Μηχάνημα ψύξης ενισχυτή

εχω αυτό αγορασμένο προ 2 χρόνων απο amazon γερμανίας. Απλά άπαιχτο σε όλα

Αθόρυβο , ακόμα και στην πρώτη σκάλα κάνει τέλεια δουλειά, ροή εξαγόμενου αέρα όπου το θές , αντάπτορας τροφοδοσίας ένας παλιός φορτιστής κινητού, τιμή χώμα και ένα μόνο αρκεί να σου λύσει όποιο πρόβλημα θερμοκρασίας έχει ο ενισχυτής χωρίς πολλά-πολλά. Ούτε καγκουριές ούτε τίποτα ;););)

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
οκ-δεν πειραζει.εχω παραγγειλει το s4 ετσι κι`αλλιως,το οποιο απ`οτι βλεπω εχει και αρκετα παραπανω CFM απο το s2(Airflow: 35 CFM-Airflow: 57 CFM)

ok
οκ-δεν πειραζει.εχω παραγγειλει το s4 ετσι κι`αλλιως,το οποιο απ`οτι βλεπω εχει και αρκετα παραπανω CFM απο το s2(Airflow: 35 CFM-Airflow: 57 CFM)
ok απλά είναι διαφορετικής φιλοσοφίας, πάντως περί cfm δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς την αποτελεσματικότητα. Πιστεύω ότι όταν πρόκειται για τοποθέτηση ανάμεσα σε ράφια το πιο σωστό κατά την άποψή μου είναι η ροή του αέρα προς τα μπροστά και έξω και όχι προς τα πάνω που υπάρχει άλλη επιφάνεια.

• Like
Reactions: mikemtb
το σκεφτηκα αλλα ειναι λιγο περιεργη η κατασταση,
θα πρεπει να βρεις καποιο με χαμηλο προφιλ,και πολυ μεγαλο το οποιο δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου κανει.
ασε που θα φαινεται σαν μ@λ@κια στο ραφι.

• Like
Reactions: ika
ο αμαζονας δεν μου το εστειλε ακομα να κανω τις δοκιμες μου.
αλλαξε το τρακινγκ και μου λεει οτι εαν δεν εχω παραλαβει μεχρι την Παρασκευη,μπορω να ζητησω επιστροφη χρηματων.
αντε να δουμε..

Αντί να βάζετε ανεμιστηρια, βάζετε τελικούς 😀

Ούτε αυτό θα κρυώσει κάποιους λόγω design, οπότε τα φουρφούρια ευπρόσδεκτα (ειδικά αν είναι... μεγάλα και.... ήσυχα :D )

ο αμαζονας δεν μου το εστειλε ακομα να κανω τις δοκιμες μου.
αλλαξε το τρακινγκ και μου λεει οτι εαν δεν εχω παραλαβει μεχρι την Παρασκευη,μπορω να ζητησω επιστροφη χρηματων.
αντε να δουμε..
εαν δεν εχει ερθει μεχρι σημερα,ζηταω επιστροφη χρηματων και ακυρωνεται και η αγορα?
ή ζηταω επιστροφη χρηματων και το προιον ερχεται κανονικα περνοντας την ευθυνη το amazon για την καθυστερηση?

We’re very sorry your delivery is late. If you have not received your package by today, you can come back here the next day for a refund.

Αν έχεις αποφασίσει πως μπορείς να λύσεις και αλλοιώς την ψύξη της συακευής, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν αύριο ζητήσεις επιστροφή χρημάτων.
Στην καλύτερη περίπτωση θα σου έλθει το προϊόν δωρεάν, στην χειρότερη δεν θα το πάρεις, δεν θα χρεωθείς, αλλά θα ξαναψάχνεις για εναλλακτική.

θα του αφησω περιθωριο γιατι δεν εχω αλλη λυση.
και το συγκεκριμενο ειναι σε ελλειψη.
και δεν ξερω και την πορεια του ή που βρισκεται τωρα.!