Ανδρεας Σχιζας AVClub Addicted Member 4 November 2007 2,961 USA-Αθηνα 4 October 2009 #21 Χρονια πολλα!
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,753 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 5 October 2009 #24 Χρόνια Πολλά Μιχάλη! Μα την ίδια μέρα με μένα ρε μπαγάσα.. (και είναι και Παγκόσμια Μέρα των Ζώων.. #$%^$^$%@#$)
Χρόνια Πολλά Μιχάλη! Μα την ίδια μέρα με μένα ρε μπαγάσα.. (και είναι και Παγκόσμια Μέρα των Ζώων.. #$%^$^$%@#$)
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,201 Πειραιας 5 October 2009 #25 Παιδια χιλια ευχαριστωγια τις ευχες σας. Ευχομαι καιγω με την σειρα μου σε ολους σας και στις οικογενειες σας υγεια και ευτυχια. και ναι Δημητρη Δημητρακουδη (πολυχρονος και συ φιλε)...ετσι ειναι ....οταν γιορταζουν τα λιονταρια και τα κοκορια ειναι γιορτη και για μας
Παιδια χιλια ευχαριστωγια τις ευχες σας. Ευχομαι καιγω με την σειρα μου σε ολους σας και στις οικογενειες σας υγεια και ευτυχια. και ναι Δημητρη Δημητρακουδη (πολυχρονος και συ φιλε)...ετσι ειναι ....οταν γιορταζουν τα λιονταρια και τα κοκορια ειναι γιορτη και για μας
Δημήτρης Ν. AVClub Fanatic 17 June 2006 10,209 Θεσσαλονίκη 6 October 2009 #26 Χρόνια πολλά Μιχάλη μου , έστω και καθυστερημένα μια και το "καθήκον" με κράτησε μακριά από το φόρουμ . Νάσαι καλά και νάχεις ό,τι επιθυμείς στη ζωή σου
Χρόνια πολλά Μιχάλη μου , έστω και καθυστερημένα μια και το "καθήκον" με κράτησε μακριά από το φόρουμ . Νάσαι καλά και νάχεις ό,τι επιθυμείς στη ζωή σου
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,201 Πειραιας 6 October 2009 #27 Ευχαριστω πολυ φιλε,νασαι παντα καλα!!