Μια προταση για συζητηση

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,712
Πειραιας
Φιλοι Κυριοι και συμπασχοντες,

Επειδη (κρινοντας εξ ιδιων βεβαια!!) μπορει,λεω μπορει,καποιοι απο μας να εχουν διαθεση να παρουσιασουν τις καινουργιες τους αγορες (η ακροασεις) αλλα......
ΔΕΝ
1)εχουν πεννα
2)εχουν χρονο
3)εχουν ευχερια
4) (να το γαϊδουρεψω λιγουλακι!!) εχουν ορεξη
5)............(βαλτε οτι εχετε ευχαριστηση!!)

γινεται να ανοιξουμε ενα τοπικ οπου με δυο λογια να αναφερουμε τα καινουργια μας?????????

Με αυτο τον τροπο και μεις που ειμαστε στην παραπανω κατηγορια των.........( ΔΕΝ )
θα μπορουμε να ενημερωνουμε τους υπολοιπους ,οποτε κατι καλο μπορει να βγει και ταυτοχρονα θα εχουμε και υποψη μας δισκους που δεν εχουμε παρει χαμπαρι οτι ειναι σε κυκλοφορια.

Πχ χθες αγορασα το καινουργιο των Hard fi και σε προχειρη ακροαση μου αρεσε και το προτεινω σε φιλους του ειδους.

Τι λετε επι τουτου ωρε αδερφια????-bye-

Εγώ συμφωνώ. Απλά να γράφονται και 2-3 γραμμές σχετικά με τον δίσκο που προτείνεται για να καταλαβαίνουμε και οι υπόλοιποι περι τίνος πρόκειται.

κάτι σαν Now playing αλλά ενισχυμένο και με προσανατολισμό στις καινούργιες κυκλοφορίες ;

Την αλλη φορα που θα ανοιξω ενα τοπικ θα σου τηλεφωνω
πρωτα για να μου λες πως να το γραφω:flipout:

Πως γινετα ρε γαμωτο μερικοι ανθρωποι να εχουν τοσο ευστοχο γραπτο λογο???:worshippy:

Ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!!!

Now palying το καινουργιο των ..... και ,μου αρεσει δεν μου αρεσει -το προτεινω δεν το προτεινω- την πατησα δεν την πατησα και βεβαια δυο κουβεντες παραπανω για το περιεχομενο :ernaehrung004:

Για πείτε και κανα τιτλο για το τοπικ??????

Νομίζω οτι φαίνεται ενδιαφέρον το θέμα.Καλό θα ήταν να επεκταθεί και στο now playing καθώς πάρα πολλοί(όπως και εγώ εξάλου) αγοράζουν και παλαιότερες δουλείες....

Απάντηση: Re: Μια προταση για συζητηση

Νομίζω οτι φαίνεται ενδιαφέρον το θέμα.Καλό θα ήταν να επεκταθεί και στο now playing καθώς πάρα πολλοί(όπως και εγώ εξάλου) αγοράζουν και παλαιότερες δουλείες....

Αα καλα....
Εγω να δεις....μονο παλια αγοραζω τωρα τελευταια!!!!:Banane0:

Απλα στο καινουργιο τοπικ να ειναι μονο οι προσφατες κυκλοφοριες για να περνουμε χαμπαρι τι νεο υλικο κυκλοφορει.

εχει γινει και παλιοτερα αυτο.

Αν ειναι μονο για καινουρια, ας ειναι το "Κυκλοφοριες του 2007".

υ.γ. μου αρεσουν οι Hard Fi. Εχουν φοβερο ντραμερ.

Απλό.

Ανοίγουμε ένα τόπικ στις νέες κυκλοφορίες και γράφουμε στα γρήγορα για τα καινούρια-καινούρια μας.

Για τα καινούρια-παλαιότερες κυκλοφορίες, μας εξυπηρετεί το Now playing...

Re: Απάντηση: Μια προταση για συζητηση

εχει γινει και παλιοτερα αυτο.

Αν ειναι μονο για καινουρια, ας ειναι το "Κυκλοφοριες του 2007".

υ.γ. μου αρεσουν οι Hard Fi. Εχουν φοβερο ντραμερ.

τι παίζουν αυτοί ? ροκ ?
ποιά είναι τα στοιχεία που κάνουν να λες ότι είναι φοβερός ?

ακαδημαϊκά ρωτάω... όχι συγκεκριμένα

Νομιζω οτι του Πετρου ειναι οτι καλυτερο και περιεκτικότερο σε τιτλο!
Να το ανοιξω ετσι???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια προταση για συζητηση

τι παίζουν αυτοί ? ροκ ?
ποιά είναι τα στοιχεία που κάνουν να λες ότι είναι φοβερός ?

ακαδημαϊκά ρωτάω... όχι συγκεκριμένα

Δημητρη θυμιζουν ολιγον απο Prefab sprout με φωνη απο Inspiral carpets.
Ειναι αρκετα ρυθμικοι και κατα την γνωμη μου οτι καλυτερο εχω ακουσει τελευταια απο αυτο το ειδος.
Τωρα γιατι ο ντραμερ ειναι φοβερος??? τι να σου πω βρε φιλε.....γιατι ετσι!!!!
Αλλη μουσικη αιτιολογια δεν μπορω να σου πω...μου αρεσει ετσι οπως βαραει-bye-