ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΠ ΚΟΡΝ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ Η' ΜΕ ΛΑΔΙ-ΒΟΥΤΥΡΟ ?

Re: Απάντηση: ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΠ ΚΟΡΝ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ Η' ΜΕ ΛΑΔΙ-ΒΟΥΤΥΡΟ ?

Πραγματι, ωραιο θεμα.
Μιας και εγω το εχω αρκετα προσπαθησει, οι φθηνες μηχανες που δοκιμασα ειναι για πεταμα.
Και μιας και μεγαλη δε χωραει....
ανακαλυψα σε γνωστο σουπερμαρκετ αυτα!!!
http://www.orville.com/

Θεικα!! Ειδικα με τυρι δεν παιζονται... τα συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

Ασε που μυριζει ολο το σπιτι και φτιαχνει και σινε ατμοσφαιρα :P

Ναι, που θα τα βρούμε? Έχω φέρει απ' την Αμερική παλιότερα, αλλά δε στέλνουν πιά.

Ωραίο θέμα!

Την δεύτερη μηχανή του πρώτου νήματος την έχω. Απο διαδικασία παρασκευής δεν ξέρω αν έχω κερδίσει κάτι, αλλά όπως ειπώθηκε ήδη για το εφέ γίνονται όλα! Είναι η άισθηση του σινεμά! Επίσης μπορείς να κάνεις και με βούτυρο που είναι αλλιώς δύσκολα. Έχει και μια λάμπα για να τα κρατάει ζεστά οπότε κάνουμε δυο τρεις κουβάδες και τα αφήνουμε εκεί και όποιου του τελειώσουν ξαναγεμίζει!

Είναι καλή φάση γενικότερα.

Ωραίο θέμα!

Την δεύτερη μηχανή του πρώτου νήματος την έχω. Απο διαδικασία παρασκευής δεν ξέρω αν έχω κερδίσει κάτι, αλλά όπως ειπώθηκε ήδη για το εφέ γίνονται όλα! Είναι η άισθηση του σινεμά! Επίσης μπορείς να κάνεις και με βούτυρο που είναι αλλιώς δύσκολα. Έχει και μια λάμπα για να τα κρατάει ζεστά οπότε κάνουμε δυο τρεις κουβάδες και τα αφήνουμε εκεί και όποιου του τελειώσουν ξαναγεμίζει!

απο που το αγόρασες και πόσο?

Ωραίο θέμα!

Σε αυτήν αναφερεσε;
Πάντως δεν είναι μεγάλη...
425 x 280 x 250 mm

Last edited:
Re: Απάντηση: ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΠ ΚΟΡΝ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ Η' ΜΕ ΛΑΔΙ-ΒΟΥΤΥΡΟ ?

Έχει και δω πολύ θέμα.

http://mrpop.gr/

ναι τον έχω δει αλλά έχει μονο ημι-επαγγελματικές κ επαγγελματικές και οχι μικρές για σπίτι.
Πχ. έχει Makers απο 4oz και πάνω, ενώ για το σπίτι δεν χρειάζεσαι παραπάνω απο 2oz που φτιάχνει 8 μερίδες με την μία!
Και δεν αναφέρει και τιμές.