Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

πάντως συνομώτησε το σύμπαν γιά να μη δω τον Larry....

Λοιπόν παίζει την Παρασκευή στη Ρουμανία. Ντοκ? Τι λες?

Ζηλεύω ρε κουφ...ες....:D
Ας είναι καλά το φαϊ του "Σαντορινιού" στα Πετράλωνα και οι κουβέντες με αλτέρνατιβ κοπελίτσες σε μπαρ στην Πλ. Μερκούρη. Βεβαια, δεν έπαιζε να πούμε για Μάλερ η Ντγιάνγκο, αλλα το μετα-πάνκ το σήκωναν :D

Κατα τα άλλα, την καταχάρηκα την παρέα της Στοάς στην συνάντηση της Πέμπτης. Να 'μαστε καλά να συναντιόμαστε πιο συχνά :)

Re: Απάντηση: Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

Καλά ρε σύ Μιχάλη μιλάμε πώς ετοιμάζεσαι να βγάλεις τούς Συγχρονους Μυθους τού Αισώπου Αδελφέ.:flipout::flipout:

Αμ πως...:flipout:

(δεν ηθελα να τα πω αλλα με εξιταρησε το γεγονος οτι θα εγραφε ο Μητσος στο φορουμ του καλλιτεχνη):flipout::flipout:

Να δεις τι είχα υποσχεθεί ότι θα κάνω στον Υπέρηχα και στον Ντοκ αν ξανάρθουν Αθήνα και δε με πάρουν τηλέφωνο... :chinscratch:

Θα το βρω! Που θα μου πάει;

----------- ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ --------------

Φωτο απο την μεγαλειωδη προσυναυλιακη μαζωξη

--------------------------------------------------------------------

.

img1841ejl.jpg

τα μελη του AVCLUB απογοητευμενα
μετα την ακυρωση της συναυλιας

.
img1842g.jpg

.
img1845h.jpg

o Σπυρος με το νεο μας μελος συμφονι φανταστικ

.

Last edited:
Απάντηση: Re: Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

Ώπα, μαύρισμα ο Ντοκ! :D

Σωπα μπρέ.
Η Σκιά τού Ηλιοβασιλέματος φταίει καθώς και οι τελευταίες ακτίνες πού αντανακλάστηκαν στο πρόσωπο τού Ντόκ καθώς και οι Απαράμιλλες Ικανότητες τού Φωτογράφου Stelios(Ηelmut)Pappas(Newton):flipout::flipout:

Υ.Γ.
Απο απόσπασμα Βιβλίου τής Κάλης Καρατζά.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Οσο περνά ο καιρός , τόσο συνειδητοποιώ ότι ορισμένοι εδώ μέσα μου έχουν γίνει απαραίτητοι , τόσο ώστε να μην κολώνω να μπω στο αυτοκίνητο και να κάνω 1000 χλμ για να τους δω επ' αφορμή μιάς συναυλίας .

Re: Απάντηση: Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

Οσο περνά ο καιρός , τόσο συνειδητοποιώ ότι ορισμένοι εδώ μέσα μου έχουν γίνει απαραίτητοι , τόσο ώστε να μην κολώνω να μπω στο αυτοκίνητο και να κάνω 1000 χλμ για να τους δω επ' αφορμή μιάς συναυλίας .

Ε τόσο μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς !!!!!!!!!!!!:flipout::flipout:

θα ήθελα και εγώ να σας δω από κοντά αλλά ο αγαπητός μου Λαρούκος δεν έριξε σύρμα......... :argue:

-bye-

boo for Larry....
(our Larry and the other Larry)

πάντως να σημειώσω ότι κοντεύουν κάπου 10 και παραπάνω μέρες και η εγγραφή μου στο φόρουμ του επίσημου ιστοχώρου του Κόρυελλ ακόμα να γίνει αποδεκτή....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

Ε τόσο μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς !!!!!!!!!!!!:flipout::flipout:

θα ήθελα και εγώ να σας δω από κοντά αλλά ο αγαπητός μου Λαρούκος δεν έριξε σύρμα......... :argue:

-bye-

και ομως σ επαιρνε συνεχεια τηλεφωνο

picture001bmp.jpg

Στέλιο αυτή είναι από τον προηγούμενο καφέ !!!!!!!!!!!:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μιά συναυλία η πιό διαφορετική από όσες παρακολούθησα

LAST YEAR !!!!!!!!!!!!

Οντως..
(Εκτοτε δεν συνυπήρξαμε μεσιέ Αντουάν..)

Αφού είχα και την LUMIX ακόμα.!:grandpa:

Υ.Γ. Τι σκ@τα φορούσα δεν μπορώ να θυμηθώ.
Οπως επίσης γιατί γελάω ωσαν ηλίθιος..:BDGBDGB53:

Γέλαγες με το Στέλιο που ρώταγε πως λειτουργεί το μαραφέτι για να μας τραβήξει !!!!!!!!!!!:flipout::flipout: