Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
Την προηγούμενη Παρασκευή κάποιος μας έπαιξε ένα παράξενο παιχνίδι.
Μιά συναυλία προγραμματισμένη από δίμηνο, προαποφασισμένη πριν από 30 και χρόνια....δεν έγινε.
Ο Larry Coryell ή αυτοί που θα τον έφερναν κάπου δίστασαν.

Δεν πειράζει.
Ξεκινήσαμε στις 9:30 από Θεσσαλονίκη με κάθε καλή διάθεση με το μαύρο PΤ Cruiser αλά ΖΖTop...και φτάσαμε κάπου στις 2:30 στην Αθήνα. Στις 8:15 ένας άλλος Larry (ο δικός μας) νομίσαμε ότι μας έκανε πλάκα... "Ματαιώθηκε" μας λέει....
Και νάμαστε στο κηποθέατρο στου Παπαγου να περιμένουμε, Ντοκ, Κουν, Λύμπε & υιός, Σούρλας, Πέτρος Μ., Στέλιος Παπα, Λάρρυ και να μετράμε άλλους μεσήλικες απογοητευμένους που φεύγανε ....
Αντε να περάσανε 50... Κρίμα γιατί τα ονόματα (ακόμα και αν θεωρήσουμε οτι ο Coryell ειναι ξεχασμένος - ο De Francesco είναι ο #1 στο Β3) ήταν θεόρατα...
Λεμόνια πολλά στην showhat....
Ευτυχώς η παρέα με MC τον Larry μας....:grinning-smiley-043 μας αποζημίωσε με το παραπάνω...
Το piu verde μας περίμενε ήδη και δεν καταλάβαμε πότε το ρολόι έδειξε 02:15...

Την άλλη μέρα μετά τους καφέδες, μας ανέλαβε ο Γ. Πολυχρονίδης που βασικά μας φιλοξένησε στην audiosoul όπου μας επέδειξε ΟΛΟ το κατάστημα και ο,τι ήταν στημένο ή μη !.
Μετά η συνέχεια στο σπίτι του, όπου παίξαμε μπάσο, ακούσαμε passion play από τα εκπληκτικά heresy, (μας έβαλε και αρκετές ξενερωσιές :grinning-smiley-043 80'ς...) και μετά, μετά δυσκολίας μας άφησε να φύγουμε αφού μας πήγε πίσω στο ξενοδοχείο...

Στο δρόμο ακούσαμε hard rock και Dave Pike set και Johny Winter αν και φάγαμε την παράκαμψη του αιώνα με τα παλιοέργα ξανά στην ΠΑΘΕ....:slapface:

Ξεχνάμε λοιπόν την συναυλία και κρατάμε την παρέα...
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τους
Μιχάλη mdvq
Κ. Λυμπερόπουλο & son
Σ. Σούρλα
Λάρρυ
Στέλιο Πάπα
Γιώργο Κουνελάκη
Γιώργο Πολυχρονίδη

Επίσης @symphonie fantastique: Χαρήκαμε ιδιαίτερα γιά την γνωριμία...
@Πέτρο Μ... δεν σε προλάβαμε να πούμε μιά κουβέντα...

να συμπληρώσω.....

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑΚΟ....:slapface::rifle:-bye-

Πάντως αν φτερνιζόταν από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ο λόγος είναι προφανής...

Εμείς Χαρήκαμε ιδιαίτερα πού σάς είδαμε,όπως φυσικά και τούς εν Αθήναις φίλους.
Λυπήθηκα πολύ ,ειδικά για τον chief πού ματαιωθηκε η Συναυλία.
Ο Larry πάντα συγκινητικός και φιλόξενος γιά ολους μας.
Για μένα ήταν ένα γεμάτο 48ωρο πού ξεκίνησε απο την Πέμπτη το βράδυ μέ την συνάντηση στον Πειραιά με τά παιδιά τής High-End και τής Μουσικής ,πού συνεχίστηκε απο την Παρασκευή το απόγευμα μέχρις το πρωί τού Σαββάτου μέ καφέ δίπλα σε Λαϊκή Αγορά στην Λ.Αλεξάνδρας.:flipout:
Αποτελεί πάντα μεγάλη χαρά η συνάντηση με Chief και Ντόκ .
Για τούς άλλους φίλους πού κατοικούν στην Αθήνα οι συναντήσεις είναι πιό εύκολες ,αλλά πάντα παραμένουν ιδιαίτερα ευχάριστες και ενδιαφέρουσες.
Πάντα τέτοια.

Τι να κάνεις με τους μεγάλους εσύ βρε;

Αν ερχόμουν κι εγώ κι είχες ακόμα έναν στην ηλικία σου, πάει στο καλό...

η συναναστροφή με τους μεγάλους χρειάζεται ενίοτε....

