

εφερα dvd αυτοκινητου με τιμολογιο μεσα 90 ευρω.....και ο τελωνιακος ειπε......δεν με ενδιαφερει τι γραφει τιμολογιο ....εμεις το κοστολογουμε
300 ευρω !!!!!!!!

και σε αλλη περιπτωση περασε τερας 6 κιλα ενισχυτης......δωρεαν

αρα .....λαχειο

Οχι αμεσα,θελουνα κανενα 20-30ωρο οι λαμπιτσες για αρχισουν αν αποδιδουν.