Μια πρόταση στις 65" γύρω στα 700€ maximum

Kos26k

New member
4 November 2022
76
Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου μια αμεση πρόταση στις 65 ιντσες γύρω στα 700€ maximum.

Θα ηθελα έμφαση στην εικόνα ,sτα μαυρα,αρα VA; και όχι τόσο στον ήχο.

Βασική προϋπόθεση να εχει bluetooth ωστε να στέλνει τον ήχο σε ηχομπαρες κλπ.

Λογισμικό δε με ενδιαφέρει καν γιατί δουλεύω με tv box.

Οποιαδήποτε βοήθεια εστω και το γενικά που να ψαχτώ θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου μια αμεση πρόταση στις 65 ιντσες γύρω στα 700€ maximum.Θα ηθελα έμφαση στην εικόνα (Στα μαυρα,αρα VA;;) και όχι τόσο στον ήχο.Βασική προϋπόθεση να εχει bluetooth ωστε να στέλνει τον ήχο σε ηχομπαρες κλπ.Λογισμικό δε με ενδιαφέρει καν γιατί δουλεύω με tv box.Οποιαδήποτε βοήθεια εστω και το γενικά που να ψαχτώ θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.
Με €700 budget δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στις 65", εκτός βολέψει κάποιος συνδυασμός προσφορών. Ρίξε μια ματιά στις αλυσίδες.

Χμμ γιαυτό η τοσο χαμηλή τιμή;Περίπου 2,5-3 μέτρα.
Πάρε τηλέφωνο τώρα να το διευκρινίσεις!Αν μια στις εκατό είναι στο κουτί της είναι πολύ καλή προσφορά.

Κοντά στα 600 ευρώ αντίτιμο, για την 55" Sony X85J, περίπου 1.5 χρόνο μετά από την αρχική της διάθεση στην αγορά, δεν είναι καμιά τρομερή ευκαιρία. Η 65" έκδοσή της ίσως βρεθεί (άμεσα ή έμμεσα) κάτω από 800 ευρώ στις προσεχείς εβδομάδες, όπως και οι Samsung Q70A (2021) και Q70B (2022). Καλύτερη λύση θα είναι μια (LCD) τηλεόραση 65" με local dimming, όπως οι Sony σειράς 9 (και άνω) ή οι Samsung σειράς 8 (και άνω).

Κοντά στα 600 ευρώ αντίτιμο, για την 55" Sony X85J, περίπου 1.5 χρόνο μετά από την αρχική της διάθεση στην αγορά, δεν είναι καμιά τρομερή ευκαιρία. Η 65" έκδοσή της ίσως βρεθεί (άμεσα ή έμμεσα) κάτω από 800 ευρώ στις προσεχείς εβδομάδες, όπως και οι Samsung Q70A (2021) και Q70B (2022). Καλύτερη λύση θα είναι μια (LCD) τηλεόραση 65" με local dimming, όπως οι Sony σειράς 9 (και άνω) ή οι Samsung σειράς 8 (και άνω).
Ναι σορι,νόμιζα ότι έλεγε για την 65, τώρα που το είπες το είδα και γω.

Βασικά είναι για τον πατέρα μου χαχα.Απλα θέλουμε κάτι καλό..Ακούει όμως 65" και τρομάζει δε μπορώ να τον πεισω..Στις 65" λοιπόν κάτι καλό;Μπααας και..

Παιδιά οι μέρες τελειώνουν και μέχρι Παρασκευή θα πρέπει να έχω αποφασίσει.Κάποια ακομα πρόταση σε SONY;Επισης γνωμες για HISENSE 55U7HQ;Βασική προϋπόθεση κεντρικό stand (Η τα ποδαρακια να έχουν και δεύτερη θέση προς το κέντρο) bluetooth και 120Hz.

Παιδιά οι μέρες τελειώνουν και μέχρι Παρασκευή θα πρέπει να έχω αποφασίσει.Κάποια ακομα πρόταση σε SONY;Επισης γνωμες για HISENSE 55U7HQ;Βασική προϋπόθεση κεντρικό stand (Η τα ποδαρακια να έχουν και δεύτερη θέση προς το κέντρο) bluetooth και 120Hz.

Sony KD-65X89J στα 899 (VA,120Hz)
Sony KD-55X89J στα 699 (VA,120Hz)
Περιορισμένη θέση: KD-65X89J: 89,9cm ,KD-55X89J: 82,1cm

Hisense 55U7HQ στα 629 (ADS/IPS,120Hz)
Hisense 65U7HQ στα 859 (VA,120Hz)

Samsung QE55Q70B στα 799 (VA,120Hz)
Samsung QE65Q70B στα 999 (VA,120Hz)

Sony KD-65X89J στα 899 (VA,120Hz)
Sony KD-55X89J στα 699 (VA,120Hz)
Περιορισμένη θέση: KD-65X89J: 89,9cm ,KD-55X89J: 82,1cm

Hisense 55U7HQ στα 629 (ADS/IPS,120Hz)
Hisense 65U7HQ στα 859 (VA,120Hz)

Samsung QE55Q70B στα 799 (VA,120Hz)
Samsung QE65Q70B στα 999 (VA,120Hz)
Εχω λιώσει στα reviews στις 2 (εκτός της samsung) .
Πολύ μπέρδεμα, λένε καλά λόγια,αλλά λέει δεν έχουν local dimming.
Είναι τόσο σημαντικό αυτό πιά; Πολύ πονοκέφαλος.
Επίσης πήρα τηλ στα mediamarkt να ρωτησω αν τις έχουν συνδεμένες με κεραία για να κάνω σύγκριση σε ψηφιακά κανάλια και μου ειπαν όχι.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, καθώς οταν τις είχα δει σε αλλο μαγαζί πιο παλιά δίπλα-διπλα,η διαφορά ήταν χαοτική.
Δε μπορούσαν καν να συγκριθουνε με τη SONY.Σε ταινίες ηταν πολύ πιο μικρή η διαφορά..

Εχω λιώσει στα reviews στις 2 (εκτός της samsung) Πολύ μπέρδεμα, λένε καλά λόγια,αλλά λέει δεν έχουν local dimming.Είναι τόσο σημαντικό αυτό πιά; Πολύ πονοκέφαλος..Επίσης πήρα τηλ στα mediamarkt να ρωτησω αν τις έχουν συνδεμένες με κεραία για να κάνω σύγκριση σε ψηφιακά κανάλια και μου ειπαν όχι.Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, καθώς οταν τις είχα δει σε αλλο μαγαζί πιο παλιά δίπλα-διπλα,η διαφορά ήταν χαοτική.Δε μπορούσαν καν να συγκριθουνε με τη SONY.Σε ταινίες ηταν πολύ πιο μικρή η διαφορά..
η sony ανεκαθεν ηταν πιο καλη απο ολες στα επιγεια καναλια.

η sony ανεκαθεν ηταν πιο καλη απο ολες στα επιγεια καναλια.
Ακριβώς.Πολύ ευκρίνεια. Τυγχάνει κάποιος να έχει κάποια απο την J80/85/89 παιδιά;Είναι πολύ άθλιο να μη σε αφήνουν να τις δεις στα επίγεια για να τη συγκρινεις..Επίσης ισχύει ότι η διαφορά στο τελευταίο γράμμα αφορά μόνο τη χώρα προορισμού;

Είναι πολύ άθλιο να μη σε αφήνουν να τις δεις στα επίγεια για να τη συγκρινεις..
Προφανώς δεν έχουν σύνδεση με κεραία και δεν είναι ότι δεν σε αφήνουν.

Επίσης ισχύει ότι η διαφορά στο τελευταίο γράμμα αφορά μόνο τη χώρα προορισμού;
Το τελευταίο γράμμα J, πχ X89J δηλώνει έτος μοντέλου.
Το J 2021
Το Κ 2022

Προφανώς δεν έχουν σύνδεση με κεραία και δεν είναι ότι δεν σε αφήνουν.

Το τελευταίο γράμμα J, πχ X89J δηλώνει έτος μοντέλου.
Το J 2021
Το Κ 2022
Ευχαριστώ φίλος για την καθοδήγηση. Η SONY KD-55X89JAEP έχει 120Hz και HDMI 2.1 σωστά;Εχουν κάνει λάθος στα χαρακτηριστικά στο skroutz και με μπερδεψαν.Αρα της λείπει μόνο local dimming;

Ευχαριστώ φίλος για την καθοδήγηση. Η SONY KD-55X89JAEP έχει 120Hz και HDMI 2.1 σωστά;Εχουν κάνει λάθος στα χαρακτηριστικά στο skroutz και με μπερδεψαν.Αρα της λείπει μόνο local dimming;
Σωστά.