...
Μονο με B650 και W5500 υπαρχει συγκριση...
Ειδα και τις δυο που αναφερεις πλαι πλαι με την 42U10 πριν κανα 2-3 μερες στα EXPERT και κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν υπαρχει ουτε μ'αυτες συγκριση.
Η Panasonic ειναι ενα επιπεδο πανω σε φυσικοτητα των χρωματων και σε κινηση.Επιπλεον εχω να πω οτι ενω ολες παιζαν το ιδιο υλικο (το Demo της EXPERT καθως και καποια trailer ταινιων) , στα ενδιαμεσα "διαλειματακια" οσο η οθονη ηταν μαυρη , οι δυο LCD ειχαν φανερα τετραγωνακια ("μπισμπιριγκια" οπως τα ειπα εγω- ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω) ενω η plasma ηταν μαυρο κατραμι.Αργοτερα βεβαια προσεξα πως το φαινομενο αυτο ηταν ορατο σε ολα τα σκουρα χρωματα και οχι μονο στο μαυρο.Τελος και οι 2 LCD μου φανηκαν εξισου καλες σε κινηση αλλα σε φυσικοτητα των χρωματων , στα ματια μου , ξεχωρισε η W5500 , η οποια μαλλον θα ηταν και η δευτερη επιλογη μου.Πολυ καλη και η B650 δε λεω , αλλα μου κανε κατι το εξωπραγματικα εντονο στα χρωματα της και στο φωτισμο της γενικα , κατι το οποιο βεβαια μπορει να αρεσει σε αλλους.
Προσωπικα δεν αγορασα επι τοπου την Panasonic γιατι τρεφω μια ελπιδα να βρω σε καμια καλη προσφορα την 42G10 ... αλλα μπαααα....Πως εχασα το -20% των Public το περασμενο Σαββατο ρε γ.....ω.Στο 800κοσαρι εβγαινε!!!