γιά να δανείζεσαι σοφία....:grandpa:

Απάντηση: Re: Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

Τι να κάνεις με τους μεγάλους εσύ βρε;

Αν ερχόμουν κι εγώ κι είχες ακόμα έναν στην ηλικία σου, πάει στο καλό...

Τετοια τού λέτε και τον κολακευετε και βλέπω στά 55 να βάφει το μαλλί με βερνίκι Κορακάτο.:flipout::flipout::flipout:
Η Το ακόμα χειρότερο σε κάτι σέ Κεραμιδί.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Kομοδινί όνειρο.

Έχεις δίκιο Στέργιε θα βαριόμουν.:flipout::flipout::flipout:

Να σκεφτείς τόσα χρόνια και ούτε μία κουβέντα για κορίτσια δεν έχουμε κάνει.

Όλο για τον Σούμπερτ, τον Μακ Κάρτνεϋ, τον Γουίλσον κ.τ.λ.:grandpa:

Πεθαμένα πράγματα...:BDGBGDB55:-bye--bye-

μπα....
γιά κάτι ελβετίδες κοπέλες που κάναν ένα μαξι 45άρι λέγαμε...
83 κάτι...

Την προηγούμενη Παρασκευή κάποιος μας έπαιξε ένα παράξενο παιχνίδι.
Μιά συναυλία προγραμματισμένη από δίμηνο, προαποφασισμένη πριν από 30 και χρόνια....δεν έγινε.
Ο Larry Coryell ή αυτοί που θα τον έφερναν κάπου δίστασαν.

Δεν πειράζει.
Ξεκινήσαμε στις 9:30 από Θεσσαλονίκη με κάθε καλή διάθεση με το μαύρο PΤ Cruiser αλά ΖΖTop...και φτάσαμε κάπου στις 2:30 στην Αθήνα. Στις 8:15 ένας άλλος Larry (ο δικός μας) νομίσαμε ότι μας έκανε πλάκα... "Ματαιώθηκε" μας λέει....
Και νάμαστε στο κηποθέατρο στου Παπαγου να περιμένουμε, Ντοκ, Κουν, Λύμπε & υιός, Σούρλας, Πέτρος Μ., Στέλιος Παπα, Λάρρυ και να μετράμε άλλους μεσήλικες απογοητευμένους που φεύγανε ....
Αντε να περάσανε 50... Κρίμα γιατί τα ονόματα (ακόμα και αν θεωρήσουμε οτι ο Coryell ειναι ξεχασμένος - ο De Francesco είναι ο #1 στο Β3) ήταν θεόρατα...
Λεμόνια πολλά στην showhat....
Ευτυχώς η παρέα με MC τον Larry μας....:grinning-smiley-043 μας αποζημίωσε με το παραπάνω...
Το piu verde μας περίμενε ήδη και δεν καταλάβαμε πότε το ρολόι έδειξε 02:15...

Την άλλη μέρα μετά τους καφέδες, μας ανέλαβε ο Γ. Πολυχρονίδης που βασικά μας φιλοξένησε στην audiosoul όπου μας επέδειξε ΟΛΟ το κατάστημα και ο,τι ήταν στημένο ή μη !.
Μετά η συνέχεια στο σπίτι του, όπου παίξαμε μπάσο, ακούσαμε passion play από τα εκπληκτικά heresy, (μας έβαλε και αρκετές ξενερωσιές :grinning-smiley-043 80'ς...) και μετά, μετά δυσκολίας μας άφησε να φύγουμε αφού μας πήγε πίσω στο ξενοδοχείο...

Στο δρόμο ακούσαμε hard rock και Dave Pike set και Johny Winter αν και φάγαμε την παράκαμψη του αιώνα με τα παλιοέργα ξανά στην ΠΑΘΕ....:slapface:

Ξεχνάμε λοιπόν την συναυλία και κρατάμε την παρέα...
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τους
Μιχάλη mdvq
Κ. Λυμπερόπουλο & son
Σ. Σούρλα
Λάρρυ
Στέλιο Πάπα
Γιώργο Κουνελάκη
Γιώργο Πολυχρονίδη

Επίσης @symphonie fantastique: Χαρήκαμε ιδιαίτερα γιά την γνωριμία...
@Πέτρο Μ... δεν σε προλάβαμε να πούμε μιά κουβέντα...

κι εγώ χάρηκα για τη γνωριμία, ήταν το μόνο θετικό της βραδυάς μετά την απρόσμενη ματαίωση της συναυλίας....

btw έχω ήδη κάνει εγγραφή στο forum στο επίσημο site του Coryell και θα εκφράσω αρμοδίως τα παράπονά μου, καθώς και του avclub...

Απάντηση: Re: Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

btw έχω ήδη κάνει εγγραφή στο forum στο επίσημο site του Coryell και θα εκφράσω αρμοδίως τα παράπονά μου, καθώς και του avclub...

