Μηχανοκίνητα (auto-moto)

Συμφωνώ. Αλλά το DOF να προέρχεται από τον φακό και όχι με blur filter σε ότι είναι γύρω από το θέμα όπως εδώ αλλά και στην παραπάνω εικόνα με το κίτρινο & κόκκινο Audi.

Προσωπικά, δεν θα το έκανα στις φωτογραφίες μου. Φαίνεται πολύ ψεύτικο και ισοπεδώνει την εικόνα.

Χαμπάρι δεν πήρα , που τα προσέχετε αυτά βρε παιδιά ;

Τελικά , ίσως δεν έχω καλλιτεχνικό μάτι .
Ήμουν πρόσφατα και σε μία έκθεση ζωγραφικής ............................................. κάποια στιγμή ένιωσα πως απλά κοιτούσα τα έργα , προσπαθώντας να καταλάβω τι σκεπτόταν ο καλλιτέχνης όταν τα δημιουργούσε .
Εκτός και εάν αυτό ήταν το προσδοκούμενο εκ μέρους του .

Re: Απάντηση: Μηχανοκίνητα (auto-moto)

Χαμπάρι δεν πήρα , που τα προσέχετε αυτά βρε παιδιά ;

.. "τι σκεπτόταν ο καλλιτέχνης όταν τα δημιουργούσε""

"ίσως σκεπτόταν τι φαγητό θα φάει το βράδυ .. "

(Πρόκειται για πολύ γνωστή ατάκα από ταινία που γυρίστηκε στην Ελλάδα)

Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να βλέπουμε ρηχά τα έργα στις εκθέσεις αλλά να αναζητούμε αυτό που μας αρέσει και δημιουργεί εμάς κάποιο ενδιαφέρον.

Συμφωνώ. Αλλά το DOF να προέρχεται από τον φακό και όχι με blur filter σε ότι είναι γύρω από το θέμα όπως εδώ αλλά και στην παραπάνω εικόνα με το κίτρινο & κόκκινο Audi.

Γι αυτό έγραψα "πραγματικά ρηχό DOF" ...

Το πραγματικό DOF είναι ότι το καλύτερο μα στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.
Εννοώ ότι απομόνωσα το πλήθος για να μπορέσω να αναδείξω τα μοντέλα μου.

Ημέρα Κυριακή οι επισκέπτες πάρα πολλοί .. όπως έγραψε και φίλος μου ο Etsap... τρέχοντας βγήκαν οι όποιες φωτογραφίες .. μόλις έστρεφα το βλέμμα σε ένα αυτοκίνητο τσούρμο ο κόσμος...
Υ.Γ. Για τα μοντέλα μου δεν άκουσα τίποτε όμως ... διόλου sharp παρακαλώ, ζωγράφισε η μέγιστη ... μόνο κριτική για το μικρό βάθος πεδίου.

Ηλεία απ ότι είδα η μικρή καμερούλα σου δεν ανέδειξε το ταλέντο σου, οι φωτογραφίες σου το λιγότερο απαράδεχτες
Σύντομα με σοβαρή κάμερα στα χέρια σου γιατί σ έχω συνηθίσει με διαμάντια.

DSC_2907_zps080957a1.jpg

Ναι αυτό είναι! Κάποιος πρέσβης πρέπει ναναι! (χωρίς πλάκα σε μια πρεσβεία το βλέπω συνέχεια:p)

Εσυ δε τοβγαλες ακομη;;;