Μηχανηματα μιας αλλης εποχης

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Με αφορμη αναλογο νημα στην κατηγορια hi-end με αρκετο ενδιαφερον, τι θα λεγατε για τη δημιουργια μιας κατηγοριας που να αναφερετε μονο σε παλια vintage μηχανηματα ηχου κατα βαση αλλα και εικονας (οχι κατ' αναγκη hi-end) ας πουμε απο τη δεκαετια του 80 και παλιοτερα?

Πιστευω οτι θα δουμε απιστευτα πραγματα να κυκλοφορουν και εχω την
αισθηση οτι ισως αξιζει τον κοπο.

Ξεκινω λοιπον. Τα παρακατω δυο πικαπ ακομα και σημερα παιζουν κανονικα στο συστημα μου συνδεδεμενα πανω σε av ενισχυτη.

Dual CS 505-3 , Pioneer A45D.

Το μεν pioneer εχει ακομα την κεφαλη της μανας του και μονο βελονες αλλαξα που βρηκα στη Γερμανια. Ειναι αγορασμενο απο συγγενη μου ναυτικο στην Ιαπωνια καπου στη δεκαετια το 70. Ο συγκεκριμενος συγγενης με εχει προικισει και με αλλα κομματια (ολα απο την Ιαπωνια) που θα ανεβασω σταδιακα...εεε οχι και ολα με τη μια.....

Το δε dual τα ειχε ενας φιλος/γειτονας και τον προλαβα στο τσακ πριν το πεταξει στα σκουπιδια....... Με καινουργια ortfon κεφαλη ειναι αστερι και πολυ ησυχο μηχανημα.

Attachments

• Dual_Cs_505_3_Audiophile_Concept[1].jpg
    Dual_Cs_505_3_Audiophile_Concept[1].jpg
    46.5 KB · Views: 16
  • PL_A45D[1].jpg
    PL_A45D[1].jpg
    84.8 KB · Views: 17
Μισό λεπτό φίλε μου!

Εδώ η συζήτηση αφορά την πρόταση για κατηγορία. Τα πικάπ εδώ αφενός είναι εκτός θέματος, αφετέρου δεν θα τα δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Πες μου αν θες να μεταφέρω το μήνυμα σου σε αυτό το θέμα ή σε νέο θέμα της Hi End ή της Hi-Fi.

Αγαπητε Lepton συγνωμη για τη βιασυνη μου. Δε χρειαζεται να μεταφερθει καπου το μηνυμα, αν τελικα γινει καποια κατηγορια θα τα βαλουμε εκει.

Ευχαριστω.