καλα εσυ ηθελες να ερθει ο ανθρωπος απο Γερμανια
να παιξει για 10 ατομα απο το AVCLUΒ ...αντε και αλλα 10 απ εξω ... ?

περιπου τοσοι ηταν !!

να ευχαριστησω ολους για την ωραια παρεα
ηταν πολυ ωραια και χωρις Κορελι

κατι φωτογραφιες εχουν βγει ..
εχω ξεχασει την camera καπου εκτος Αθηνων
περιμενετε σε λιγες μερες ....

Re: Απάντηση: Re: Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

καλα εσυ ηθελες να ερθει ο ανθρωπος απο Γερμανια
να παιξει για 10 ατομα απο το AVCLUΒ ...αντε και αλλα 10 απ εξω ... ?

περιπου τοσοι ηταν !!

να ευχαριστησω ολους για την ωραια παρεα
ηταν πολυ ωραια και χωρις Κορελι

κατι φωτογραφιες εχουν βγει ..
εχω ξεχασει την camera καπου εκτος Αθηνων
περιμενετε σε λιγες μερες ....

.

μωρέ αμα σε στείλω εγώ το dvd θα καταπιείς από το κακό σου το player...:guitarist:

Κοιτα Ντοk και Chief:chinscratch: δεν ηθελα να γραψω τιποτα αλλα......να μωρε....λεω εγω τωρα.....δεν ξερω, μπορει.....ετσι μου φανηκε....δηλαδη ρε παιδι μου, οταν ο Λαρρυ πηρε για την ακυρωση τον Σπυρο που ηταν διπλα μου, αυτος:
1) το πηρε πολυ ψυχραιμα
2) εκανε σαν να το ηξερε
3) μου χομογελασε σαρδονια
4) κατι μισολογο που μπορεσα να ακουσω (ειχε γυρισει απο την αλλη) ηταν του στυλ"ουφ ευτυχως--την γλυτωσαμε την χλαπατσα---ευτυχως που εχουμε και πεντε γνωστους στην Γερμανια".
5) στο ασανσερ κατεβαινοντας εκανε σαν μικρο παιδι απο την χαρα του

Για κανε μια ερωτηση στο φορουμ του Καλλιτεχνη, ετσι για την ιστορια,για Σπυρο Σουρλα απο Ελλαδα και τον ρολο του στην ακυρωση της συναυλιας!!:flipout::flipout:!

Καλά ρε σύ Μιχάλη μιλάμε πώς ετοιμάζεσαι να βγάλεις τούς Συγχρονους Μυθους τού Αισώπου Αδελφέ.:flipout::flipout:
Αρχικά πιστεψα πώς ηταν πλάκα τού Larry-γνωστός πλακατζής άλλως τε-:BDGBGDB55:
Μετά που βεβαιώθηκα πώς ήταν αλήθεια και αφού ειχα μια πολύ ενδιαφέρουσα Συζήτηση με το μέλος symphonie fantastique(:grinning-smiley-043),πού ήρθε να μάς γνωρίσει-γιά κάτι Κλασσικούρια μωρέ συζητήσαμε,πού τάχετε βάλει στο μάτι:flipout::flipout:-σκέφτηκα πώς θα έχουμε πιό πολύ χρόνο για ενδιαφέρουσα συζήτηση στο Κατάστημα πούχαμε κλείσει για Φαγητό...
Αλλως τε πάντα έχουν ενδιαφέρον οι συναντήσεις τής ´Στοάς´τής Μουσικής Κατηγορίας ή μέρους αυτής(είμαστε και πολλοί ρε αδελφέ και καλοί φίλοι βλέπεις)γιατί περιλαμβάνουν ποικιλία Θεμάτων(απο τήν Μπαρόκ περίοδο έως τήν μετα-punk Σκηνή μέ πινελιές progr και Αντριάνα Μπάμπαλη.............)
Φυσικά αυτο που μονον θυμάμαι απο την Συζήτηση είναι πώς ο Django Reinhardt,αναφέρθηκε περί τίς 2500 φορές.:guitarist::FSGSFGS4:

Kατόπιν αναλωθήκαμε σε αναλύσεις τού Πιάτου Χούμους...

Αντε μπρέ..
Νάμαστε καλά και ας σκάνε οι Οχτροί μας.:flipout:
Οσο μας βλέπουν ενωμένους τούς έρχεται μιά Κάψα ,μιά Φωτιά.-bye-

Για κανε μια ερωτηση στο φορουμ του Καλλιτεχνη, ετσι για την ιστορια,για Σπυρο Σουρλα απο Ελλαδα και τον ρολο του στην ακυρωση της συναυλιας!!:flipout::flipout:!

και εδώ ίντριγκες?
δεν το πιστεύω...:slapface: